Işık Ülkesi: Likya (Çadırda 4 Gece - 1800 km)
-
Gerçekten güzel gezi olmuş biz bu bayram fırsatını kaçırdık ama gezin iyi fikir oldu
Reklamlar
-
keyifle okudum tekerine sağlık
-
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Gerçekten güzel gezi olmuş biz bu bayram fırsatını kaçırdık ama gezin iyi fikir oldu
Dostum sevindim. Zaten bu paylaşımların bi amacında dostların yapacağı gezilere ufakta olsa bi katkı sağlayabilmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
keyifle okudum tekerine sağlık
Eyvallah dostum
-
kıskandım vallaha...ondan yorum yapmıyorum
-
Müthiş bir gezi olmuş valla elinize sağlık.
Umuyorum 2. dönem ben de yapıcam böyle güzellikler kendime
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Müthiş bir gezi olmuş valla elinize sağlık.
Umuyorum 2. dönem ben de yapıcam böyle güzellikler kendime
Dostum umarım planlarınızı en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz
-
Tekerinize emeğinize sağlık.sanki bir rehber eşliğinde geziyormuş gibi hissettim.daha önce ki yazılarınızdaki anlatımınız gibi hayellere daldım resmen,çok teşekkürler paylaşımlarınızın devamını dilerim.
-
serkanbitez adlı üyeden alıntı
Tekerinize emeğinize sağlık.sanki bir rehber eşliğinde geziyormuş gibi hissettim.daha önce ki yazılarınızdaki anlatımınız gibi hayellere daldım resmen,çok teşekkürler paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim dostum
-
dört dörtlük bir tur ve çok iyi bir sunum.. Nice gezilerinizi yine hayranlıkla okumak dileğiyle..
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
dört dörtlük bir tur ve çok iyi bir sunum.. Nice gezilerinizi yine hayranlıkla okumak dileğiyle..
Dostum teşekkür ederim.
-
çok güzel bir gezi olmuş. eminim sizde büyük keyif almışınızdır.
-
astorojna adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş. eminim sizde büyük keyif almışınızdır.
Gerçekten çok keyifliydi dostum.
-
haziran ayında ben de aynı yerleri gezdim eşimle birlikte.phaselis-olimpos'u geçen sene gezmiştim zaten
gerçekten doğa harikası yerler.olağanüstü güzel yerler.
süper gezi olmuş tekerine sağlık
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
haziran ayında ben de aynı yerleri gezdim eşimle birlikte.phaselis-olimpos'u geçen sene gezmiştim zaten
gerçekten doğa harikası yerler.olağanüstü güzel yerler.
süper gezi olmuş tekerine sağlık
teşekkür ederim
-
S6453 adlı üyeden alıntı
Dostum bayramın 1. günü Kaş'taydım
pardon hacı tatilin birinci günü diyecektim....cumartesi günü öğleden önce polis çevirmedi mi şimdi seni
-
-
Çok güzel bir gezi olmuş aynı turu daha detaylı olarak iki arkadaş yaptık bu yaz ve tadı hala damağımda...
-
mali_181 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş aynı turu daha detaylı olarak iki arkadaş yaptık bu yaz ve tadı hala damağımda...
Dostum okumuştum sizin geziyi gerçekten çok güzeldi. Bende 4 güne ancak bu kadarını sığdirabildim.
-
Ooooo çok iyi.Gezmiş kadar olduk sanki.Saklıkentte karşıdan karşıya geçerken terliğimi suya kaptırmıştım gözüne takılmadı hiç dimi?
-
Adana İl Temsilcisi
sunum ve gezi harika olmuş.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler