evet arkadaşlar bende gelen gelemeyen herkeze teşekkür ediyorum. 7 mayıs olayını destekliyorum. dogma abi topu san atıyorum
saygılar...
evet arkadaşlar bende gelen gelemeyen herkeze teşekkür ediyorum. 7 mayıs olayını destekliyorum. dogma abi topu san atıyorum
saygılar...
abi sen yememişsinki resmen götürmüşün her hal yol uzundufes71 adlı üyeden alıntı
ondaaan
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
ataper adlı üyeden alıntı
ben biliyordum zaten beni neden çağırmdaığınızı abi sende eski motorunu değiştirip 250cc lik bi motor aldın onunla bile beni geçemiyorsam ne diyeyim beni geçmen için en az 500cc lik bi motor alman lazım
çok güzel bir gezi oldu hakkaten,ataper sanki bir ara bir tur atayım abi falan diyor gibime geldi ,adamcağız ondan kaçtı sanki
Yok ya atapere çamur atmayın ben yanındaydım bunda klimada varmı abi dedi adamdaki bakışın anlamını görecektiniz.Var tabiki diyişi daha güzeldi zaten sonra da gitti.gyazici adlı üyeden alıntı
Ataper sen boşver milletin geyiğini ben sana inanıyorum.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
oh oh allah muhabbetinizi gezileriniz arttırsın plansızmış mış mış oldu inandım bende teknoloji arkadaşlar cep telefonu denen bi olay var bilmem haberiniz varmıııııı
...............
numarası ?womanrider adlı üyeden alıntı
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
yapmaaaaaaaaa yok sankiii numaracıııhboyraz adlı üyeden alıntı
...............
selam mıllet bu geziye bende katılmıştım ilk katıldıgım gezıydı ve de mukemmel di çok eğlendik muhabbet falan güzeldi yani bu arada resimlerin sadece bi tanesınde ben varım
Yaw olmadı...... herkez gibi bende gitmek isterdim .....
Birkez daha yapılırsa katılımda fazla olur tahmin ediyorum.
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
çok güzel bir gezi olmuştur umarım fotolar için saol
ahhh ah aslında bende orda olucaktım ki o zaman fotoğraf görücektiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)