gavur gölüne çıkamayış hezimeti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çamur değil sanki tutkal. Bayağı bir enerji harcamışsınızdır.
-
hakkatten unutulmayacak bir macera olmuş
-
Her şey bir tarafa bu nasıl bir alış verişti abi :O
-
dogrusukru adlı üyeden alıntı
Her şey bir tarafa bu nasıl bir alış verişti abi :O
motor kısmetten çıktıysa oluyor be arkadaş
yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler
-
Vallaha guzel macera, guzel bi ani kalmis.
-
) Güzel paylaşım güzel anlatım. Eline emeğine sağlık.
-
tabi hep tek tarafı anlattınız..
evlere dönünce evliler hanımlardan,bekarlarda analardan yedikleri zopaları da anlatsınlar..o zaman daha keyifli okunur satırlar...
-
Moderatör
Paylaşmayın kardeşim şöyle resimler, traktörü olan var olmayan var :D
Keyifli geçtiği resimlerden belli, devamını ama traktörsüz olanını bekliyoruz
-
cileli ama bir o kadarda güzel gezi olmus!
bu arada o bahsettigin camurlari motorumdan yikamaya kiyamiyorum, ne de olsa bir parca vatan.. bakip nerde yapistigini hatirliyorum tekrar bu gurbet ellerinde..
-
Keyifli bir gezi olmuş yine Ali Osman abi tekerinize sağlık. Bu arada yeni motor ne olacak merak ettim
-
Macera dediğin böyle olur.Soğukmuydu be?!
-
abi bu olayın on sene muhabbeti olur dağa çıkarken dağ bize çıktı diye maşallah diyelim motor alacakmısın bence 250 lik enduro gider sana işi biliyorsun çamurlada aran iyi
-
Traktörle Motosiklet çekmek o nasıl bir çamur çamur değil adeta tutkal mubarek ama resimlere bakılırsa çok maceralı ve bir okadarda eğlenceli bir etkinlik olmuş emeğinize sağlık motor içinde duygularınıza ortağım çünkü bende motorumu sattım ve onun şunu var bunun bunu var diye diye hala bir motor alamadım umarım festivallerden önce motorumu alırım kazasız belasız geziler diliyorum...
-
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.paylaşıma değer katan vede tesellim olan yorumlarınızdır
-
-
süper bir gezi olmuş.. çok güzel çıkamamışsınız ))
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
benim tekerlerde çamurdan kalınlaşınca tabiiki anımsatır bunun ön çamurluğu sökmek lazım
-
çok iyi olmuş, çokta güzel olmuş, on numara olmuş, ellerinize ayaklarınıza sağlık, böyle görünce içim kıpır kıpır oluyor
-
alosyi adlı üyeden alıntı
benim tekerlerde çamurdan kalınlaşınca tabiiki anımsatır
bunun ön çamurluğu sökmek lazım
tabiki çamurluğu sökünce arazide daha iyi gezer... traktör gibi...
her türlü motosiklet çekilir
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)