Erdek/Narlı köyü kamp maceramız..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kasım da yüklemişsiniz, kamp ne zaman yapıldı? denize sıfır harika bir yer gibi görünüyor, günlüğü ne kadar oradaki çadırların ? erdek narlı olarak mı geçiyor
-
polo34 adlı üyeden alıntı
kasım da yüklemişsiniz, kamp ne zaman yapıldı? denize sıfır harika bir yer gibi görünüyor, günlüğü ne kadar oradaki çadırların ? erdek narlı olarak mı geçiyor
geçtiğimiz haziranda yaptık kampı, çadırlar bizimdi ve kiralanan biryer değil aile dostumuzun mekanıydı.. bu kadar güzel ama kimse farketmiyor, erdekten ocaklara gidiyorsunuz ocaklara girmeden devam ediyorsunuz narlıya gelmeden 1 km önce tel örgülü bahçe gibi bir yer var ordan giriyorsunuz..
-
Ocakların içerisinden Narlıya gidilir,
Ocaklara gelmeden diğer yolu kullanırsanız ,sahilden uzaklaşır,Turanlar ve sonrasındada Ormanlı köyüne çıkarsınız,devamındada bütün yarım adayı dolaşmış olursunuz
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Ocakların içerisinden Narlıya gidilir,
Ocaklara gelmeden diğer yolu kullanırsanız ,sahilden uzaklaşır,Turanlar ve sonrasındada Ormanlı köyüne çıkarsınız,devamındada bütün yarım adayı dolaşmış olursunuz
evet o yüzden "erdekten ocaklara gidiyorsunuz ocaklara girmeden devam ediyorsunuz" yazdım..
-
Güzel tatil yapmışsınız ama yazılanları benmi yanlış anlıyorum acaba
Ocaklara girmeden yola devam ederseniz Narlıdan aksine uzaklaşırsınız!
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Güzel tatil yapmışsınız ama yazılanları benmi yanlış anlıyorum acaba
Ocaklara girmeden yola devam ederseniz Narlıdan aksine uzaklaşırsınız!
http://goo.gl/maps/Tof8n
ben en iyisi o güzergahın haritasını vereyimde herkez rahat bir nefes alsın
-
Yer güzelmiş...Tam kamp yapacak yer...
Böyle yeri akdeniz sahillerinde bulamassınız...
Aklımdaa olsun...
Gezi paylaşımı için teşekkürler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)