İzmir Mt Mangal etkinligi ( Foça ) Slayt Gösterisi.
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar Mangal etkinligi adı altında açtıgım gezi konusu bazı arkadaşların pc'sinde hata veriyor ve açılmıyormuş.
Ne kadar boyutlarını küçültsemde Fotoların kalitesinden dolayı ve upload ettigim siteyle ilgili problem oldugunu düşünüyorum.
Tekrar gezi konusu açıp anlatmak yerine Basit bir slyat yapıp işin içinden çıkmak istedim.
Konuyu açamayıp hata alanlar burada görebilir . Konuyu okuyanlar için video gezi sunumundan farksızdır.
Bu pazar 9 şubatta tanışma toplantısı ve dag yürüşü yapmayı düşünüyoruz detaylı konu açacagız.
Reklamlar
-
Cem dostum eline sağlık sayende görmüş olduk fotoları
-
İzmir mt çalışıyor birlikteliğiniz daim olsun nice nice guzel gezileriniz olsun. Foto olarak bakıyordum eski topictekiydi heralde ortalarda browser dayanamadı çoktu neyse ki çözümü bulmuşsunuz.teşekkürler devamını bekliyoruz..
-
İzmir İl Temsilcisi
kemboo adlı üyeden alıntı
Cem dostum eline sağlık sayende görmüş olduk fotoları
Siz kusura bakmayın asıl en güzeli böyle oldu çok foto vardı Birdakine senide bekliyoruz dostum görüşmek üzere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
İzmir mt çalışıyor
birlikteliğiniz daim olsun nice nice guzel gezileriniz olsun. Foto olarak bakıyordum eski topictekiydi heralde ortalarda browser dayanamadı çoktu
neyse ki çözümü bulmuşsunuz.teşekkürler devamını bekliyoruz..
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Aynen yarısına gelince hata veriyormuş neyseki böyle bir çözüm bulduk
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Siz kusura bakmayın asıl en güzeli böyle oldu çok foto vardı
Birdakine senide bekliyoruz dostum görüşmek üzere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Aynen yarısına gelince hata veriyormuş
neyseki böyle bir çözüm bulduk
İnşallah ben o gün biraz akşamdan kalmaydım sabah 6 da eve dönünce gördüm forumdaki mesajını bidahakine inşallah
-
İzmir İl Temsilcisi
kemboo adlı üyeden alıntı
İnşallah ben o gün biraz akşamdan kalmaydım sabah 6 da eve dönünce gördüm forumdaki mesajını
bidahakine inşallah
Ani karar verdik o yüzdende geç haber verdik mecbur
Pazar detaylı konu açacagız. Görüşmek üzere.
-
Budur fotoğrafları kaydetmiştim bunu da kaydedeyim
-
Süper olmuş Cem eline sağlık.Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.Nice güzel,eğlenceli sürüşlere...
-
Fotolar çok güzel elinize sağlık... İnsan fotoları görünce keşke orda olsaydım diyor
-
İzmir İl Temsilcisi
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Budur
fotoğrafları kaydetmiştim bunu da kaydedeyim
gokocan92
Budur fotoğrafları kaydetmiştim bunu da kaydedeyim
En sonunda çözümü buldum
kene35
Fotolar çok güzel elinize sağlık... İnsan fotoları görünce keşke orda olsaydım diyor
Birdakine katılman dilegiyle ramazan
KAFKAS35
Süper olmuş Cem eline sağlık.Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.Nice güzel,eğlenceli sürüşlere...
Senide bekliyoruz yüksel abicim
-
eline sağlık cem güzel iş becermişsin
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
İzmir İl Temsilcisi
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
eline sağlık cem güzel iş becermişsin
Teşekkür ederim halil bundan sonra slayt olarakta ekliyecegim gayet kolay oluyor
-
-
İzmir İl Temsilcisi
restherock adlı üyeden alıntı
Güzel gezi
Aslında bu tür gezileri anlatırken gidilen yerin de haritadan bir görüntüsü konulması faydalı olur diye düşünüyorum. Ben mesela bu yerin tam olarak neresi olduğunu merak ettim
Aynen haklısın gezi kuralları bölümünde bütün bunlar yazıyor gezi ile ilgili harita ve bilgilendirme yapılması diger gidicek arkadaşlara yardımcı olmak adına gibi.
Fakat navigasyon kullanmadıgımız için yeri işaretleyip pcye aktaramadık .
Burası eski foça yeni foça arasında bir koy.
-
kaçırdık güzelim geziyi ya , çok güzel eglenceli bi gezi olmuş fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bi dahakine katılırım inşallah motoru aldım alalı foçaya gidemedim ya içimde kaldı valla
-
Tekerinize saglik . Cok guzel bir gezi olmus .
-
İzmir İl Temsilcisi
skyytr adlı üyeden alıntı
Tekerinize saglik . Cok guzel bir gezi olmus .
Çok teşekkür ederiz sagolun
-
İzmir İl Temsilcisi
-
bencede bundan sonra normal paylaşımın yanında slayt olursa süper olur güzel parça eşliğinden izlenir cem dostum çok tskler her zaman oldugu gibi keyfli bir gezi olmus.
-
İzmir İl Temsilcisi
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
bencede bundan sonra normal paylaşımın yanında slayt olursa süper olur güzel parça eşliğinden izlenir cem dostum çok tskler her zaman oldugu gibi keyfli bir gezi olmus.
Teşekkürler Ne oldu arkadaşa buldunuzmu Fazer ? yoksa izmir için 600fde var fakat bütçe biraz aşabilir sizi. 13.750.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)