yeni motorumu almaya kuşadasına zorlu yolculuğum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
waffle 3tl
-
Kuşadası kücük ve turizmle geçinen bi yer oldugundan dolayı motor kullanımı revaçta. malum hem kısıtlı park alanı hem kısa mesafe hemde pratik ulaşım için tercih ediliyor genelde Memleketim olduğundan dolayı biraz bilgim var kask konusuna gelince yazları genelde motorumla giderim ve kaskla görenlerin şaşırdığı olmuştur :D
-
zorlu yolculuğunda keşke motosikletini ve kendini de biraz çekseydin
-
jemalizm adlı üyeden alıntı
zorlu yolculuğunda keşke motosikletini ve kendini de biraz çekseydin
kesinlikle haklısın ama gerçekten çok zor bir yolculuktu.
-
sizde haklısınız yağmur çamurda fotoğraf çekmeye üşeniyor insan
-
hayırlı uğurlu olsun..yanlış anlama ama Kuşadasına gitmeye değermiydi bu soğuklarda..şifayı kapmaman açısından diyorum..kelepirdi muhtemelen...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun..yanlış anlama ama Kuşadasına gitmeye değermiydi bu soğuklarda..şifayı kapmaman açısından diyorum..kelepirdi muhtemelen...
Tesekkurler.. fiyat istanbulla kiyasla 1000tl farkliydi
-
Hayırlı uğurlu olsun,maceralı motor alışverişlerini severim,macerasız tek bir motor aldım bugüne kadar,
Metehan bilir benim de kar yağarken Ankaradan motor almışlığım vardır,Ama böyle maceralı değildi elbette,biraderin kamyonete koyup getirmiştik,mete de bizi İstanbul'da karşılayıp sarı çizmeleriyle fotomuza dahil olmuştu
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun,maceralı motor alışverişlerini severim,macerasız tek bir motor aldım bugüne kadar,
Metehan bilir benim de kar yağarken Ankaradan motor almışlığım vardır,Ama böyle maceralı değildi elbette,biraderin kamyonete koyup getirmiştik,mete de bizi İstanbul'da karşılayıp sarı çizmeleriyle fotomuza dahil olmuştu
üstad hava güzel olsa inan maceraya can kurban.
ama kötü havalarda 2 kez düşünmek lazım
-
designer79 adlı üyeden alıntı
üstad hava güzel olsa inan maceraya can kurban.
ama kötü havalarda 2 kez düşünmek lazım
evet,hava ile inatlaşmaya gelmez,ben kışın başında bir tedbirsiz sürüş yaptım,üşüdüm,o günden beri keyifle motora binemiyorum,hani söyle "giyineyim,üçyüz beşyüz km yapıp geleyim" havasına bi türlü giremedim.iğne deliği kadar yerden alınacak soğuk hava adamı perişan eder.
-
Daha bugün sabah eğitim için İstanbul'a gittim ve döndü dolaştı muhabet arabaya motora geldi
sonunda duyduğum şuydu. bu soğukta Motor'a binmem arkadaş.
yapıştırdım cevabı, "bizim için motor ulaşım aracı değildir" Tutku'dur.
-
Motorun fotosunu göremedim?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
aldığın motosikletin fotoğrafı nerede
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Motorun fotosunu göremedim?
designer79 adlı üyeden alıntı
SYM sayfasında paylaşmıştım buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-9.html
-
araya yapıştıraydın bide motoru :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler