Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Izmir Mt 23 Nisan Cicekli Köy Fotolar Eklendi

REKLAM ALANI
    skyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW LT 1200,SUZUKI BURGMAN AN 650 PEARL WHITE
    bu foto gerci bir gece oncesine ait ama aslında olay burda baslıyor

tabiki ben

bız geziden birgun once onurda kalmıstık tabı bızım hatunları yola parketmek zorunda kaldık:( haa bu arada orda
    3 tane kız var haberınız ola

onur ve emrah kardeslerim isbasında eee malum benzin parası kazanıolar kolaygelsin kankalarım.
    yanlız burda bır ayrıntıyı hatırlatmak isterim ben orda bu fotoları cekerken ısıklarda bır teyzenın bırı soyle demıstı
    (cocugum burda ne cekiniyosunuz gidin focada resme cekinin

benim sansım hic yaver gitmez zaten:(kucuk bır kaza yaptım benzinlikde sagolsun butun ızmır mt arkadaslarım hepsı
    seferber oldular hepinize cok tesekkur ederim gununuzu zehırettım cok ozurdilerim:(

bu arada unutmamam gereken bırılerı daha var sanırım medline ekibi okadar guzel ilgilendilerki anlatamam sizlere,
    medline sizlerede coooook tesekkur ederım.

simdi siz lan dengesiz nie guluosun diceksınız ama ben orada acıdan cancekisirken sagolsun izmir mt durumu bu hale
    getırebıldıler kenan onur ve cengüüüüüz allah sizi bildigi gibi yapsın emi

alın birde burdan yakın kenaaaaaan yapmaaaaa diorum ama kenan bu dinlermi

escordsuz cıkmaz mt izmir

ben artık olaya kalıyım demı yani kaza oldu bitti ama hala yurmekde zorlanıorum onur kardesım bır an bıle yanımdan
    ayrılmadı sagolsun;)

marko abi kenan ve cengüüüüüz 3lüsü köy kahvesinde keyif yapıyorlar ah cengüüüüz ah hep senin yuzunden basıma gelenler

marko abini hanımı yine kenan ve bu defa senayda var yeni katıldı aramıza butungun sesini duymak mumkun degıldı inanın
    aksam saat 9 da duydum

ee hadı ama beyler davetiyemi beklıosunz dıe bır ses duyduk ordan kım bılın bakalım tabıkı murat abı adam haklı yer
    ayırtmıs dısarıda cillop gıbı hava ama bızım cengüüüüz hala konusuo gec kaldık ve kapalı mekana talip tabiii

kenan herturlu ben fırcayı basarım dıor ve alıyor sazı elıne nerdesınız be kardesım hadı acıktık ohoooo o hadi hadi

yıne cengüüüüz yaa ben bıktım ama senden yaa yeter ama artık bırak mılletı aaaa amaemrah cengüüüüz ve yenı gelen abıler
    kusura bakmayın ısımlerınızı hatırlamıyorum cengüzün kurbanları

onur guldemet abla sedat kardesımın hanımı ve ben

artık mıllet yavas yavas olaya gırmeye basladı

abiler yeni katıldılar dedigim gibi hos geldınız;)

murat abım herzamanki gibi cool man onur kankacım sen kımı kesıosun vallaha merakettim

su adamların asaletıne bır bakarmısınız murat abı yıkıosun ortalıgı onur bu nesen hıc gıtmesın kardesım sana cok yakısıor
    ama o ortada ki gudubeti ne aldınız aranıza anlamadım yani hadi neyse kardesiiiim kenan resme cekindin sonunda

kenan bıraz mekanla ılglenıyım dıyıp gıttı ve kenanın objektifinden

bızım kızlar dısarda

ah emrah aaaaah sanada hakkı dıye dıye hakkı yaptım ya helal olsun bana

bu garson abı bırdaha bızım servıse bakmadı desem yerı yanı adam kaorktu yaw bukadar aç motorcu gorunce korktu

karakızımıza bakın hele şamseytanı gıbı maasallah

yavas kenan yavas ölüceksin maazallah

ya kardesım bıraksana zeytını yaaa aaa ama

bakısa bak bee cok carpıcı cekici bakıosunuz dayanamıyorum tenten bey

ah cengüz ah aldın adamları butun gun esır allah kurtarsın abıler

kahvaltı sonrası e bıraz hava almak lazım demı hadı kenan dısarı cıkalım bunaldım sıcaktan

boyle pozlar verıosun bak kızlar dayanamıcak side göcücek kanka

hobaaaa hakkıııııı gozune ne oldu kenancım kurdan yokmuydu dilinle kurcalıosun ayıp ayıp

hasin erkek tırcı kenan

marko abi ben bıraz dınlensem cocuklar dergıbı dınlen abı

uydu işleriniz itinayla yapılır halaoglu okan abım senı sevmıyen olsun bee

ben sureklı motor kullanmam artık yaaa bu tırlar olmuyo yani artık araba alıım dedi kendısı sevgılı mod

ikili super yeni copilotunuz mu sayın modum
    [URL=http://imageshack.us][/UR]

murat abı ve sedat

cicekli koy kahvaltı mekanımız cok guzel bıryer arkadaslar herkese tafsiyederız.

[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hadı baskabır yere gıdelııım ben hazırım

bu fotodan tam 2 dkk sonra 2. kazamı yaptım arkadaslar onden 3.sıradaydım ve sayın kenan kardesım anı fıren yapınca
    onur zorlandı ama durdu ee tabı ben de yıne duramadım veee arkadan aynen onura yapısmaca
    sol bacak zaten sakattı sag bacakda gıttı:(

bakmayın yuzumun gulmesıne sınırden kaskımı yolafırlatırken son anda cengüz sagolsun havada yakalamıs

kenan ve onur yıne ısbasında 2. bacakda gıttı hade hayırlısı:(

son durum hasar 2 bacak sakat on kafa grenajı kırık dıreksıyon gıdonu yamukonur hadi medline bizi beklio

denizli ekibinden nihayet bir kısıyı gorebıldıktabı bızım mekan bu arada degıstı

erol taş kardesımız ız pesınde karakacanı kesio

demedımmi ben sizi aha iste erol taş ıs basında.arkadaslar laf aramızda ben bu essekoglu essek yuzunden onura carptım

murat abı uyma sen bu adama yengeye dıkkat maazallah senı daha aramızda gormek ıstıyoruz

eyvaaahlar olsun abı yapıcak bırsey yok yenge olayın farkında fırtına oncesı sessızlık derım ben buna
    (oooh murat bey kolay gelsın aksam bı donelım bak ozaman gorusuce) dergıbı

kenan nereye bakıosun bılmıyorum ama acıktın yıne galıba sınırlı sınırlı anlıyamadım

ben acıdan duramıyorum ve son durum sızıp bır kosede uyuyorum:(

nihayet denizli ekibi aramızda bu arada saat aksam 5:30 onlarda kaza yapmıslar gecmıs olsun arkadaslar!!!

hadi biz bi resme çekinelim

burda bacaklar malum sakat arkadaslardan tam destek denizli grubu ve kızma biraderler

hala oglu erol abiyle operasyona yetısecekler ellerınde durbun hadı kardesım cekınde bızım ısımız gucumuz var yaaa aaaa

denızlı ekıbınden kaza yapan arkadas gecmıs olsun tekrar

yavas yavas artık karsıyakaya donelım demi hadı donelım ozaman

sedat bu fotoları mondial gorse wallaha reklam ıcın senı ıster cok guzel cıkmıssınız abı

denizli ekibi izmire gelirde balık ekmek yemeden gonderılırmı

izmir ve denizli mt ya nıe benı beklemedınız yaaaaa:(

dikkat trafik canvarı

oohh kahve ıstermısınız beyler

gizemli abla senay

denizli balık ekmekden sonra bıraz dınlenelım dedi

kardes gercekden senı cok yorduk bugun yaa bugun medya olayını basarıyla gerceklestırdın sogol

bu erkekler ne dusunuyor sızce boyle dalmıslar bılen varmı aranızda

hadi bakalım bıraz eglenelim burda yıne gorev bana dusuyor

okan abı dur yapma altıma kacırıcam sımdı

bu adam akıllanmaz arkadaslar su hale bakın bı yaa

murat abım ve guldemet abla yorulmussunuz aaaa hadı ama daha gun yenı baslıyor

cengüz sen dua et yenge geldı yoksa cekıcegın vardı daha ama neyse

siz hep bukadar mutlu olun emi

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    maşallah allah bozmasın güzel yemişsiniz içmişsiniz afiyet olsun
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Nisan Çiçekli Köyü Vidolarrrrrr !!!

http://rapidshare.de/files/18804461/1.wmv.html (VİDEO BİTTİKTEN 1 SN SONRA SKYRIDER EŞŞEKLE GÖZGÖZE GELİYOR)

http://rapidshare.de/files/18804820/2.wmv.html (DENİZLİ GRUBUNU BEKLERKEN)

http://rapidshare.de/files/18805541/3.wmv.html (ÇİÇELKİ KÖYÜNDEN ÇIKARKEN)

http://rapidshare.de/files/18806875/4.wmv.html (YANLIŞLIKLA MANİSA'YA GİDERKEN)

http://rapidshare.de/files/18809137/5.wmv.html (KARŞIYAKA'YA GİRERKEN)

http://rapidshare.de/files/18811462/6.wmv.html (KARŞIYAKA İSKELE'DEN)

http://rapidshare.de/files/18812565/7.wmv.html (MAVİŞEHİR BALIK EKMEK )

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    kardeşim videolar için çok sağoll

aybediyon egeknn diğerlerinide yolluyorum mpegden wmv ye çevirdim yoksa baya uzun sürecekti indirmesi. 18 haziranda uluslararası motor şenliği varmış marmariste okudunmu ?

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    ya inanmıorum size ya çektiğim bütün fotoğrafları yayınlamışsınız helal olsun size bu sefer nie benim az fotoğrafım var ya da nie yok die sormayacağım çünkü bi kaç foto hariç hepsini ben çektim.....

bu arada tuncer(forrap) nasılda çektim akşam fotoğraflarını gözlerin kırmızı da olsa çekmeyi başardımm..

tarık(skyrıder)sana tekrar geçmiş olsun arkadaşım bi günde 2 kaza yaşadın.. ve hala gülmeyi başarabiliosun allah neşeni hiç bozmasın... bide nie kendi fotoğrafların bu kadar çok yaw arada sırada diğer grup üyelerininde fotoğrafını koysaydınız
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herşeye rağmen, Tarığın iki kere düşmesine rağmen (birinde bana çarmasına rağmen) herşey güzeldi. Kalkıp taaa Denizliden bizleri ve İzmiri ziyarete gelen Tüm MT Denizli Ekibine de teşekkürler. Onlara da geçmiş olsun. Abilerim ablalarım, yeni üyeler her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola . Ufak tefek tatsızlıklara (kazalara) rağmen gayet şekerli bir gezi oldu. Haftaya aynı gün ve aynı saatte buluşmak dileğiyle. Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    fotolar hersey süper elinize saglık
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle MT Denizli arkadaşlarımıza bizi ziyaretlarinden dolayı tekrar teşekkür ederiz.Daha kapsamlı ve programlı bir organizasyonda tekrar biraraya gelmek isteriz.Biz onları çok sevdik.
    Gelelim şu bizim müthiş gurupMT İzmir e,
    Canlarım yine güzel anılar bıraktık beraber..yeni üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.Weboy ve tatlı eşi natalia ye çektikleri birbirinden güzel videolar ve resimler için..tabiki Tarık kardeşimin bitmez tükenmez neşesi için..herkese ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum.
    İyi ki varsın MT İZMİR

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    skyrider geçmiş olsun dostum....

İzmir tayfasına Denizli tayfasına selamlar.....sevgiler......

orda yakışıklı 2 eleman var...forrap...tuncer...crazy devil...serdar...kankam olur kendileri....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

nicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki klr 650
    gelemedim gelemdim ya sizde çok uzağa gitmişsiniz hani inciraltına gelecektiniz yaf yolda bahtiyarı aradım ve çiçekli köydeyiz diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve yoldan geri döndüm (motosikletim olmadığı için geri döndüm )ama olsun yine izmir mt yapacağını yapmış ve sonuna kadar eğlenmiş.. tarık kardeşim sanada geçmiş olsun yetmezmi yaf yaptığın kazalar

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar denizli gurubundan free_eagles ve crazy_devil'i saat: 13:00 sularında Denizliye doğru yolcu ettim,sanırım şu saatlerde orda olmak üzerelerdir...
    Bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler,çok güzel bi gündü...Cengiz abi(APV41) ve değerli eşine ayrıyeten teşekkürler Denizli ekibi sayelerinde rahat etti (gerçi bunları pek rahat ettirmemek lazım yoksa tekrar gelirler )Şaka bi yana Denizli ekibini aramızda tekrar görmekten büyük mutluluk duyarız,hepsi çok sıcak kanlı arkadaşlardı...

Karakız demiş ki;
    bu arada tuncer(forrap) nasılda çektim akşam fotoğraflarını gözlerin kırmızı da olsa çekmeyi başardımm..
    Yaw hakkaten sen onları ne ara çektin ya Ben sana dedim ama geceleri yaratık gibi çıktığımı Milleti bu görüntüyle yüzyüze getirip niye tatlarını kaçırıyosun kiBu fotoları görünce siteye bi daha girmeyen üyeler olursa sorumlusu sensin
    Mete_han abi ne adamsın yaw Sende olsaydın keşke abi,çok güzel geçti(crazy_devil ın suratını görmek hariç).
    Skyrider abi bak balon muhabbetini deniycem eğer beğenmezsem sorumlusu sensin,bana canlısını ayarlamak zorundasın ona göre

Motosikleti
    forrapım crazydevilim...siz beni hayata bağlayan nadir yaratıklardansınız...kendimizi bu motor kardeşliği...msn kankalığından bi kurtarabilirsek acayip mutlu olucam...bi gün gelcem İzmire sana Bucaya...senle beraber...Crazy Devil Serdar denyosunun mekanını bascaz kanka... o gün gelcek...ver Allah ver sopayı serdara...heheheh...bi güreş tutarız valla..piknik falan...yeme içme .ıçma gibi tüm atraksiyonları yapıcaz valla...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    izmir MT ye herşey için çoookkk teşekkürlerrr.. .inşallah yine bir araya geliriz.bu arada sizide denizliye bekliyoruz..
    B rh +(pozitif)

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mete_han abi inşallah,dediklerini bende düşünüyorumAma biz 3ümüz bir araya gelirsek toplum için çok zararlı oluruz yaw
    Free_eagles yolculuk nasıl geçti?Bi sorun yok demi?Bu arada hasandan haber var mı?Merak ettim onu ama biliyosunuz numarası bende yok...

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    yolculuk iyiydi ya hiç bir sorun olmadı.rahat rahat geldik havada çok iyidi.walla hasan sağ salim varmış.onu biliyorum sadece.
    B rh +(pozitif)

Motosikleti
    forrapım biz zararsız süneleriz...

abi bu sizin Denizli fotolarını takip edemiyom yav...bayağı dağılmış...nerde hani resimler...

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    şu an herkes geldi sadece ibrahim kardesimiz gelmedi hasan serdar özgür barıs herkes geldi hepsi iyi selamlar
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler