Merhaba arkadaşlar..
Gezi esnasında Tanıdığım Barış hocama Anıtkabir'e gitme fikrinden dolayı teşekkür ederim..
Gezi Raporum,
http://anitkabire.blogspot.com/
Merhaba arkadaşlar..
Gezi esnasında Tanıdığım Barış hocama Anıtkabir'e gitme fikrinden dolayı teşekkür ederim..
Gezi Raporum,
http://anitkabire.blogspot.com/
birGarip..
Helal olsun çok güzel gezi olmuş, fotoğraflar birbirinden güzel, düzenli blog tutsan sürekli takipçin çok olur, hepinizin yüreğine sağlık
Ramazan kardesım bir gezi ancak bu kadar guzel anlatılırdı... Hemde benım yol alalım dıye fotograf ıcın bıle durdurmamama rağmen ) eline sağlık .ayrıca nallıhan ve beypazarındakı on numara rehberlık hızmetı ıcın sana ve orada tanıştığımız Ramazan arkadaşıma tekrar teşekkürler tabiki annen ve babanıda anmadan geçemem mükemmel şeklide mısafır edıldık ne kadar teşekkür etsek azdır .. Gönüller amaçlar bir olunca hersey her yapılan güzel olur...bundan önceki Ayvalık... Çanakkale... Bayramiç ayazma.. Ve daha yaptığımızı birçok gezıler gibi... Inşallah bırdahakı gezimizde tekrar buluşmak üzere...... Serengeti kaplanı 1)))
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
anlamlı bir geziye katılan ufuk ve barış abime çılgın motorcu ramazan kardeşime çok teşekkür ederim.sizinle tanışmak ayrı bir keyifti,amacınıza ulaştığınız ve evinize sağ salim evinize döndüğünüz için mutlu oldum.her ne kadar sohbet muhabbet yarım kalsada dünya küçük nice gezilere diyorum.tekrar görüşmek üzare...
GÜZEL DEMEK ÇOK EKSİK KALIR BU GEZİYE.. YÜREĞİNİZE VE TEKERİNİZE SAĞLIK..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
harika bir gezi olmuş bence
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu hareketlendirir
hayat ya 2 kişilik yaşanır ya da 2 teker üstünde yaşanır.
Süper gezi olmuş...
Tekerine sağlık ,güzel gezi olmuş Keşke imkanım olsaydıda bende gelseydim...
Bir daha ki turda o halde :D
Gezginmotor
nallıhan ı gezmek bir türlü nasip olmadı..inşallah bi,r gün seninle gitmek nasip olur.........
Paylasim icin tesekürler HARIKA
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Ramazan arkadaşım bende seni tanıdığıma çok sevindim. Çok güzel bir yolculuktu..Resimler ve anlatımın çok güzel olmuş... Eline sağlık... Öncelikle annenin yemekleri ve misafirperverliği sonrada güzel beypazarı turu çok güzeldi...
Doga. Harikası. Demiş sin. Neresi. Her yer. Bozkır. Çirkin
eline sağlık,çok güzel olmuş
Gerçektende çok güzel ve bir o kadar da anlamlı bir gezi olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)