2006-2007 yıllarında Ardeşen ilçe jandarma komutanlığında askerlik yaptım.Oraları çok özledim.Sizin raporunuzu okuyarak bir miktarda olsa özlemimi giderdi.Teşekkürler ve oraların kıymetini bilin...
2006-2007 yıllarında Ardeşen ilçe jandarma komutanlığında askerlik yaptım.Oraları çok özledim.Sizin raporunuzu okuyarak bir miktarda olsa özlemimi giderdi.Teşekkürler ve oraların kıymetini bilin...
merhabalar mont hakkında bilgi istemisiniz sanırım.montu motomaxtan 250 tl ye almıştım.fiyatı çok cazipti.şimdilerde tüm ürünler zamlandı maalesef.arkadaşımda da aynı marka mont vardı.onun gibi olacağını düşünmüştüm ama maalesef ki aynı kalite ve kesime sahip değil.ama kalitesiz olduğunuda söyleyemem sadece arkadaşınki gibi üstüme tam oturmadı.yalnız bakıldığındada o fiyata deri mont bulmak pek mümkün değil eğer maddi olarak cazip olması önemli ise alınabilir.fiyatına göre iyi bir mont diyebilirim umarım aydınlatıcı olmuşumdur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
yol üstünde güzel yerde askerlik yapmışsın o senelerde seslikaya köyünde sağlık ocağında çalışıyordum jandarmadan devriye gelirlerdi bize çayımızı çok içtiler.özellikle ufuk uzman vardı trafikçi belki hatırlarsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
yol üstünde güzel yerde askerlik yapmışsın o senelerde seslikaya köyünde sağlık ocağında çalışıyordum jandarmadan devriye gelirlerdi bize çayımızı çok içtiler.özellikle ufuk uzman vardı trafikçi belki hatırlarsın.
Harika bir gezi olmuş motorunuzu ayrıca çok beğendim kazasız belasız geziler diliyorum.Oldum olası karadeniz i çok merak etmişimdir ama bir türlü gitmek gezmek nasip olmadı umarın en kısa zamanda bir karadeniz turu da ben yapacağım saygılar...
Dostum emeğ,ne tekerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Umarım buraları motorla gezmek bize de nasip olur.
çok sağolun , teşekkürler, herkesi bekleriz buralara
Olcay abi fotoğrafları yengeye göstermezsin artık
Bu yaz görmek istediğim yerler. Paylaşım için çok teşekkürler.
Arkadaşım çok güzel gezmişsin fotolar da çok güzel.
Yazın temmuz gibi ayder falan yapmayı planlıyorum gitmeyi düşünen olursagidebiliriz. Karstayım ben de yolu düşen olursa beklerim.
Ufuk uzamanı hatırlamamı hiç.Çok iyi bir insandı,çok yardımını gördüm kendisinin,Sesli kaya yöyüne bende geldim bir çok sefer.O zaman bölük komutanı Üsteğmen mustafa Özdemir di.Tim komutanlarından Serdar ayran,Mahmut özdemir,21 yaşında olan Aydın astsubay vardı.Çok iyi insanlardı.Ardeşen insanı çok güzeldi.Köy muhtarlarınız çok iyiydi.Çok güzel anılarım geçti Ardeşende..
Yusuf hocam,
Evlendiğinden beri sesin kesilmişti
Yengen vizesi çıkmadı herhalde
Neyse güzel gezmişsiniz
harika harika harika
E-TEKİN, güzel yerde güzel insanlarla askerlik yapmışsınız, çok şanslıymışsınız
SinanAksu, evet öyle olmuştu yengen vizesi çıkınca da başladık işte
shrek, teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler... Özellikle gitmek istediğim yerlerin başında geliyor Ayder yaylası... Kazasız belasız ve bol resimli sürüşler dilerim.
Ege Yeli, mesajı "speed dream" e attım Bu arada siz face deki kle 500 grubuna üye misiniz
Wand, teşekkürler, inşallah sizin de buraları gezip görme şansınız olur
sağolun, son cümleleri de Türkçe yazsaydınız iyi olacaktı KLE sert kullanılmadığı sürece o kadar yakmıyor , saygılar
Çok güzel geziler olmuş, ellerinize sağlık.
Ayder'i görmeyeli epey olmuştu; Kalegon'un orada, az aşağıda az mı piknik yaptık.
Yağlıboya çalışmanız da gayet başarılı. Güzel gezilerinizin devamını dilerim.
Tekeriniz düz bassın.
Vay beeee resim, fotoğraf, motosiklet, doğa ve iyi olan herşey... İnsanı imrendiren türden bir gezi umarım daha fazlasını daha çeşitli yerlere yapma fırsatı bulup bizimle paylaşırsınız. Elinize, emeğinize, ayağınıza sağlık çok kaliteli bir gezi olmuş
MAKSAT YOLU HİSSETMEK
imacosfx, teşekkür ederim, sağolasın, buralara geldiysen bi daha çeker buralar seni, bekleriz (Bu arada nick'in cosinüs f(x)'in imaginer' i mi çok matematiksel yaklaştım )
bms23, güzel yorumun için teşekkürler
fusuy364, rica ederim, bu geziye kayıtsız kalınamazdı. inşAllah yolumuz düşer, geziniriz.
Nicki trigonometri bilgim olmazken tasarlamış, almıştım. iMac bilgisayarım vardı. Apple Macintosh. İşletim sistemi de, Mac OS'tur.
fx de, bir program duymuştum, uzantısından geliyor. . Durum bu
İlkokulu, liseyi Rize'de okudum; 15 yıl yaşadım. Rize'nin Ayder kısmı ve diğer gezemediğim, fotoğraflarını gördüğüm o eşsiz manzaraları hep beni çekmiştir. Nasipse görmek, inşAllah fotoğraflarla bi başlık daha açarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)