İzmir Mt Dag yürüyüşü etkinligi gerçekleşti.
Reklamlar
-
Guzel bir geziydi emegi gecen herkese tesekkurler
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Güzel bir etkinlik olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum.Doğayla başbaşa olmak herzaman insana huzur verir ayrıca sağlık içinde bu tür etkinlikler sıkça yapılmalı...
Aynen öyle doga ve motorculugu birleştirmek kadar güzel bir etkinlik yok
Motosiklet ile kamp yapmak paha biçilemez .. İlerleyen zamanlarda böyle bir etkinlige daha adım atıcaz
-
Walla çok güzel bir gezi olmuş akıl edenlere düzenleyenlere katılanlara tebrikler... keşke herkeş katılaydı ben de tabii. 2 marta niyetliyim bi maraz çıkmazsa..
-
İzmir İl Temsilcisi
ERTOBİ adlı üyeden alıntı
Walla çok güzel bir gezi olmuş akıl edenlere düzenleyenlere katılanlara tebrikler... keşke herkeş katılaydı ben de tabii. 2 marta niyetliyim bi maraz çıkmazsa..
Çok teşekkür ederiz bekleriz
-
Çok güzel geziydi herşey için teşekkürler herkese
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Vallahi gayet güzel geziydi. Güldük, eğlendik )). Bir kaç sakat vaka atlattık tabii :D. Önümüzdeki günlerde daha güzel etkinliklere imza atacağız. Takipte kalın arkadaşlar .
Saygılar.
-
İzmir İl Temsilcisi
SonpoL adlı üyeden alıntı
Vallahi gayet güzel geziydi. Güldük, eğlendik
)). Bir kaç sakat vaka atlattık tabii :D. Önümüzdeki günlerde daha güzel etkinliklere imza atacağız. Takipte kalın arkadaşlar
.
Saygılar.
Sakat vaka hahaha İnş dostum her daim birlikte oluruz bacanak
-
ben bidahaki geziye baret ve yangın söndürme tüpümle gelicem beyler :D Murat ın elinede çakmak hariç yakıcı yanıcı herhangi birşey vermek yasak olsun
-
İzmir İl Temsilcisi
-
pastanın mumlarını ben yakarım bilader murat yakmasın :D hahah Murat seviyoruz kardeşim seni ondan uğraşıyoruzz kızmıyorsun inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
Emre bi ara aldın muratın elinden benzini dimi ? muratın benzinle dansını kesen kimdi
yok be kardeşim soner aldı biara oda murat' tan beter çıktı zaten ondada bir yanma girişimimiz oldu :D neyseki yine olayı Murat sonlandırdı, yanan ateşin içine benzin şişesini atıp hiç bişey olmamış gibi takılarak :D :D[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
-
Bizde artık bir daha ki sefere nasip olursa. Şu sıralar forumdan ve gezilerden uzağız sağlık durumlarından ötürü.
İyi forumlar herkese dostlar.
-
İzmir İl Temsilcisi
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Bizde artık bir daha ki sefere nasip olursa. Şu sıralar forumdan ve gezilerden uzağız sağlık durumlarından ötürü.
İyi forumlar herkese dostlar.
Hayırdır goktug birşey yokya ?
-
Umarım hepimizin tekeri düz basar bir On Yıl daha sonra. Evlenmiş çoluk.çocuklarımız la mutlu. Günler geçiriyor oluruz. Teşekkürler hepinize
-
-
HER TEMAS BİR İZ BIRAKIR...
-
KAFKAS35 adlı üyeden alıntı
Islak mendil vereyim mi Emre?
hahahha :D abi bitmedimi daha o mendill ne bereketli mendilmiş yaa
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi
adaletimi kendim sağlarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)