ANGARAJ 2014 sezon açılışı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Angaraj grubuna selamlarımızı yolluyoruz çogu bilindik kişiler zaten
Fotolar gezi ve paylaşım için teşekkür ederiz tekeriniz düz bassın
Bu arada sarı hornet gözümden kaçmadı görmüştüm fakat tekrardan hayırlısı olsun..
saolasın cem...hornet yeni geldi muğladan...bi fazer olmasa da yağuşuklu alet
-
Hocam pazar sabah 9 için rekor katılım olmuş, ben tek başına takılırsın diye düşünüyordum
1 yapalım demiştim ama muhtemelen 1 olsa da yetişemeyecekyim, 2 - 2:30 gibi çıkıp tek tabanca takıldım, yolda selamlaştığım arkadaşlar oldu bilmiyorum buralardalar mı...
Güzel gezi olmuş, ilerleyen zamanlarda makul bir saat ayarlarsanız katılıcam inşallah
-
İzmir İl Temsilcisi
vejihi adlı üyeden alıntı
Hocam pazar sabah 9 için rekor katılım olmuş, ben tek başına takılırsın diye düşünüyordum
1 yapalım demiştim ama muhtemelen 1 olsa da yetişemeyecekyim, 2 - 2:30 gibi çıkıp tek tabanca takıldım, yolda selamlaştığım arkadaşlar oldu bilmiyorum buralardalar mı...
Güzel gezi olmuş, ilerleyen zamanlarda makul bir saat ayarlarsanız katılıcam inşallah
Bizdede sabah problem oluyor erken saatler .. Yaz olsa problem degil fakat kışın hava erken kararıyor ve gece seyahet etmek probleme dönüşebiliyor + soguk ve rüzgar cabası.
6ya kadar gezip görüp dönmeye çalışıyoruz.
Biz bu yüzden erken yapıyoruz belki angaraj grubuda aynı fikirlerden dolayı saatleri erken tutuyordur
-
Güzel gezi olmuş.İlk fırsatta katılmak isterim.
-
-
Eeyyy ankara....
güzel etkinlik...
Ama kim kimdir hiç tanımıyoruz...
Daha detay isteriz..
O gölete hergün gidip yüzülürmü diye düşünmeyin...
Her akşam iş çıkışı koca bir yaz yüzmüşlüğüm vardır...
Anılarım depreşti yahu.....
-
vejihi adlı üyeden alıntı
yok ya yola çıkarken 5 bankoydu zaten...sonrası sabah uyku tutmayanlar
planlı gezilere genellikle erken çıkma taraftarıyım ben..özellikle uzun rotalarda sıkışma olmadan daha keyifli oluyo gezmek...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Eeyyy ankara....
güzel etkinlik...
Ama kim kimdir hiç tanımıyoruz...
Daha detay isteriz..
O gölete hergün gidip yüzülürmü diye düşünmeyin...
Her akşam iş çıkışı koca bir yaz yüzmüşlüğüm vardır...
Anılarım depreşti yahu.....
valla yorgunlukla çok detaya giremedim...normalde detaylı yazmayı severim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
Bizdede sabah problem oluyor erken saatler .. Yaz olsa problem degil fakat kışın hava erken kararıyor ve gece seyahet etmek probleme dönüşebiliyor + soguk ve rüzgar cabası.
6ya kadar gezip görüp dönmeye çalışıyoruz.
Biz bu yüzden erken yapıyoruz belki angaraj grubuda aynı fikirlerden dolayı saatleri erken tutuyordur
böyle bi rota için 9 aslında erken..gece hem havanın ayazının biraz daha gitmesi açısından sabah 10 a çektik geziyi..hoş goy goydan o da 10:30 a yaklaştı...2-3 gibi bitirip mekana geçtik...sonra da dağıldık..sizin iyi biz de 4 ten sonra hava soğumaya başlıyor iyice, dönüş yolunda o yorgunlukla soğuk ve trafik en sıkıcı şeyler...
-
güzel gezi olmuş resimler herşeyi anlatıyor bakmak tan büyük keyf aldım kazasız sürüşler dilerim
-
Hayırlı olsun... Güzel gezmişsiniz...
-
Şubatı gören gezintiye bağlamış valla Nice güzel gezilerde buluşmanız dileğiyle gençler. Renkli bir grup oluşmuş.. Ero olm watsapp'tan yazacaktım sabredemedim, o LS2 çıkartması nedir kardeşim yaa..
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
Şubatı gören gezintiye bağlamış valla
Nice güzel gezilerde buluşmanız dileğiyle gençler. Renkli bir grup oluşmuş.. Ero olm watsapp'tan yazacaktım sabredemedim, o LS2 çıkartması nedir kardeşim yaa..
nebleyim hacı yapıştırmış adam...sökmedim ben de..
-
-
Sök onu
Fazer Fazer olalı böyle zulüm görmedi
İlla sticker yapıştırcaksan egsozunun markasını yapıştır da biz de yakıştıralım..
sezon başı kozmetik bakımında halledeyim onu doğru diyon...benim çok gözüme batmamıştı şimdiye kadar..madem bu kadar kötü bişey hemen sökmeliyim
-
6 aylık oluşummuşuz ya la biz...
-
-
Sök onu
Fazer Fazer olalı böyle zulüm görmedi
İlla sticker yapıştırcaksan egsozunun markasını yapıştır da biz de yakıştıralım..
Erro harbi la çıkar o ls2 yi Küçümsediğimizden değil de fazera gitmemiş hafız
Valla beni delirtmeyin kan damlayan beyaz gül fotosu ekler hepinizi etiketlerim
Bu arada gezi güzel olmuş angara bebeleri
-
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Havanin buz gibi olacagi endisesiyle oyle bi giyinmisiz ki hepimiz, genel olarak sadece ellerimiz usudu, Erhan haric
Bugun bi arkadas sordu, nasi giyiniyosunuz diye, dun giydiklerimi saydim uste bes kat giymisim, adam hareket edebiliyo musunuz peki boyle giyindikten sonra dedi
Sunu gorduk ki hafif bozuk yollar Hornet ile cok da zevkli olmuyor. O yollardan sonra asfalta cikinca boyle kizgin kumlardan serin sulara girmis gibi oluyor insan
ben geçen seneki uzun gezi sonrası boşuna v stroma heves etmedim..bir sürü yola giremedim motora ve kendi konforuma kıyamadığım için 200-300 km yorgunluktan sonra en ufak bozuk tırtıklı yollara bile giresi gelmiyor adamın...
mkaptan adlı üyeden alıntı
Erro harbi la çıkar o ls2 yi
Küçümsediğimizden değil de fazera gitmemiş hafız
Valla beni delirtmeyin kan damlayan beyaz gül fotosu ekler hepinizi etiketlerim
Bu arada gezi güzel olmuş angara bebeleri
taam la çıkaracam...
-
6 aylıkmış beee.. demek herşey 6 aylıkmış. 6 ayda olan olmuş, biten bitmiş, bitmiş gitmiş. Demek herşey 6 aylıkmış...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)