ya arkadaşlar bu geziden benim haberim olmadı
Arkadaşlar bende R&R çetesine maxi scoter la katılıp bakalım ne yerler ne ıcerler dıye aralarına gizli olmasada ajan olarak girdim. baktım arkadaşlarımızda bızımle aynı şeyleri yıyıp konuşuyorlar. (yani motordan) gercekten çok güzel geçti hepsine ayrı ayrı olarak teşekkur ediyorum resimlerin kalanı bekliyorum
bu arada R&R çetesi arkadaşlar resme lütfedip benim motoru koymuşlar (Zafer ışaretim boşa gitmemiş)
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
ne demek başka makinadan çekilmiş başka fotolarda var. akşam arkadaşlar eklerler...
evet geziye sadettin teksoy'da katıldı. parmağıyla sağa sola sokarım diyordu. çay içerken bile kaskı kafamdan çıkarmadım gözümü çıkarmasın diye. hatta şimdi monütörü yan çevirdim parmak marmak uzatır ne melazım...
Canımız sıkıldı toplanalım dedik.Gittiğimiz yer,oksijen,balık ve sohbet çok iyiydi.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Dur Grave şu resimlerden biraz daha koyalım...
bi dakika nasıl arka arkaya üç mesaj gönderdin
flood korumasına ne oldu
flood deneme
e oluyo işte sen nasıl becerdin abi
ya resimleri benim gibi koysaydın ya tek tek tıklamazdık...
Meslek sırrı....mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
yaw bu geziden neden haberimiz olmadı
ne zaman açtınız bu topic i bütün gün evde kös kös oturdum keşke bende gelseydim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Öyle canımız sıkıldı çıktık gittik planlı olan bir şey değildi...Aslında RR cılar toplanıyorlardı biz kaynak olduk...Kartal23 adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler. resimler büyük boyutta olduğu için sayfa düzeni bozulmuş. 640x480 boyutları uygundur. sayfa geç açılıyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
çok güzel ve keyifli bir pazar günü geçirmişiniz arkadaşlar,resimler için teşekkürler inşalah bir dahaki sefere işimgücüm olmaz da ben de katılırım aranıza.motosiklet sevdalılarına selamlarımla
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Fotoğraflar süper olmuş Grave ve RüzgarınOğlu.
Teşekkürler ve ellerinize sağlık.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
tabiki her güzel geçen gezinin hüzün anı vardır
neyse bir dahaki geziye bomba gibi bir ekip kuruldu
Eklenti 1124
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Oooh elinize ayagınıza saglık..Ne güsel gezmişsiniz..Keşke her ne kadar plansız gibi görünsede sitede geçte olsa bir topik açsaydınızda isteyenler katılsaydı..
Su markacı bu markacı demeden hemde..Ne dersiniz daha cok motorcu daha cok paylaşım...
Yinede ellerinize ayagınıza saglık.. Özlemişiz anadolu kavagını...
aha burada hisar iskele resimleride var yaw,bende bu gün oradaydim dedim acaba motosiklet.nettenmi bukadar motor sorim dedim sonra kalkmam gerekti.Tam kalkarken bitane goldwing geldi bütün herkez ayağa kalkti orda yikildim güzel bir espiriydi.euheuh neyse hisarda güzeldir arakaşlar kavaklara kadar gitmenize gerek yok çok cici manzarili yerler var hisarin tepelerinde ;)
The Dark Side Returns
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)