Kapalı havaya rağmen gidilen ve şansımıza yolda güneşin tepemizde kendini gösterdiği güzel bir günden kareler )
Kapalı havaya rağmen gidilen ve şansımıza yolda güneşin tepemizde kendini gösterdiği güzel bir günden kareler )
balığı pek sevmem ama teknede balık oldumu işin rengi değişiyor afiyet olsun diyelim en kısa zamanda bizde yaparız artık.
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
11 motor,17 kişi ve 1 araç ile yaptığımız gezimiz,her zamanki gibi neşe içinde geçti.lokmalar ve deniz/dağ havası iyi geldi.katılamayan arkadaşlarımızı hep andık.tüm arkadaşlarıma katılım ve uyumları için teşekkür ederim.
mükemmelsiniz topraklarım herzaman söylüyorum ve söyleyecegim bir gün gelecegim ve daima kalacagım.
Hepinizi seviyorum
adananında alayı zengin motorlara bak :D
Yine kartpostallık bir ekip ve yine Adana Tekerinize sağlık. Nice güzel gezilere imza atmanız dileğiyle..
"CaRPe DieM"
güzel bir gezi olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık.
bu gezide bulunamadım. sağlık olsun, birdaki sefere inşallah.
Emeği geçene ve grubumuza neşe katan ayrıca resimlere bakıp yorum yazan herkese teşekkür ederim Bir sonraki gezide buluşmak üzere
Keyifli bir geziydi...katilan,emegi gecen ve degerli yorumlarini bizlerle paylasan arkadaslara tekrar tesekkurler...Aramizda olmayan arkadaslarla birlikte diger gezilerde bulusmak uzere.
yine adana mt herşey çok güzel çünki guruptaki insanlar çok özel.gelen gelmeyen.iyi yorum yazan tüm motorcuları çok seviyoruz.bendeki yol videosunu yükleyemedim abdullaha verip yükletecem inşallah..
En kötü gününüz böyle olsun dostlar
Adana'ya mı taşınsak ne yapsak
Bora abi bize göre iş var mı oralarda ;)
Birlikte kazasız belasız nice geziler Adana MT
Çok güzel olmuş yaaaaaa... emeği geçen herkese teşekkürler. keşke gelseydim hem omzuma da yel girmezdi...
Cok guzel kareler guzel etkinlik olmus
Ama baliklar oksuz yeni gine RAKI YOK sevmedim ben
Gine var motorsiklet dicekler
şu an kpss sınavlarına hazırlanıyorum eğer iyi bir puan alırsam tüm tercihlere adanayı yazıp sizlerle beraber gezilere katılmayı planlıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)