23 Nisan Adana Ç.M.S.K. Karaisalı - Eğner - Adana Gezisi
Reklamlar
-
vallaha süper.bizim mersinde böyle yok yani.bu arada.can abi yazımı okursa tarsus off-road da yanlarındaydım.
bu arada büyük bir organizasyon var adana-mersin-tarsus adına.yetkililer bana ulaşırsa özelden sevinirim.
vallaha süper.bizim mersinde böyle yok yani.bu arada.can abi yazımı okursa tarsus off-road da yanlarındaydım.
bu arada büyük bir organizasyon var adana-mersin-tarsus adına.yetkililer bana ulaşırsa özelden sevinirim.
Reklamlar
-
ekip cumartesi boğsak tayız,hasanım moderatörüm istediğin motor olsun,aha benim motır boş kullan sonra geri bırak yerine takometre ne yazdıysa iki katını alırım şakkkaaaa tükan senin ciğerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Selam dostlarrr
çok güzel bir gündü ve çok sıcakkkkk
Hem havadan hem dostlarla birlikte olmakatan herşey çok sıcaktı
İZMİR MT SİZE SÜPRİZİM VAR DEMİŞTİMMMMMMM
İşte bakın bakalım
Siz gelmeseniz de biz sizi burda hissettik ve o güzelimm AYYILDIZIN yanında yer verdik sizlere kendinize iyi bakın sevgili motorcu ruhu olan dostlar
olmaz böyle bir şey.
inanın gözlerim doldu ve inanın ne yazacağımı bilemiyorum. hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimizi yolluyor ve hepinizin gözlerinden öpüyorum. hala şoktayım çok çok çok sağolun gönül dostları bizleri ihya ettiniz ve şuna emin olun ki izmir mt. sizleri çok seviyor.
sağlık ve şans sizlerle olsun, sağlıcakla kalın.
-
Olur Olurrr
Ne zaman geliyorsunuz Adana'ya
-
-
Fuut adlı üyeden alıntı
İyi olur be abi bende yanınızda gelirim yavaş yavaş gideriz
yok sen önden git ben senin peşine takılırım aslan.
-
Abi bence sen önden git çünkü sen biraz yavaş kalıyon. Ben sana her halukarda yetişirim
-
Süper Moderatör (BBRR)
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
ÇMSK.üye olmayanlar bu kulüp üyeleri hakkında konuşmasın bu birrrrrrrrrrrrrrrr
Yaşına başına bakmadan,tecrübesine bakmadan jandarmalığa soyunmasın ikiiiiiiiiiiiii
Gezilere gelmeyen,
Kulüp kulüp deyip te uğramayan
Tüm motorcuların bir arada olması için kurulan bu kulüp ün ayakta kalması için parmagını taşın altına SOKMAMIŞ...
Kendini motorcu zannedenler hadini bilsin
Hem kulup üyesi hemde bu sitede yönetici olan arkadaşlarımdan da bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum.
böyle saçma sapan kendine bakmadan insanları eleştir yapanlarla aynı ortamda bulunmakta beni sıkıyor artık
Ben kafama neyi nezaman takıp takmıcama kendim karar veririm.beni eleştirme hakkınıda kimseye vermiyorum.siz işinizde olun hadiiii
Kızdırmayın pehlivan abimi benim ister şapka takar ister bandana
(bandana karbon kevlar)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
saygılarımla ellerinize sağlık çok güzel foto motorumuza sahip çıktığımız kadar bayrağımızada sahip çıkmalıyız ne mutlu türküm diyene!!!
-
-
Arkadaşlar süper bir gezi olmuş tebrikler
ama birdaha karnım açken adana gezilerine bakmıyacağım
-
Moderatör (forrap)
Ben daha yeni gördüm,çok güzel bi gezi olmuş...Fotolar için ve İzmir MT ye gösterdiğiniz sıcaklık için çok çok çok teşekkürler
-
Motorcu dostluğu bambaşka,ikiteker arkadaşlığı bambaşka,ulem duygulandım yine
ne karalayacağımı unuttum.Neyse her kim olurda yanımızdan geçerken bir düüt derse o bizim ciğerimizdir,kardeşimizdir.Bensiz gezmişler yine gırıldım hepisine
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
herkeze selamlar arkadaşlar ben Osmaniye den Zahir toplantınız gercektende güzel olmuş valla Zorkun yaylasına çıkarken banada haber verirseniz sizlerle birlikte çıkarız Zorkuna şimdiden hepinize teşekkür ederim.
kanuni tİgRiNa 100cc
2005 mod.gri
80 FB 101
-
zafr1 adlı üyeden alıntı
herkeze selamlar arkadaşlar ben Osmaniye den Zahir toplantınız gercektende güzel olmuş valla Zorkun yaylasına çıkarken banada haber verirseniz sizlerle birlikte çıkarız Zorkuna şimdiden hepinize teşekkür ederim.
sanada selam olsun zahir kardeş proğram cuma akşam belli olur külübün tlf vereyim arasın birader birlikte olmaktan mutluluk duyarız(0322 235 48 46)
-
ben baştan sona baktım okudum tekrar mutlu oldum sizde bakın okuyun mutlu olun
-
inşallah bende aranızda olurum bkleyin bni
karıştırmayın bn recep cumanın yeğeni d.bkrdan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler