Ahanda ben geldim.Arkadaşlar inanın dünden beri nete girmek nasip olmadı.Malumunuz dün yol yorgunluğu vardı,bugünde dükkanın bazı işleri derken internete girmek yalan oldu.
Öncelikle tüm MT İZMİR ekibinden özür dileriz.Saat 10'da gelmemizi beklerlerken 16.00 gibi izmire girdik ve bu saate kadar MT İZMİR bizleri sabırla beklemiş saolsun.Bunun yanında Kenan,Onur,Tarık,Burcu,Marco,Tuncer,Cengiz abi,Murat abi,Fevzi...ve ismini hatırlayamadığım ya da unuttuğum tüm MT İZMİR ekibine TEŞEKKÜR EDERİM.Ayrıca biz Denizli Mt'ye usanmadan,bıkmadan rehberlik yapan TUNCER (forrap),Evinde rahatını bozup bizlere katlanan,bizi evinde misafir eden CENGÜZZ Abimize (APV41) ne kadar TEŞEKKÜR etsek azdır.
Farkettiyseniz Denizli Mt aranızda pek bi sessiz kaldı arkadaşlar.Bu sessizliğin sizinle kesinlikle uzaktan yakından alakası yoktur.Bildiğiniz gibi 11 saatte geldiğimiz yolun ortalama 6 saatinde yağmur altında yolculuk yaptık.Bunun yanında ibrahimin kaza geçirmesi moral kaybına yol açtı + hızımızı düşürmek zorunda kaldık.İzmire girdiğimizde ayakta duracak halimiz kalmamıştı (en azından ben öyleydim).Bu yüzden sizinle bol bol muhabbet etme vs. bir ortam yakalayamadık.Ancak herşey yine de çok güzeldi.Anlatmak istediğim Denizli Mt'nin uykudaki halini gördünüz.Umarım bir gün denizli'de izmir ekibini de ağırlarız.İnanın sizlerle doya doya muhabbet edemediğim,şakalaşıp eğlenemediğim için üzgünüm.
Çok sevecen,çok tatlı,sıcak kanlı,İNSAN gibi İNSANLARIN olduğu İZMİR MT'ye ÇOK TEŞEKKÜR EDER,özür dilemeyi de borç bilirim.Her şey için TEŞEKKÜRLER İZMİR MT.