Eyvallah cem1881, daha nice gezilerde hep beraber kazasız belasız gezeriz inşallah.
Eyvallah cem1881, daha nice gezilerde hep beraber kazasız belasız gezeriz inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
yusuf abi bandanaya modifiye yapmış karbon kevlar bandana yaptırmış
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
gerçekten süper bir gezi oldu. arkadaşlara teşekkürler. mutluyduk beraberdikAllah bozmasın. bir de babama motor alabilirsem daha mutlu olacam her yola çıktığımda aklımda kalıyo.
live to ride, ride to live
vallaha cooook güsel gezi oldu gelmeyen ler binpişman oldu
Adana Mt döktürdü yine herzamanki gibin
İnşallah önümüzdeki haftaya da cok güsel bir gezi olur yine eğleniriz hep beraber oluruz...Adana Mt(kebap kardeşliği)
[B]RR gençliği[/B]
harika gezi valla...onur kardeşimde yakışıklı çocukmuş...
selamlar Adana tayfasına.....
r6 yakıyorr...
ne güzel aile ortamı...
yusufff abi benim tabelada tekimsinn...alemlerin teki...adamım...üstadım...sevgi kelebeğim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hehe ya Yusuf abi ne çok sevenin var bak. Bu kovboy şapkasından sonra daha da artacak gibi abi. Vahşi bir şekiciliğin var galibamete_han adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş haftaya kısmetse bizde geliriz
abii resimler süper bu arada afyet olsun
kıskanmayın bakemmmmm.....
ben hepicağızınızı seviyom...yaaa....
ama Yusuf Abinin yeri ayrı kalbimde...İstanbul ve Mete Han emrinde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok ii gezi oldu. katılan arkadaşlara teşşekkürleri borç biliriz.
Ben o izmir yazısını ters tutmuştum kim çevirdi onu
ÇMSK.üye olmayanlar bu kulüp üyeleri hakkında konuşmasın bu birrrrrrrrrrrrrrrr
Yaşına başına bakmadan,tecrübesine bakmadan jandarmalığa soyunmasın ikiiiiiiiiiiiii
Gezilere gelmeyen,
Kulüp kulüp deyip te uğramayan
Tüm motorcuların bir arada olması için kurulan bu kulüp ün ayakta kalması için parmagını taşın altına SOKMAMIŞ...
Kendini motorcu zannedenler hadini bilsin
Hem kulup üyesi hemde bu sitede yönetici olan arkadaşlarımdan da bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum.
böyle saçma sapan kendine bakmadan insanları eleştir yapanlarla aynı ortamda bulunmakta beni sıkıyor artık
Ben kafama neyi nezaman takıp takmıcama kendim karar veririm.beni eleştirme hakkınıda kimseye vermiyorum.siz işinizde olun hadiiii
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
hasan abi
haftaya nereyee gidiyoruzz
yine döktürecez değilmi gezilerin kralını yapacaz eheheh
Coming soon
[B]RR gençliği[/B]
@onrbab
Bu haftasonu Boğsak gezisi var. Ancak herkes gidermi gitmezmi bilmiyorum. Benim gitme ihtimalim çok düşük çünkü motoru sattım gibi. Çarşamba gününden sonra motorum yok
hasanım koçum bi denem kalbine güveniyorsan ben seni terkime alırım yavaş yavaş 300 le gideriz.alacağın motoru ayarlamadınmı dahaMakine adlı üyeden alıntı
Ya adem abi senin motorla değil 300 500 gene yap binerim abi. Sorun o değilde ben kendi motorumla yol almak istiyordum. Bakalım napacaz.
yusuf abi inanılmaz sevindim bizi çok mutlu ettin ve onurlandırdın oradaki tüm arkadaşlarımıza tek tek teşekkürler sizleri seviyoruz en yakın zamanda buluşacağız
Cok guzel bir gezi olmus arkadaslar . Balıklari gorunce karnım acıktı hehehee
hoooooooooppppppp dayııııııı motorun çok kıyak beeee....istanbula geldim ama aklım orda kaldı vallaaa....umarım en yakın zamanda yine burda olurum...bunu gören olursa erdal dayıma haber versinler de bi görsün...had eeywallahhh..
selam arkadaşlar resimler bir harika gezinizin kazasaız belasız geçtigine ve güzel keyifli bir gezi geçirdiginize sevindim inşallah bu haftada sizlerleyim dahada mutlu olacam kendinize iyi bakın bogsakta bütün organizasyon hazırlandı süper bir hafat olacak
ael320 adlı üyeden alıntı
İyi olur be abi bende yanınızda gelirim yavaş yavaş gideriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)