Güzel anlatım güzel resimler eline sağlık Z1000'ne bayıldım.
Güzel anlatım güzel resimler eline sağlık Z1000'ne bayıldım.
Huaaaaa Motorum sonunda geldi EVET EVET EVEEEEETT
Cem harika bir adamsın !
Yazdığım günden beri hem motorla ilgilenmen hemde benim sabırsızlığımı sakince idare edip sonuna kadar bu işi götürdüğün için çok teşekkür ederim.
Sen getirmeseydin motor şimdi kim bilir nerede yeni sahibinin kapısında duruyor olacaktı. Seninle de konuştuğumuz gibi satmak hiç içimden gelmiyordu.
Oğuz uzun zamandır tanışmak istediğim süper bir adam sonunda bir araya gelebildik. Bende güzel sohbetin ve herşey için çok teşekkür ederim güzel zaman geçirdik sayende
Bankacıda çok selam söylüyor abi
Ayrıca,
Fuar konusuna gelince tabiki markalarda,MODELLER ' de iyiydi .
Pek kimseden yazan görmedim aksesuar kısmına baktığımızda ise daha ucuz fiyatlar ve daha çok parça bulabileceğimi düşünüyordum. Yinede ne aradıysam gördüm ihtiyacım olacak şeylerin hepsine ulaşabildim.
Bence herşey güzel
Fuar güzeldi ve Ducati bana çıktığında resimleri sizin ile bu konu altında paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
Aynen Serhat ya sorma evde sinir krizi geçirdiğim günler sona erdi artık GAS GAS GAS DANS DANS DANS
Platonik oldum (PARANTEZ)[COLOR="Silver"]
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
CEM BRAVO SANA İZMİR MT BAŞKANLIĞINI HAKEDİYORSUN.TEBRİKLER GERÇEKTEN. HER AÇIDAN .. MESELA BEN O FOTOĞRAFLARDAN BAĞZILARINI ÇEKTİRSEYDİM GECE BALKONDA YATTIYDIM VALLAH.
Senin adına Güzel bir hafta sonu olmuş bu sene gidemediğim fuarı sayende resimlerle yaşamış oldum emeğine sağlık...
Cem fotoğraflar herşey çok güzel ama en güzeli de o kadar yol yapıp arkadaşın motorunu kendisine ulaştırmanmış. Tekerine sağlık.
Hacı senin dergiyi aldım istanbuldan getiriyorum sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Haklısınız en güzel yönüde bu gezinin o oldu. teşekkürler iyi dilekleriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Aynen dostum iyi tahminleme yapmışız
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Teşekkür ederim erdogan abi artık ilerleyen senelerde inş birlikte gideriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Z1000'e bizde bayıldık sanki bu dünyadan degil gibiydi
al benden de o kadar :D ben daha evlenmedim yaza evlencem de böyle resim çekilseydim alacağım tepki git onlarla evlen şeklinde olurdu :D ablaların bi kısmı hakkaten iyiydi :D
bi tanesi de incecik bişeydi, bildiğiniz buff giymişti üstüne :D castrol ün kırmızı buff larından tişort niyetine :D
,bu foto, sanatsal mı desem ne desem bilemedim çok beğendim açıyı da motoru da mankeni de herşeyiyle, ducatiye versen yeridir
ilk defa gitmediğim fuarı sayende gördüm eline sağlık !!
gitmeye gerek kalmadı la sagolasın cem resimler çok güzel. Bajaj'ı cok merak ettım dogrusu yollarda gorsek bı an önce de deneme sansımız olsa...
Bravo cem tebrikler Scootorun uzun yollar yapabileceğini kanıtıdır.. )
helal cem iyi gazlayıp gitmişsin, zamanımız olsaydı biz de takılacaktık peşine artık başka sefere.
oralara gittin buraları fuarlar ettin saolasın paylaştığın için. şu hava düzelsede bi upuzun yollara çıksak, iştah katıyosun bizlere!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bajaj boxer dan bahseden olmamış
Elinize emeğinize sağlık.
İzmir den vapura girişe kadar yol kaç saat sürdü ?
Şimdiden teşekkürler. Devamını bekliyoruz...
öglen 12de cıktım akşam 9 civarı istanbuldaydım.
Vapura varış saatimi hatırlamıyorum ama sanırım 5 saat sürdü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Cenk sagol dostum teşekkür ederim senin gibi bir dost kazandıgıma seviniyorum
Fuara gitmiş kadar olduk, yine harikasın Cem abi
Tebrikler hem böyle güzel bir seyahati scooter ile yaptığın için hem de fuar fotoğrafları için. haftasonu hastalandığım için fuara gidememiştim fotolar sayesinde gitmiş kadar olduk. Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)