İzmir Mt Sonbahar Hatırası
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Cem sen,Murat ve benim olduğum kareyide koymuşsun ahahahaha :D Tüm karizma gitti ahahahahahaha Kimse ciddiye almaz artık bizi
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Senden sonra erdemide kara listeye aldim...
Sonra alper geliyor...
Whatsapp'tan yolluyorum
-
güzel gezi olmuş.
şu senin mont da ayrı bir yakıyor.çok fazla görmüyorum piyasada ama çok kaliteli duruyor.bu aralar accayip takmış durumdayım deri montlara alacağım ileri geri bir deri mont ve pantolon
-
İzmir İl Temsilcisi
flame adlı üyeden alıntı
Cem sen,Murat ve benim olduğum kareyide koymuşsun ahahahaha :D Tüm karizma gitti ahahahahahaha
Kimse ciddiye almaz artık bizi
Bir italyanın her zaman karizması vardır biz muratla kendimize yanalım
-
İzmir İl Temsilcisi
speed_dream adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.
şu senin mont da ayrı bir yakıyor.çok fazla görmüyorum piyasada ama çok kaliteli duruyor.bu aralar accayip takmış durumdayım deri montlara alacağım ileri geri bir deri mont ve pantolon
Vereyim linkini kanguru derisi.
-
gelse o guzel havalrda yıne yapsak bu sefer bızde katılsak
-
flame adlı üyeden alıntı
Cem sen,Murat ve benim olduğum kareyide koymuşsun ahahahaha :D Tüm karizma gitti ahahahahahaha
Kimse ciddiye almaz artık bizi
Allah Yandın Bittik şu tipe bak yahu Cem biraz yakışıklı çıkmış diye koydu biliyorum
-
İzmir İl Temsilcisi
Murat2100 adlı üyeden alıntı
Allah Yandın Bittik şu tipe bak yahu Cem biraz yakışıklı çıkmış diye koydu biliyorum
Olurmu yahu en beter benim ne yakışıklısı
-
Çok eğlenceli bir gezi olmuş bize aktarabildiğiniz kadarıyla. Şu yılın fotoğrafına bayıldım Cem! :D
-
İzmir İl Temsilcisi
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Çok eğlenceli bir gezi olmuş bize aktarabildiğiniz kadarıyla. Şu yılın fotoğrafına bayıldım Cem! :D
Teşekkürler Dostum o foto bizim için çok güzel bir anı olarak kalıcak İstesek çekemeyiz öyle bir kare .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)