Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Erdek/Narlı köyü kamp maceramız..

REKLAM ALANI
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Aslında gideli baya oldu.. geçtiğimiz yaz haziranda gittik bu geziye bugün boş vaktimde olunca yüklemek istedim..
    bursadan erdeğe ordanda narlıya gidip 5 gün denize sıfır süper bir çınar ağacı altında kamp yaptık 2 arkadaş çok eğlendik..
    amaç motorla yol yapmak değildi... o yüzden fazla motorlu fotoğraf yok

önce motorumuzu tanıyalım gv 250 biz ona cefakar hyosung diyoruz 2 tane kalıplı adamız çünkü.. banamısın demedi dağ bayır, bozuk yollar; bursaya döndüm bir tane civatası gevşememiş..

Sabah sekizde kalkıyorum.. hazırlanıp çıkıyorum arkadaşı almaya sabah birer poğaça yiyoruz ve yola çıkıyoruz.

evet benim çılgın kardeşim,dostum salih.. psikopat tipi var değilmi? öyle zaten

yolda resim çekmedik sevmiyorum ben resim çekmeyi zorla çekiyorum.. ama bazı tehlikeler atlattık yolda 2 şeritli yolda sağ şeritte 2-3 tane köpek duruyordu bende soldaki şeride geçmek için arabaya el işareti yaptım ama adam yol vermedi, ve vermemek içinde elinden geleni yaptı.. sonra tabi ben köpekleri sıfır geçtim adamda öndeki kamyonete çarpmamak için ani bir fren yaptı, benimle uğraşırken önüne bakmadı heralde.. küfürleştik falan ama ışıklarda yakalayamadık dövecektik yoksa adamı.. sanırım o köpekleri görmedi beni keyfimden yol istiyorum sandı..

yoldan birkaç fotoğraf..

eveet erdeğe geldik kamp malzemelerimizi motora yükledik, narlıya geldik.. ah o yeşil matlar yokmu ahh egzosa yapıştı.. nasıl içim acıdı anlatamam size.. soğuyunca komple çıktı gerçi sevindim sonradan

salih yaklaşık 24 saattir uyumadığı için biraz uyumak istedi bende etrafı çekmeye başladım erdekte aile dostumuzun haftasonu mangal yeri.. biz sadece yatmak için kullandık gündüz geleni gideni çok oluyordu zaten aileler 2 bekar adamı istemez diye ocaklara gidip orda takıldık..

bide motoru çekeyim dedim eksik kalmasın

buda ben pek belli olmuyor ama.. çeken genelde ben olduğum için fotoğraflarda yokum.. yoksa utangaç biri değilimdir bu ertesi günün sabahı, burda tam olarak sabah sigarası içiyorum hala burdaki keydi hatırlarım

buda ocaklardaki köpek böyle uyurmu bir köpek? valla uyurmuş hayvan rahat ya

buda biraları devirdikten sonra ketiflenip ortada oynuyoruz önce karadeniz havası çıktı salih oynadı sonra damat havası çaldı yürü lan dedim gittik halay çektik herkezde bize baktı delimi bunlar diye hatta gazinodaki fatih ürek ayarında abimizde şarkı söylemek için gazinonun dışına çıkınca onuda kattık halaya akıllısı beni bulmazki diyor.. selamlarımı iletiyorum kendisine burdan seneye yine gelicem ona göre

ocaklardan balıkçı abimizin ve salihle benim resimlerimizle bitiriyorum.. umarım sıkılmamışsınızdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    kasım da yüklemişsiniz, kamp ne zaman yapıldı? denize sıfır harika bir yer gibi görünüyor, günlüğü ne kadar oradaki çadırların ? erdek narlı olarak mı geçiyor

Motosikleti
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kasım da yüklemişsiniz, kamp ne zaman yapıldı? denize sıfır harika bir yer gibi görünüyor, günlüğü ne kadar oradaki çadırların ? erdek narlı olarak mı geçiyor
    geçtiğimiz haziranda yaptık kampı, çadırlar bizimdi ve kiralanan biryer değil aile dostumuzun mekanıydı.. bu kadar güzel ama kimse farketmiyor, erdekten ocaklara gidiyorsunuz ocaklara girmeden devam ediyorsunuz narlıya gelmeden 1 km önce tel örgülü bahçe gibi bir yer var ordan giriyorsunuz..

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Ocakların içerisinden Narlıya gidilir,
    Ocaklara gelmeden diğer yolu kullanırsanız ,sahilden uzaklaşır,Turanlar ve sonrasındada Ormanlı köyüne çıkarsınız,devamındada bütün yarım adayı dolaşmış olursunuz

Motosikleti
    Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ocakların içerisinden Narlıya gidilir,
    Ocaklara gelmeden diğer yolu kullanırsanız ,sahilden uzaklaşır,Turanlar ve sonrasındada Ormanlı köyüne çıkarsınız,devamındada bütün yarım adayı dolaşmış olursunuz
    evet o yüzden "erdekten ocaklara gidiyorsunuz ocaklara girmeden devam ediyorsunuz" yazdım..

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Güzel tatil yapmışsınız ama yazılanları benmi yanlış anlıyorum acaba
    Ocaklara girmeden yola devam ederseniz Narlıdan aksine uzaklaşırsınız!
    ogzcngdk bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel tatil yapmışsınız ama yazılanları benmi yanlış anlıyorum acaba
    Ocaklara girmeden yola devam ederseniz Narlıdan aksine uzaklaşırsınız!
    http://goo.gl/maps/Tof8n

ben en iyisi o güzergahın haritasını vereyimde herkez rahat bir nefes alsın

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yer güzelmiş...Tam kamp yapacak yer...
    Böyle yeri akdeniz sahillerinde bulamassınız...
    Aklımdaa olsun...

Gezi paylaşımı için teşekkürler..
    ogzcngdk bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)