Denizli - İsrafil Deresi Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dereyi de görseydik iyiydi
-
Mustan Oğlu adlı üyeden alıntı
dereyi de görseydik iyiydi
ismi öyle dostum yaa. aslında muhteşem dağ manzarası var ama video çekiminden çıkmamak için fotoğrafını çekmedim. video düzenlemesini bitirince onu da yükleyeceğim. o zaman görürsünüz inşallah.
-
orada ki mantarlar zehirli midir ?
-
enesbingl adlı üyeden alıntı
orada ki mantarlar zehirli midir ?
evet. bilinen bir zehirli mantar türü
-
güzel fotolar ve güzel bir doğa ,keşke biraz daha foto koysaydın,emeğine sağlık teşekkürler...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
güzel fotolar ve güzel bir doğa ,keşke biraz daha foto koysaydın,emeğine sağlık teşekkürler...
daha harika manzaralar vardı, ancak telefonumu montun cebine koyup video çekimi yapayım dedim. 26 dakikalık harika çekim yapmışım. gelgelelim foto çeker gibi makineyi dik olarak çekmişim. sonrada bir editör programıyla düzelteyim derken video da gitti. video yok şimdi, kahrımdan ölücem.
-
Denizli'de motosiklet grubunda yer almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Birkaç kişi ile gezmek daha güzel olur
-
-
Özel mesajda belirttim.
-
ScaLa adlı üyeden alıntı
Denizli'de motosiklet grubunda yer almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Birkaç kişi ile gezmek daha güzel olur
çarşambaları çınar'da saat 20:00'de toplandığınızı biliyorum. ancak tam o saatte benim (izci kulübümüzün) yönetim kurulu toplantısı oluyor.
-
tekeriniz düz bassın güzel paylaşım olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)