Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.
Reklamlar
-
DaRkNeSs- adlı üyeden alıntı
sıtkı abi fuara yine cumartesi mi gittiniz? ben pazar gidebildim bu sene, görüşemedik. selamlar sevgiler..
bu arada mustafa cb 500 ufak kalmış altında kardeşim :D aynı sıkıntı bende de var :D
Maalesef, Bu yıl iki gün İstanbul'da kaldık ama ben sadece Cuma günü fuara gidebildim.
İnşallah seneye diyorum.
48 numara bot giyen birisi olarak Mustafa'ya CB 500 çok küçük gerçekten.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
guven61 adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık Cem. Keyifli bir yolculukla, keyifli bir fuar macerası geçirmişsin. Üstelik keyifli yolculuğun Cenk'in de yarasına merhem olmuş.
Fotograflarında Mustafa Toptal'ı görmem iyi oldu. Zira fuar ziyaretimizde göremedik Mustafa'yı.
Paylaşım için teşekkürler.
Hocam teşekkür ederim yazdıklarınız için.
Mustafa yakın arkadaşımdır bi ara hataya gitmişti demek sizlerin yanına gitmişti cbf 150 ile
cbf türkiyedeydi diye hatırlıyorum şimdi t.a aldım tabi
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Hocam teşekkür ederim yazdıklarınız için.
Mustafa yakın arkadaşımdır bi ara hataya gitmişti demek sizlerin yanına gitmişti cbf 150 ile
cbf türkiyedeydi diye hatırlıyorum şimdi t.a aldım tabi
Evet Cem, bende kalmıştı geldiğinde. T.A'yı da Antakya'dan bir arkadaşımızdan almıştı.
Selamımı iletirsen sevinirim Cem.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
İzmir İl Temsilcisi
guven61 adlı üyeden alıntı
Evet Cem, bende kalmıştı geldiğinde. T.A'yı da Antakya'dan bir arkadaşımızdan almıştı.
Selamımı iletirsen sevinirim Cem.
Tabi tabi mutlaka selaminizi iletirim
-
BİZ BU YIL DA GİDEMEDİK 4 GÜNLÜK HASTANE MACERASI YAŞADIK UMUTLAR SENEYE KALDI. HAYIRLISI...
-
kardeşim tebrik ederim seni çok güzel gezi olmuş giriş gelişme sonuç her an'ı çok güzel lanse etmişin bize senin açtığın konular nedense bana okurken yaşatıyo o an'ı Fuar'da fenaymış bu sene
-
Tebrikler çok güzel gezi, paylaşımlar için teşekkürler.
-
Hemen yanıbaşımızdaki fuara ben gidemedim işlerim dolayısı ile ama seneye muhakkak gidiyorum... resimler muhteşem, yukinin meleğini merak ediyordum iyi oldu
-
İzmir İl Temsilcisi
arican adlı üyeden alıntı
Tebrikler çok güzel gezi, paylaşımlar için teşekkürler.
Hocam tesekkurler sizin gezilerinizde cok guzel..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
tugkan35 adlı üyeden alıntı
kardeşim tebrik ederim seni çok güzel gezi olmuş giriş gelişme sonuç her an'ı çok güzel lanse etmişin bize senin açtığın konular nedense bana okurken yaşatıyo o an'ı Fuar'da fenaymış bu sene
Cok tesekkur ederim tugkan iyi dileklerin icin..
-
memleketimi gördüm ya çok mutlu oldum haaa
aahh BANDIRMAM AHH
-
İzmir İl Temsilcisi
Panermos adlı üyeden alıntı
memleketimi gördüm ya çok mutlu oldum haaa
aahh BANDIRMAM AHH
Bende ilk defa gitmistim guzel yermis cidden.
-
Dostum guzel gezi olmus ellerine saglik kazasiz belasiz nice gezilere insallah
-
İzmir İl Temsilcisi
Cekomastik adlı üyeden alıntı
Dostum guzel gezi olmus
ellerine saglik kazasiz belasiz nice gezilere insallah
Tesekkurler dostum bırdahakı fuara bırlıkte gıderız artık
-
gerçekten çok güzel bi gezi olmuş bende bu sene fuara gidememiştim sayende görmüş olduk geziden ziyade arkadaşın motorunu alıp getirmen takdire şayan helal olsun herkes yapamaz... ya merak ettim şirinyer de oturuo olabilir misin siman yabancı gelmedi de
-
İzmir İl Temsilcisi
-
20 Temmuz 2014, 17:16
Cem wolfü orda gördüm ve aşık oldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)