Şu klr 650 on numara motor köpek gibi kaçıyor da titreşimi çok.Elinize sağlık.
Şu klr 650 on numara motor köpek gibi kaçıyor da titreşimi çok.Elinize sağlık.
TEBRİKLER HOCAM...GÜZEL GÜNÜNÜZÜ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN
zincir güzel yağlanmış :D
karizmayı fena çızıktırmışınız abi
ama allahtan traktörcüler imdadınıza yetişmiş...ee ne de olsa onlar da bizden sayılır onlar da rüzgarı hissediyor
güzel gezi olmuş...tekerinize çamur değmesin abi
öncelikle selamlar aliosman bey,çok gezilere baktım bu ekrandan,ama daha önce böyle gezi raporu hiç görmedim.hava güzele benziyor buradan,arazide çamurdan gidemeyen kross motorları bir başka arazi aracı olan traktörün kasasında ,inanın çok harika fotolar gördüm kross motor orada gidemiyorsa bizim motorlar orada hayatta gitmez.gıpta ile izledim bütün gezi raporunu ve çok beğendiğimi belirteyim.hele senin o çok yorulmuş ve karnını doyuruş halin çok iyiydi ,çamur içerisindeki o motorları görünce inanın bende orada olsaydım diyorum,bu güzel ve özel geziyi bizimle paylaştınız,çok teşekkürler saygılar sayın abim.
on numara hezimet olmuş abi,devamını bekliyoruz
Zevkle okudum abi.Allah yeni motorunla daha güzel anılar nasib etsin.
ewet günlerce konuşulacak güzel bi anı.. zorluklar neyse de gırgır şamata yemek yemek ve bunları seninle paylaşan dostların olması ayrı bi güzellik.. tebrikler
yaw bilmeyen adamları salarsan dağa bayıra böyle kalırlar yolda...
güzel gezi olmuş çamur on numara
sayın arkadaşlar photobucket bir ay içinde belli sayıda tıklamayı geçti popüler oldu konu diye fotolara bir aylığına engel koyuyor,ya parayla açacaksın yada bir ay bekleyeceksin diyor.para yok bekleyecez artık ama bi dahaya başka siteye koyacağım varmı bi tavsiyeniz
hortlatılan bi gezi yazısındaki bir cümlen dikkatimi çekti ve paylaşımlarına bir göz attım tam kafa adamsın abi senle tanışacaz inşallah abi belki fayadası olur diye yazıyorum biz çocukken bisikletlerde çamurda,gölün içinde gezerken bir yöntem geliştirmiştik ön ve arka maşanın arasına tekerin hemen 2-3 mm üstünden teğet geçecek şekilde balya teli gererdik ve çamur teker döndükçe temizlendiği için kalın tabakalar oluşmuyor ,haliyye oluşmayan bu tabakalarda maşanın ortasında birikemediğinden tekeri hareketsiz hale getiremiyordu.
birede şu çeltik traktörlerine yapılan sıyırgılara benzer sıyırgıda yapılabilir özellikle çamurda gezilecekse malum motorla gezmenin en güzeli arazide,arazide gezmenin engüzelide çamur ve kar'da olanıdır.
teşekkürler arkadaşlar ilginiz alakanız yorumlarınız için
Tabi çıkamazsınız, çünkü gölün adı bile faul, eğer gölün adı Gavur gölü değilde Müslüman gölü olsaydı, şıppadak çıkardınız, şaka şaka birdahaki sefere aynı şartlardaki yolları bu sefer kuru yol halinde gidin de bu seferde kırmızı tozdan adamlar olursunuz, allah keyfinizi neşenizi bozmasın,herşey düzelirde devenin kamburu düzelmez, hepinize selama ve saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)