elazığ/adıyaman-nemrut dağı gezintisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Nemrut dağına bende gitmeyi istiyorum. Fakat benim çinli ile ulaşamam o taraflara, Bir ara beni de götürür müsün :D
-
Maşallah diyeyimde nazar değmesin. Bi tanışalım, senin rotalarını çok beğeniyorum
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Nemrut dağına bende gitmeyi istiyorum. Fakat benim çinli ile ulaşamam o taraflara, Bir ara beni de götürür müsün :D
olur tabi gideriz :D motorun vitesliyse herturlu gider fakat scooter cok zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Maşallah diyeyimde nazar değmesin. Bi tanışalım, senin rotalarını çok beğeniyorum
teşekkür ederim abim tanışalım . inş aralıkta çiğköfteli toplantıya katlıcam bekliyom bende :D müsait olduğunuzda tanışa biliriz
-
Allah dan eski insanlar bir medeniyet yaşamış o harabe ler var
Yoksa bir bok yok çirkin yerler..
Insan. Bir. Ağaç diker. Ne bileyim. Yada. Yeşil güzel. Nehir. Resimleri. Olur.
Cehennem. Gibi...kurak yerler
-
skygo23 adlı üyeden alıntı
olur tabi gideriz :D motorun vitesliyse herturlu gider fakat scooter cok zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
teşekkür ederim abim
tanışalım . inş aralıkta çiğköfteli toplantıya katlıcam bekliyom bende :D müsait olduğunuzda tanışa biliriz
Muhakkak gel, bekleriz
-
-
emek çekip, okadar yol gitmiş, kendin için gezmiş ve bu geziyi bizimle paylaşmışsınız,öncelikle gece orada çadırda üşümedinizmi?,ve o harika fotoların birisinde, fotoğraf makinasını birisine verseydinizde sizinde bir resminiz olsaydı ne güzel olurmuştu! hayılısı olsun.bu güzel geziyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ,emeğine sağlık. oralara belki hiç gidemeyeceğim ,senin sayende bizlerde o güzel ve ilgi çekici yerleri görmüş olduk. saygılar...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
emek çekip, okadar yol gitmiş, kendin için gezmiş ve bu geziyi bizimle paylaşmışsınız,öncelikle gece orada çadırda üşümedinizmi?,ve o harika fotoların birisinde, fotoğraf makinasını birisine verseydinizde sizinde bir resminiz olsaydı ne güzel olurmuştu! hayılısı olsun.bu güzel geziyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ,emeğine sağlık. oralara belki hiç gidemeyeceğim ,senin sayende bizlerde o güzel ve ilgi çekici yerleri görmüş olduk. saygılar...
öncelikle teşekkür ederim konumu gözden geçirdiginiz ilginiz için üşümeye gelince cadır kurulan yer bi yamacın önüydü cok etkilemedi soğuk olmaya soguktu tbi ama güzeldi inş. nasip olurdu sizde bi bakmışsınız oralardasınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)