güzel anne ziyareti için değer tabi
güzel anne ziyareti için değer tabi
Gercekten guzel yerler mesut abi sadece ben burlarin çeyregini gordum o da senin sayende yoksa nerede gorecektim buralari gercekten cok tesekkur ederim
yine harika bir gezi emeğinize tekerinize sağlık.fotolar harika.işaalah bir gün beraber teker çeviririz.
Hey gözünü sevdiğim Eskişehir'i...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Tekerine sağlık abi güzel yollardan gitmişsin. Paylaşım için çok teşekkürler.
Sayenizde bizde gezmiş olduk oraları. Yüreğinize sağlık
Tek kelime ile muhteşem. Bileğine sağlık. Yalnız dikkat et çoban mehmet pek bi sakat duruyor :D
Mesut Hoca 10 Numara olmus ellerine saglik
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Çok güzel gezi olmuş hocam. Güzel gezini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Gelecekte belki bir gün seninle birlikte böyle bir gezi yaparız. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Mesut hocam 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş, sunum ve fotoğraflar çok güzel, köpeklerle kedilerin beraber olması ve bunu yorumlamanız çok hoşuma gitti, tren istasyonlarına zaten laf yok, annenizin yemekleri zaten fevkalade, paylaşım için teşekkürler
tekerinize sağlık, hoş bir gezi olmuş belliki paylaşım için teşekkürler.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
süper bir gezi olmış tekerinize sağlık.
Darısı benim başıma!
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
teşekkürler poyraz kardeş,doğa bana huzur veriyor,bir nevi kafaya reset atıyorum,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------
siz gelin buralara, ben size rehberlik etmekten zevk duyarım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
bir gün tanışır ,bende sizin değerli fikirlerinizden faydalanırım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
motorum cbf150, fotoları tripot yardımıyla ben çektim,teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
eskişehirden'de size selam olsun sayın abim,ben teşekkürederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
teşekkürler muzaffer bey,çoban mehmet sonuna kadar haklı ama ne yapalım, gezmek duygusu mantığın önüne geçiyor bazen,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Sayende oralarida gorduk saol abim eline motoruna saglik
SENDE SAĞOL, BU SAATTE BANA İLETİ YAZIYORSUN, SAYGILAR...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------
teşekkürler kardeş plakam da tesadüfen 26 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
evet o yollardan gitmek çok keyifli idi,öyle olmasa zaten gitmezdim oralara,aslına bakarsan tek tabanca oralar tehlikeli bile olabilir.saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
neden olmasın birgün belkide beraber teker çeviririz,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
yollar güzeldide hava biraz soğuktu ,eee ne yapalım gülüseven dikenine katlanır,saygılar arkadaşım...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
teşekkürler cesur 509,önemli olan sağ salim dönmek ve ALLAH tüm motorcu arkadaşlarıma kaza göstermesin saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------
neden olmasın ilker kardeş ,bir gün bir araya gelir birlikte teker çeviririz.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Güzel bir gezi yapmışsınız.. Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..
Bu arkadasin gezileri ve anlatimlari sunumlari cok basarili
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)