Eline yüreğine sağlık teşekkürler cem
Eline yüreğine sağlık teşekkürler cem
en son kaç bastınız düz yolda 125 cc lik motorla , dip gaz mı gittiniz. rüzgar varmıydı.
Bende 2 gün kaldım izmirde simdi geldim boluya pc acdım geçtiğim yolları gordum
Emegine saglık fotolar cok guzel cem gercekte gıtmıs kadar olduk
Güzel rapor için teşekkürler cem
motorlar hakkaten güzelmiş
Şu pulsara aklım takıldı
acaba alsammı diyorum
Nihayet adamakıllı bir fuar paylaşımı ve net fotolar görebildim ...eline sağlık CEM...
Vay Cenk sonunda motoruna kavuştu kara kara düşünüyordu nasıl getirecem diye
125 cc lik motorla 110. iyiymiş
Benim Fizy 100 e gelince korkup basmıyom. 125 cc 80-90 ı geçmemeye çalışıyorum.
Küçük motor rüzgarı yiyor, yiyor....
Güzel gitmiş.
Mesut hocam teşekkürler sizinde gezileriniz çok güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
110 yokuş aşgı yaptı patlıyordu
düzde 80-90 max 100 fakat ibre dogru göstermıyor navi ile 10km daha az sanırım.
Scooterı zorlamadan gidecegim km 70 idi.
Rüzgar çoktu fakat güzel direndim .. Dİp gaz gitmedim titreşim çok rahatsız ediciydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
Abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben giderken hava kapalıydı ama yagmur yagmadı
Cem fuar konusuyla geziyi birleştirmişsin bende burdan devam edeyim bir kaç foto ekliyim bari katkım olsun sana
öncelikle scooterla gitme konusunda cesaretin için tebrik etmek lazım ve böyle kutsal bir amaç için gitmende apayrı bir taktir gerektiriyor.
Cem kardeşimle fuarda karşılaştık fakat fotoğraf çekinmek o an aklımıza gelmedi
Ben üstünde binebildiğim motorların fotoğraflarını koyacağım ki aklınıza bir kıyaslama gelebilir. 184 cm boyum 80 kg da kilom var
Çoğunluk biliyordur ama benim hayalim inazuma olunca direk ona gittim ben
bunu kıyaslamaya gerek yok ama
cb500x
cbr 500r
FZ8
pulsar
böyle bizdede olsun dedik
Kemal eline koluna saglık 10 numara fotolar hepsini çok begendim benden daha iyi incelemissin kardeşim anlaşılan ben kalabalıktan o kadar yogunlaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Cem bordo, kırmızı gibi bi suzuki görmüştük. Altın elbiselininmi bu acaba demiştin hani...
Sordum abi barkına, onun motoruymuş RR'da barışınmış. Biraz daha turlasaydık arkadaşların bütün eski motorları görücektik heralde
Cem çılgınsın sen! :D
Bravo dostum inanamadım gerçekten. Oğuzla bi fotoğraf çekilseydiniz keşke.
Kaç saat sürdü yol?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)