Kısa bir pazar kahvaltısı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende yazlık yerleri kışın çok severim değişik bir havası oluyor.. güzel gezmişsiniz..
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Yazlık yerler kışın kabuk değiştirir. Nadasa bırakır kendini ta ki yaz gelip yeniden canlanana kadar bizde bu geçiş döneminin keyfini çıkarıyoruz işte.
İzmir MT' yi yakından takip ediyorum. Bu tarafa bir geziniz olursa eşlik edip sizlerle görüşmeyi çok isterim.
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
İzmir İl Temsilcisi
restherock adlı üyeden alıntı
Yazlık yerler kışın kabuk değiştirir. Nadasa bırakır kendini ta ki yaz gelip yeniden canlanana kadar
bizde bu geçiş döneminin keyfini çıkarıyoruz işte.
İzmir MT' yi yakından takip ediyorum. Bu tarafa bir geziniz olursa eşlik edip sizlerle görüşmeyi çok isterim.
Balıkesire gelirsek gezilecek yerleri pek bilmedigimiz için eşlik edecek arkadaşlar lazım.
Zaten en geç 3-4 saatlik bir zaman dilimimiz olucak. Günü birlik geldigimizden dolayı.
Bu yeride begendim
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Balıkesire gelirsek gezilecek yerleri pek bilmedigimiz için eşlik edecek arkadaşlar lazım.
Zaten en geç 3-4 saatlik bir zaman dilimimiz olucak. Günü birlik geldigimizden dolayı.
Bu yeride begendim
Sizlere büyük bir mutlulukla eşlik ederiz
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
Guzel kahvalati
-
HELLAS adlı üyeden alıntı
Guzel kahvalati
Kahvaltı gerçekten çok iyiydi. Aklınıza ne gelirse masada mevcut. Hatta yumurtada getireceklerdi ben sevmediğim için istemedim zaten masada da yer yoktu
-
çok güzel gezi olmuş bende altınolukdayım benimde daha önce gittiğim yer haberleşelim bi dahakine tanışmak isterim
-
Mutlaka haberleşiriz hocam
-
harikaymış manzara da kahvaltıda
-
çok güzel bir gezi olmuş eğer isterseniz hava şartları uygun olursa bende size eşlik edebilirim
-
Güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık ayrıca Kahvaltı masası süper maşallah yok yok...
-
Balıkesir bölgesine gezi yapacak arkadaşlar ya da bu bölgede ikamet eden arkadaşlar önceden haberleşebilirsek bu tür gezileri bol bol yapabiliriz Benim gezilerim genelde ani olarak oluyor. Ama isteyen olursa organize iyi bir gezi yapabiliriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)