Şu kış günü içimizi ısıttın kardeşim ellerine emeğine sağlık fotoğraflar süper.kazasız belasız gidip gelmişsin maşAllah.daha nice kazasız belasız sürüşler cümlemize.
Şu kış günü içimizi ısıttın kardeşim ellerine emeğine sağlık fotoğraflar süper.kazasız belasız gidip gelmişsin maşAllah.daha nice kazasız belasız sürüşler cümlemize.
CEL1KYELEK kardeşim demek D.BAKIR da yaptın askerliği o zaman bu tarafların güzelliğini de bilirsin senin de dediğin gibi doğunun parisidir DİYARBAKIR. senin gibi değerli kardeşlerimle tanışmak isterim yolun ne zaman düşerse bu tarafa beklerim kazasız sürüşler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
inşallah kardeşim mutlaka beklerim batı gibi olmasada doğununda kendine has güzellikleri vardır havasıyla, tarihiyle bambaşkadır. mutlaka beklerim artık ne zaman kısmet olduysa
Mükemmel bir gezi olmuş, ah o gün işim olmayacaktı beraber gidecektik :D Bir dahakine kaldı artık
Evet, yol tecrübesine ihtiyacın var kardeşim Bir ara birlikte yol yapalım..
"CaRPe DieM"
Cihan gezin mükemmel olmuş. Ufak bir tatsızlık yaşanmış ama oda hiç önemli değil. Sen biraz daha yakınlarda olsan aslında seni kesin Fazer8'ci yaparız.Yeni teknoloji yeni makine, bir çok motor değiştirdim ama hakikaten aradığım yer şeyi bu motorda buldum. Fazer6'dan hiç bir eksiği yok artıları çok. Tanıştığıma memnun oldum bu tarafa yolun düştüğünde her zaman bekleriz kardeşim.
Ölmez de sağ kalırsak yine görüşeceğiz hocam
"CaRPe DieM"
Yaza bir datça planımız var 3 günlüğüne bakalım nasipse, sen de o taraftan arkadaşları toplar gelirsin bur dan hep beraber çıkarız yolaolmazmı
Bakalım kısmet yaza o taraftaki festivallerin çoğuna katılmak istiyoruz da. Arada datça da yaparız çok mu
"CaRPe DieM"
Abi bu fazer kac litre yakıyor.?
Dibgaz gidersen en abartılı şekilde hesapla?
Cok hosuma gidiyor 2.el 12 13 civarı var ama benzin korkusundan yaklaşımıyorum.
Şehirler arası sabit 110kmh gidersem 22 kuruş yakıyor. Şehirler arası sabit 150kmh ile 30 kuruş yakıyor. Şehiriçi ortalama 30 kuruş yakıyor. Maximum limitlerde sürüşle 1 lira yaktırdığım oldu
"CaRPe DieM"
Allah korusun 125 duke a zor yetiştiryom benzini:D
100km de 3 ltre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)