İzmir MT Canlanıyor !! Gezilerle :)
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Çok güzel gezi
kış ayı olduğundan böyle konular açılmaz oldu
umarım kısa zamanda makinayı alır aranıza katılırım
-
Çok kıskandım, canım çekti resmen . Başarılı etkinliklerin devamını dilerim..
-
Kılçık alper tombiş bir şey olmuş ahahah Alper uyurken sakalını kesmeyi düşünüyorum. Cem bu konuda bir operasyon yapalım. Yıllardır yıllardır yeter yahu
-
Cem yaa, bayılıyorum bu senin olduğun gezilere. Şu üniversiteyi kazanıp bi gelsem İzmir'e inmeyeceğim fazerin arkasından (motorumu almış olsam da) :D :D
-
-
vallah süper olmus buz gibi havada (bulundugum ilde ) öyle gezi resimleri görmek içimizi istiğin için tskler cem dediğin gibi o mangalı nasıl sıgdırdın benimde dikatımı çekti ama keyfli geçtiği bir gerçek kış bakımına kaldırdıgım makinama bakmaya gidim ahhh ahhhh
-
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
vallah süper olmus buz gibi havada (bulundugum ilde ) öyle gezi resimleri görmek içimizi istiğin için tskler cem dediğin gibi o mangalı nasıl sıgdırdın benimde dikatımı çekti
ama keyfli geçtiği bir gerçek kış bakımına kaldırdıgım makinama bakmaya gidim ahhh ahhhh
sen benden de kötüymüşssün abi ben bugün azıcık turladım
-
Eksik var..
Olmamış....
Kamberi unutmuşsunuz....
-
İzmir İl Temsilcisi
mkaptan adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi
kış ayı olduğundan böyle konular açılmaz oldu
umarım kısa zamanda makinayı alır aranıza katılırım
Vallaha beklıyoruz mustafa
Göktuguda al gel gerçi onada haber veremedik belki gelecekti göktug dostum özürlerimi yolluyorum
Cihan abi ile yanınıza gelemedigim için gerçekten üzgünüm gezi falan derken yogunluk oldu :(..
Dahada kötüsü görüşemeden sakaryaya döndü artık ben karadenize giderken sakaryadan geçecegim inş..
Müsait oldugunda gelip tanışmayı ve katılmanı beklıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
merkanar adlı üyeden alıntı
Çok kıskandım, canım çekti resmen
. Başarılı etkinliklerin devamını dilerim..
Toplanacagımız saatlerde 10-11 karşıyaka ( girne ) civarında pazar günü bir mt-09 gördüm belkide sizdiniz Çok teşekkür ederiz sagolun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
tr_select adlı üyeden alıntı
Kılçık alper tombiş bir şey olmuş ahahah
Alper uyurken sakalını kesmeyi düşünüyorum. Cem bu konuda bir operasyon yapalım. Yıllardır yıllardır yeter yahu
ahahahaha ..
Sakalı onu sempatik kılıyor ama operasyon varsa varım
Göbek yok yahu mangaldan olsa gerek
-
Tekerinize sağlık on numara olmuş belli ki
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Sakalı onu sempatik kılıyor ama operasyon varsa varım
Göbek yok yahu mangaldan olsa gerek
Cemim, alpere tatlı dil ile söyledim. Gel keselim kardeşim dedim, bıktık sakalından dedim... Yok kesmem diye inat etti. Şimdi içirsek biraz diyorum yunan tavernası çıkışında. Meyhane çıkışında veya bir şeylerin çıkışında..
Uyurkanda bir çizik atsak sakala
Zaten o uyanmadan ben istanbula doğru yola çıkarım
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Moderatör
Kanat yemek için o kadar yol mu gidilir yahu
Alp alttan çizgi Tunay yaşlandı artık, önceden başı o çekerdi, şimdi evde çiğdem çitliyor diyorlar :D
-
İzmir İl Temsilcisi
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
vallah süper olmus buz gibi havada (bulundugum ilde ) öyle gezi resimleri görmek içimizi istiğin için tskler cem dediğin gibi o mangalı nasıl sıgdırdın benimde dikatımı çekti
ama keyfli geçtiği bir gerçek kış bakımına kaldırdıgım makinama bakmaya gidim ahhh ahhhh
Ben teşekkür ederim geziyi okuyup bizimle paylaştıgın için abi
Ne zamandır görüşemiyoruz sanırım bir kaç kez aradın okuldaydım açamadım vizeler finaller derken sıkı geçiyor bu sene.
İzmire beklıyorum tekrardan .. geldiginde motorumu satmıştım gezemedik birdakine birlikte gezeriz inş
-
Ben istanbul'dayım, izmir'de Sadık isimli arkadaşta vardı sanırım, o olabilir. Hafta sonu izmir'deydim ama motorsuz gelmiştim. Baharda motorla gelme niyetim var. Umarım uyar da size katılabilirim
-
İzmir İl Temsilcisi
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Eksik var..
Olmamış....
Kamberi unutmuşsunuz....
Emre abicigim hastaydı gelemedi
senide bekliyoruz abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
kemboo adlı üyeden alıntı
Tekerinize sağlık on numara olmuş belli ki
Teşekkür ederiz kemboo..
Sana ulaşmaya çalıştık fakat başaramadık
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
tr_select adlı üyeden alıntı
Cemim, alpere tatlı dil ile söyledim. Gel keselim kardeşim dedim, bıktık sakalından dedim... Yok kesmem diye inat etti. Şimdi içirsek biraz diyorum yunan tavernası çıkışında. Meyhane çıkışında veya bir şeylerin çıkışında..
Uyurkanda bir çizik atsak sakala
Zaten o uyanmadan ben istanbula doğru yola çıkarım
Hyo'yu al Gel planı icraata koyalım
Plan mantıklı ve çok taktiksel gözüküyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Kanat yemek için o kadar yol mu gidilir yahu
Alp
alttan çizgi Tunay yaşlandı artık, önceden başı o çekerdi, şimdi evde çiğdem çitliyor diyorlar :D
Kanat bahene gezi şahane hocam
Alper abi gezilere katılmasada her yerde eli ve gözü var onun
-
Ne hyosu, hyo aliyimde hepiniz içimden geçin ? Özellikle alper bunun için sabırsızlanıyor... En iyisi 08 RR diyorumda, hayırlısı bakalım
-
resmen parti hard
-
muhabbetiniz bol olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)