cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandın :D ben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen
cem bu hareketinle çok büyük sevap kazandın :D ben gidip alacaktım cenkin motorunu çocuk aşk acısı yaşıyodu resmen
Arkadaşlar bajaj boxeri inceleyen olmadı mı
Cem süper paylaşım olmuş ellerine sağlık
Aynen Caner ya sorma abi şükür o günler geride kaldı.
Cem benim acımı söndürdü hemde cem sadece motoru getirmedi hem teknik desteğiyle hem önerileriyle bana tehlike anlarında ne yapmam gerektiğini anlattı.
Uzun zaman motora binmemiştim anlattıkları bende bayağı birşey canlandırdı iyi de oldu hala ayaktayız herşey yolunda ve harika
Bu noktada Oğuz'u da unutmamak lazım asıl (Tr_Select) tehditler hala devam etmekte düzgün sür bilinçli ol yoksa şikayet ederim bak başını yakarım diyor
Allah kimseyi iki tekersiz bırakmasın
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
cenk adamin dibisin kanka
HELaL olsun ne diyim cok ğüzel bir örnek inan ben bile mutlu oldum helal sana CEM cenk de ateşini söndürmüş oldu inş istanbul yolunuz düşerse beklerim
Fuar paylaşımın için teşekkürler,gitmiş kadar olduk.Bu yıl gitmek nasip olmadı..Ayrıca yaptığın fedakarlıkta gerçekten takdire değer.O kadar yolu yeni tanımış biri için scooter sırtında gitmen ne kadar mükemmel bir insan olduğunu göstergesidir.Benim motorda İzmir'de benimkide yazın alır getirirsin artık direk yazıcam sana..)) 1300 km kolay değil İzmir - Diyarbakır..Şaka bi yana Allah herkese senin gibi dost nasip etsin,Allah kazadan beladan korusun seni kardeşim..
Ellerine sağlık Cem. Keyifli bir yolculukla, keyifli bir fuar macerası geçirmişsin. Üstelik keyifli yolculuğun Cenk'in de yarasına merhem olmuş.
Fotograflarında Mustafa Toptal'ı görmem iyi oldu. Zira fuar ziyaretimizde göremedik Mustafa'yı.
Paylaşım için teşekkürler.
sıtkı abi fuara yine cumartesi mi gittiniz? ben pazar gidebildim bu sene, görüşemedik. selamlar sevgiler..
bu arada mustafa cb 500 ufak kalmış altında kardeşim :D aynı sıkıntı bende de var :D
Sırf şu kızcağızların hatrına bir motor alıp çıkası gelir insanın
Sağolasın paylaşım için
Kardes guzel sozlerinle duygulandirdin beni eheh diyarbakira yolum dusersede getiririm ama zamanin varsa bu zevki kacirma kendin gotur derim..Fuar paylaşımın için teşekkürler,gitmiş kadar olduk.Bu yıl gitmek nasip olmadı..Ayrıca yaptığın fedakarlıkta gerçekten takdire değer.O kadar yolu yeni tanımış biri için scooter sırtında gitmen ne kadar mükemmel bir insan olduğunu göstergesidir.Benim motorda İzmir'de benimkide yazın alır getirirsin artık direk yazıcam sana..)) 1300 km kolay değil İzmir - Diyarbakır..Şaka bi yana Allah herkese senin gibi dost nasip etsin,Allah kazadan beladan korusun seni kardeşim..
sen bana yaz ben yinede yardimci olurum
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)