gunes,motor & akdeniz sahilleri 640km-Adana
-
çok güzel gezmişsiniz bleğinize sağlık, motorlar da çok şık tabi..
depoları doldurdunuz km'yi not ettiniz sonra tekrar depoları doldurdunuz ve yaptığınız yolla aldığınız yakıt miktarına göre ortalama tüketimleri hesapladınız sanırım. bence de en doğru hesap yolu.. bilgiler için saolun.
Reklamlar
-
Makinaların hakkını vermişsiniz..
Allah tekerlerinize ve size zeval vermesin..
Paylaşım için teşekkürler...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
cok guzel resimler....
artci var miydi hic?
-
kucukprens adlı üyeden alıntı
cok guzel resimler....
artci var miydi hic?
sadece birimizde artci vardi. o da v-strom daydi. ama gayet rahat bir yolculuk yaptilar.
ilnapoli adlı üyeden alıntı
çok güzel gezmişsiniz bleğinize sağlık, motorlar da çok şık tabi..
depoları doldurdunuz km'yi not ettiniz sonra tekrar depoları doldurdunuz ve yaptığınız yolla aldığınız yakıt miktarına göre ortalama tüketimleri hesapladınız sanırım. bence de en doğru hesap yolu.. bilgiler için saolun.
evet aynen oyle yaptik bence de cok saglikli ve basit bir metod. birde harita uzerinde hangi mevkiide hangi benzinci var bunlari da daha onceki gezilerde not etmistik. boylelikle depolar bitmeden temiz benzincilerden alisveris yapabildik.
bide ben gecen sene bir kere alanya ya, bir kerede kemere gitmistim. o seferlerde ortalama yakıt tuketimi daha dusuktu. bu sefer fazerla virajlarda arka arkaya baya yuksek tempo gittik, buda yakıt tuketimini arttirdi.
biraz daha fotograf paylasmak istiyorum
tombul sosis R1150R ve heybetli v-strom
asfalt yoldan saparak kucuk bir off-road denemesi sonrasi ayak basilmamis bir koy
sizlerle paylasmak icin guzel fotograflar cekmek pek kolay olmadi. harika pozlar sonrasi fazer'in ve bizim cektiklerimiz
Anamurda sahilde ki bir cay bahcesinden manzara; plaj ve arka planda mamurye kalesi
Bu gezide bir deneyimimiz daha oldu. o da siddetli ruzgar. kimi zamanlar rahatsiz edici boyutta siddetli ruzgara maruz kalmistik
ve benim cozemedigim bir durum.
ayni sartlarda ayni noktaya bakan 2 insan ve birbirine tamamen zit iki yüz yapısı.
nasil oluyor. ben normalde bu kadar sinirli biri degilim halbu ki
-
Moderatör (forrap)
Vallaha bravo çok güzel bi gezi olmuş,her yer cennetten kareler gibi...Fotolar için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler