İzmir MT Canlanıyor !! Gezilerle :)
Reklamlar
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Kanat yemek için o kadar yol mu gidilir yahu
Alp
alttan çizgi Tunay yaşlandı artık, önceden başı o çekerdi, şimdi evde çiğdem çitliyor diyorlar :D
Gençlerin önünü açmak lazım ....
Sen kendine bak...
Feysten yılbaşı resimlerini de gördüm...
Tombala da çektin mi
Reklamlar
-
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
flame adlı üyeden alıntı
Satıp satıp alma lan şunu.Gidip başka bir şey al artık.Mesela Pulsar al :D Çok pis merak ediyorum
Sen gel canım kardeşim biz sağa çekeriz ;)
Cem herşey şahane ama Halil'in çayı ayrı bir şahane
Güzeldi gerçekten...
Acaba sakin sakin giderken içimden geçen ve gaz açıp yetişemediğim Cihan54'müydü ?
Şu sana söylediğim şey olsun kardeşim, 4 silindirden aşağı binmem. Artık öyle öyle derken 8-10 silindire çıkarım
Yaz tatilinde gelmeden önce bana makina bulacaksınız, gerekirse gidip bakıcaksınız... Gelir gelmez aynı gün alıcağım bende. Zaman kısıtlı olucak biliyorsun kardeşim
-
baya güzel oldu eğlendik, dinlendik, hamakta bile sallandık onu atlamayalım! çayı getirmeden önce şekerleri de düşüneymişim iyi olcakmış:D neyse hafta sonu yine yaklaşıyor
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Moderatör
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Gençlerin önünü açmak lazım ....
Sen kendine bak...
Feysten yılbaşı resimlerini de gördüm...
Tombala da çektin mi
Bana laf yetiştireceğine adamlara abilik yap da ,4-5 kilo et al.
-
-
Teşekkür ederiz kemboo..
Sana ulaşmaya çalıştık fakat başaramadık
düzeni tam oturtamadım bi düzenlesem işleri inşallah hep dahil olacağım. Düşünmeniz yeter sağolun
-
-
Moderatör
Sen önce hayırlı olsun mangalı döşe şöyle de modluğun tescillensin....
Daha ducatinin mangalı duruyor...
Dikkat etmişim de önceden yeşildin...
Kızarmışsın lan...
Ne Ducati`ymiş arkadaş. Duyanda sıfır Ducati aldık sanıcak.
Mangal istiyorum dedin de gelme mi dedik
Adamin konusunu kirletme, 4-5 kilo et almamak için yaptığın dümenlere bak :p
-
Yok len..Neden kirletelim...
Çok ta güzel gezmişler...
Mangalda kanat olayı bitirmiş zaten....
Şimdiki gençlik hızlı....
Tebrik etmek lazım...
-
Güzel bir gezi olmuş mekan seçimide çok iyi bence görünüşe göre bu gidişatla İzmir MT şahlanıcak
-
Yok len..Neden kirletelim...
Çok ta güzel gezmişler...
Mangalda kanat olayı bitirmiş zaten....
Şimdiki gençlik hızlı....
Tebrik etmek lazım...
Alper abi gel sende yahu
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Biz güneşi unuttuk burda ya Binemiyorum soğuktan, anca konulara bakarak ısınıyorum biraz
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Ben teşekkür ederim geziyi okuyup bizimle paylaştıgın için abi
Ne zamandır görüşemiyoruz sanırım bir kaç kez aradın okuldaydım açamadım vizeler finaller derken sıkı geçiyor bu sene.
İzmire beklıyorum tekrardan .. geldiginde motorumu satmıştım gezemedik birdakine birlikte gezeriz inş
Yazın kesin gelmeyi düşünüyorum gelince haber veririm. birlikte gezeriz ama gezilerin mükemel....
-
İzmir İl Temsilcisi
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Halil bazı fotoları koyamadım dostum yükledigimi sandım siteyede yapamamışım sonrada düzenleyemedim unuttuklarımı ekleyebilirsin vallaha süper kare
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Halil bazı fotoları koyamadım dostum yükledigimi sandım siteyede yapamamışım sonrada düzenleyemedim unuttuklarımı ekleyebilirsin vallaha süper kare
saolasın Cem güzellerden eklemişsin bence iyi olmuş, aynı karelerin tekrarı değiller.
photoshopta biraz renk ve ışıkla oynayınca değişik oldu, orta dünya çayırları havasında minas tirith'e giderken :D
bakarım, güzel bişeyler daha ekleyebiliriz.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
İzmir İl Temsilcisi
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
saolasın Cem
güzellerden eklemişsin bence iyi olmuş, aynı karelerin tekrarı değiller.
photoshopta biraz renk ve ışıkla oynayınca değişik oldu, orta dünya çayırları havasında minas tirith'e giderken :D
bakarım, güzel bişeyler daha ekleyebiliriz.
Artık yeni fotoları yeni gezilerle eklersiniz
-
Cem, vallahi öpücem . Kardeşim benim güzel gezi olmuş. Bir ara tüm ekibi toplayıp gazlayalım ;)
Önce emniyet, sonra hareket...
-
İzmir İl Temsilcisi
SonpoL adlı üyeden alıntı
Cem, vallahi öpücem
. Kardeşim benim güzel gezi olmuş. Bir ara tüm ekibi toplayıp gazlayalım ;)
Olur vallaha güzel olur herkesi ayrı ayrı özledim :(
Can dostum daha güzel gezileri birlikte yaparız inşallah
Bu 2 hafta finallerim var ondan sonra full devam
Kendi gittigim geziye gitmemiş gibi yorum attıgım günleri özlemle anıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)