Sivas, Kütahya, Erzurum, Erzincan gezileri 2..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gezilerinizin devamını dilerim. Hayırlı sürüşler...
-
Güzel gezi olmuş belliki ama arada sizi ve motorunuza görsek fena olmazdı.
bir de söylemeden geçemiycem nolur su objektifi bi silin özel kağıdıyla filan o leke gitsin.
-
İyi güzel gezmişsiniz de asfalt resimlerine bakmak kimsenin ilgisini çekmez . Motorunuzla , sürücüsüyle yolları değil manzaraları fotoğraflasaydınız daha seyri güzel olurdu .
Hareket halindeyken fotoğraf çekebildiğinize göre tehlikeyi de seviyorsunuz .
-
Tüm resimlerde motorunuzu aradım bulamadım hayırlı sürüşler bol geziler
-
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
Gezilerinizin devamını dilerim. Hayırlı sürüşler...
Teşekkür ederim Paşalı sağ olun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
scooboy adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş belliki ama arada sizi ve motorunuza görsek fena olmazdı.
bir de söylemeden geçemiycem nolur su objektifi bi silin özel kağıdıyla filan o leke gitsin.
Sevgili Scooboy ben ve motorum da varız resimlerde, sonraki bölümde geliyor. Objektif konusu ise maalesef makinem içten tozlanmış Erkayalara'a gönderip temizletmek istedim ama olumsuz cevap aldım, sanırım yeni makine almam lazım veya gopro ile devam etmem lazım bakalım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
dental_land adlı üyeden alıntı
İyi güzel gezmişsiniz de asfalt resimlerine bakmak kimsenin ilgisini çekmez . Motorunuzla , sürücüsüyle yolları değil manzaraları fotoğraflasaydınız daha seyri güzel olurdu .
Hareket halindeyken fotoğraf çekebildiğinize göre tehlikeyi de seviyorsunuz .
Haklısınız asfalt kimsenin ilgisini çekmez, ancak bu gezi 6 bölümden oluşuyor manzara olan bölümler de var. Yukarıda yazmıştım uçsuz bucaksız bozkırlar diye birkaç ağaç görünce hemen resim çekmeye başladım. Ayrıca sizinle bir konuyu da paylaşmak isterim daha önce yapmış olduğum gezilerde doğa resimleri ve tarihi mekan resimlerini çok paylaşıyordum, ancak doğu anadoluda yolların halini görmek güvenli olup almadığını anlaya bilmek ve bu bölgelere geziler düzenlemek isteyen iki teker sevdalısı bir çok kardeşimizden çok mail aldım ve birçok gezimde yolların durumunu daha fazla resimlemeye başladım galiba bu paylaşımda dozunu kaçırdım, sizden özür diliyorum. Ama sizin için görüntülediğim manzara ve mekan resimlerinden derleme yapıp burada paylaşacam.. Ayrıca tehlikeyi sevmem yaşım itibarı ile de agresif değilim ama alışkanlık sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Baraza adlı üyeden alıntı
Baraza kardeşim Motorum ve benim görüntülerim de bir sonraki bölümde var.
-
gezdiğim yerler paylaşım güzel
-
Baraza adlı üyeden alıntı
Adam bol bol asfalt yol cekmis bu ne ya
Aga doga motor bocek tarih resmi cekilir
TRANSALP.GR.COM
-
sensörde toz var arkadaşım onu temizle pis gezme )
-
yolunuz açık osun....devamında durumu toparlarsınız diye umuyorum...
-
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/126835-sivas-kutahya-erzurum-erzincan-gezileri-6-a.html
evet arkadaşlar galiba paylaştığım geziler sıkıcı oluyor, yukarıda ki link gezimin son durağı olan Erzincan Motofestivali ile bitiyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
-
abi çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
-
asfaltın sıcağını yüzümde hissettim
iki motor resmi göreydik iyiydi.
-
-
serkanbitez adlı üyeden alıntı
abi çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
Ben teşekkür ederim Serkancım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
asfaltın sıcağını yüzümde hissettim
iki motor resmi göreydik iyiydi.
Haklısın Veysel kardeşim, bu bölümde motor yok ancak 6. bölümde var hemde fazlasıyla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
EGE YELI adlı üyeden alıntı
güzel yollar tekerin daima düz bassin
Teşekkür ederim Ege yeli, çok sağol...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)