ee saygıda kusur etmeyelim dedik abide utandımı yoksa benim motorun değeri bunların motorlarının toplamından fazlamı dedi ne kaçtı gittiHigh End Motors adlı üyeden alıntı
ataperin abi bu kaçlira yakıyor muhabbetide sarmamış olabilir
ee saygıda kusur etmeyelim dedik abide utandımı yoksa benim motorun değeri bunların motorlarının toplamından fazlamı dedi ne kaçtı gittiHigh End Motors adlı üyeden alıntı
ataperin abi bu kaçlira yakıyor muhabbetide sarmamış olabilir
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
onu kaçırıdm ben dussam iskele meydaninda yere düşücektim demekki euheuheuehboyraz adlı üyeden alıntı
The Dark Side Returns
Çok iyi bir pazar günü değerlendirmesi olmuş...
Freak bizde çok teşekkür ederiz.Güzel bir pazar günü geçirdik birlikte...Freak adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Doğrusu ben böylesi güzel bir ekiple yol gitmekten, aynı rüzgarı paylaşmaktan çok keyif aldım.
Yine erken ayrılmak zorunda kaldım.
Tadı damağımda kaldı.
Başka bir buluşmada bunu telafi ederiz artık Tabii arayı uzatmadan lütfen...
RüzgarınOğlu; yeni gezide bayrağım olmasa da yine artçı benim. ;)Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Arkamızda senin gibi güvenebileceğimiz biri olduktan sonra sırtımız yere gelmez dostum...
koltuklarım kabardı yahu.Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
keşke önceden haberim olsaydı bende gelirdim bir dahaki sefere haber verinde bende geleyim sizlerle dolaşmak güzel oluyo hele haluk abi,murat abi birde aydın abiyi unutmamak gerekiyo dimi onlar oldumu gezi süper olur
ya bizde bu gezinin fotografcısı nerde deyip durduk
birde aralardan vın diye bir motor sesi gelmedi
özrümüzü kabul et dediğimiz gibi plansızdı canımız sıkıldı yola çıktık
birdahaki sefere seni unutmayacağız
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
inşallah haluk abi inşallah ama güzel bi gezi olmuş tebrikler
Neos kardeşim merak etme grubun fotoğrafçısı sen olursun birdahaki sefere ama bi gönderme siteye bi koyma o resimleri bak o zaman ben ne diyorum sana..hboyraz adlı üyeden alıntı
tamam murat abi bu grubun fotoğrafçısı ben olurum ve merak etmeyiz zamanında koyucam bu sefer inşallah
Arkadaşlar bugünkü geziden çok zevk aldım.İlk toplu sürüş tecrübemdi ve çok güzel bir tecrübe oldu benim için.Bugünü anlamlı kıldıkları için katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Tabii bu arada enstantaneler süper olmuş.Bir tane açma yiyelim dedik maşallah burnumdan getirmişsiniz
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
güzel gezi olmuş arkadaşlar kavakta krep satarlardı önceden hala satıyorlarmı acaba..
Bu arada güzel gezi olmuş. Kaleden manzara süperdir.
geçen ben gittiğimde vardıkaldera adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Bu geziye ne kadar çok katılmak istediğimi daha önce belirtmiştim. Görünen o ki keyifli bir gezi olmuş. Bizim RR'lerle sınırlı kalmamış olması geziyi çok daha güzelleştirmiş. Aslına Şile gezisindeyken 7 mayıs demiştik tarih için ama tabii kimse o kadar beklemek istemedi haklı olarak. Pazar günü aklıma gelmediniz değil. Sizinle olamasam da ben de harika bir hafta sonu geçirdim. Cuma akşamı saat 17:00 gibi İstanbul'dan hareket ederek başlattığım Çanakkale turum, Pazar gecesi 11:20'de evimde son buldu. Toplamda 800 km falan yol yapmış oldum. Haftanın ilk günü olmasına rağmen kendimi inanılmaz iyi hisediyorum ve yapılacak ilk buluşma için gün sayıyorum.
Eğer uygun görürseniz 7 Mayıs gezi tasarısını yürürlüğe koyalım. Mayısın ilk pazarı şöyle bir eselim yine yollarda.
demonicdreams hoşgeldin kardeş,
şu çanakkale yolu ile anılarını bi ara yazarsın artık. sağsalim geldin çok merak etiydim seni ne yaptı ne etti diye. valla yazdığını görünce bi ohh çektim yani..
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Arkadaşlar, Anadolu kavağı gezisine katılımınız, sıcak sohbetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Gidişimizde ve dönüşümüzde oluşturduğumuz küçük konvoyumuzun disiplini, "toplu sürüş" kurallarına uyumu ayrıca gurur vericiydi .
Bir dahaki sefere "plansız da olsa" topik açar her isteyen MT kardeşimizin katılımını sağlamaya çalışırız diyorum...
yaw bazılarımızın toplam Km. si kadar yol yapmışsın! maşallah diyorum öncelikle. Hoş geldin; yol deneyimlerini (sözlü ya da yazılı) bekliyoruz.demonicdreams adlı üyeden alıntı
7 mayıs için düşünmeli birşeyler. Düşüncene katılıyorum.
Sevgiler.
dogma .
dogma adlı üyeden alıntıAllah'a şükür tek parça olarak geldim. Bizim RR topicinde 1-2 satır karaladım. Buluşmada ayrıntılı konuşulur tabii ki.camadan adlı üyeden alıntı
Dogma abim senden 7 mayıs için bir organize daha bekliyoruz.
Yalan atıyosunuz olm. Walla kaç lira yakıyo die sormadım.hboyraz adlı üyeden alıntı
Sadece "allah bilir bunda klima da vardır dimi" dedim o da "evet var" dedi.
E yuh be abi makinede yok yok. o açık havada klima ne işe yarar, kafa yapiim dediydim dumur oldum.
Abi o SYM li senmiydin? Selamsız sabahsız yanımızdan geçip giden.High End Motors adlı üyeden alıntı
Yengeyle gelmişsin çay içmeye.
Abi orda 10 tane motorcuyuz bi selam vermedin bize ayıp ettin.
Abi seni bilerek çağırmadık (şaka şaka)NeQs adlı üyeden alıntı
Atom karınca gibi vızır vızır geçiyosun bizi karızmayı çiziktiyorsun.
Git kendine daha yavaş bi motor al gel, başım üstünde yerin var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)