valla türkiyenin ortasında oturup heryere yakın olmak ne güzel şey çok güzel bir gezi olmuş, okurken oralara gittim şahsen, çok teşekkürler, ah arkadaşlarım olsada bende gezsem
valla türkiyenin ortasında oturup heryere yakın olmak ne güzel şey çok güzel bir gezi olmuş, okurken oralara gittim şahsen, çok teşekkürler, ah arkadaşlarım olsada bende gezsem
bir soru da benden madem gezmeyi bu kadar seviyorsunuz neden f800gs değil de f800r/cbr yanlış anlaşılmasın sadece merak yoksa kimsenin tercihine yorum yapmak kimseye düşmez ama ben bu çelişkiyi hep yaşıyorum, ortak nokta yakalayınca sormadan edemiyor insan
enduro-touring kullanım amacıma daha uygun ama supersport-roadster hastasıyım
Ninja
Dostum f 800 gs'yi oldum olası sevemedim. ne multristada ne de r 1200 gs de beni hiç cezbetmedi. tamamen benim fikrim ve zevkim olmakla birlikte supersport veya roadster kullandığımda motosiklet kullanmışım gibi hissediyorum. Dediğim gibi tamamen benim fikrim bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Ama KTM 990 SMT hiç aklımdan çıkmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
eyvallah dostum umarım en kısa zamanda istediğin gezileri gerçekleştirirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
eyvallah dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim
İlk olarak yanıma neler aldığımla başlayayım. Gezi turlarında yanımdan ayırmadığım birkaç demirbaş var. Kışlık eldiven ve yağmurluk. Yazında olsa bunları yanımdan ayırmıyorum. Çünkü 2000 m'lere kadar çıktığım oluyor yolculuklarda. Yolun sizi nereye götüreceği belli olmuyor Birde uzun yolculuklarda polisler biz motorsiklet kullanıcılarını gördüklerinde büyük ihtimalle durdurup evrak kontrolü yapaıyor. Muhakkak evraklarınız yaınızda olsun. Uzun yolculuklarda yanıma ağrı kesici almayıda ihmal etmiyorum. Kıyafetlere gelince... Genelde ince termal kıyafetleri tercih ediyorum hem çok yer kaplamıyorlar hemde çok iş görüyor.
Çadır konusuna gelince... Gittiğim bölge, mevsim ve kamp yerine göre çadırımı zaman zaman yanıma almıyorum fazla yük taşımamak için. Gittiğim kamp alanlarından temin etme şansım varsa Yazın yaptığım gezilerde genelde almıyorum yanıma. Ama muhakkak kendi tulumunuzu ve matınızı götürün. Yağmurlu bir dönemde veya havaların soğuk olduğu bir dönemde ise başkalarının temin edeceği çadıra güvenmemekte fayda var.
Kamp alanını belirlerken internetten yararlanıyorum genellikle. Orada yapılan yorumlara göre hareket ediyorum ama bazen doğaçlamada olabiliyor Kampig türü bir yerde çadır kurarsanız çok fazla güvenlik sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum en azından ben şimdiye kadar yaşamadım bir önlem almamama rağmen
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar başka bir şey sormak isterseniz ben de cevap vermekten mutluluk duyarım özelden de mesaj atabilirsiniz Bu arada kulüp fikride hiç fena değil
Ben arada kaynadım blogun linki nedir, ben de merak ettim de
Sinan abi bismillah dün daha F 800 ün fotoğraflarına yeni bakmıştım Ayağına sağlık.Yeni motoru da görmek nasip oldu bu fotolarda.
Allah kaza bela vermesin.Çok güzel.
tekerine sağlık sevgili dostum..
Güzel bir gezi olmuş birdahaki sefere Bolu'ya da uğra buradaki güzellikleri görmeden gitme..
bizim forma yazarsan gelmeden 2 gün önce falan buradan karşılarız seni ..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
çok güzel gezi yapmışsınız
fotolar çok güzel ...motorunuz da öyle ama sizin gibi gezmyi bu denli seven birisine bir turing şart çünkü heryere geziyorsunuz dağ bayır ayırt etmiyorsunuz ...
Çok hoş olmuş, o güzelim yerlerden daha fazla fotoğraf çekmeni isterdim
600F ile Geziler daha keyifli gibi gözüküyor
Cok güzel fotoğraflar...
tekerinize sağlık...
düzce güzeldereye 2 sefer gittim.. ilk seferde mt den yaklaşık 12 motor gitmiştik.. düzdece ikamet eden lokman hekim götürmüştü bizi ve hayran kalmıştık güzeldereye ulaşmakmak için gittiğimiz yola....
Maşallah hocam mükemmel bir gezi olmuş allah tekerinize taş değdirmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)