Türkiye Turu part 3: Alanya, Afyon, Eskişehir, İstanbul (Fotoğraflarla)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
seneye bi yurtdışı bekliyoruz artık...iran tercihimizdir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
bu arada web sayfan baya gelişmiş...ellerine sağlık
-
Hem yola, hem mekâna, hem motosiklete gerçekten güzel emek verilmiş. Her karede bu uğraşı hissediyorsun fotolara bakarken. Ellerine sağlık kardeşim, örnek alınacak bir tur ve örnek alınacak karelere imza atmışsın. Sevgilerimle, yolun açık olsun!..
-
sanırım başına gelmedi ama motorla ilgili bi sıkıntı ya da genel mevzularda sıkıntı yaşadın mı...var da onları yansıtırsan daha güzel olur...o an için çok çaresiz kalınsa da sonradan hatırlanacak ve gülünecek şeylerin başında geliyo bu tür olaylar...
-
erro adlı üyeden alıntı
sanırım başına gelmedi ama motorla ilgili bi sıkıntı ya da genel mevzularda sıkıntı yaşadın mı...var da onları yansıtırsan daha güzel olur...o an için çok çaresiz kalınsa da sonradan hatırlanacak ve gülünecek şeylerin başında geliyo bu tür olaylar...
Merhaba Nc ile ilgili geniş bir yazı yazma planım var, gezide motorla ilgili bir sıkıntı olmadı sadece zincir yaplayıp yola devam ettim. Aynı şekilde cbr250'de son derece sorunsuz 5 küsür bin km tamamladı.
NC'nin en büyük sorunlarından biri bence dar alanda manevra yapamaMası. Dönmek için çok geniş bir alan istiyor. Aslında bana tek sıkıntı yaratan bu oldu.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
az sabret yeniden motor alim bak o zaman burada sana nasıl nispet yapıyorum
gezini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum
sayende gidileck yerler planıma bi tarafları daha ekledim
-
Çok güzel,paylaşım için teşekkürler
-
Uzun soluklu gezileri herzaman beğenmişimdir. Tebrik ve teşekkür ederim...
-
Tebrikler çok güzel fotograflar çekmişsiniz.
Kaskı çektiğiniz fotografı özellikle çok beğendim
Tebrikler Devamını bekliyoruz.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Bir Afyonlu olarak Afyon resimlerine şaştım kaldım
Güzel gezi, teşekkürler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
abi çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık alanyadayım bende ve cenk arkadaşın çalıştığı yere gelmişsiniz kuyumcu gördüm resimlerde insan bir arar demi motorcu arkadaşlar geldi deye cenke sesleniyorum buradan
-
fat280 adlı üyeden alıntı
abi çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık alanyadayım bende ve cenk arkadaşın çalıştığı yere gelmişsiniz kuyumcu gördüm resimlerde insan bir arar demi motorcu arkadaşlar geldi deye cenke sesleniyorum buradan
Cenk, abisi Fatih ve Ozan ve diğer arkadaşlar çok ilgilendiler sağolsunlar Artık bir dahaki sefere.
-
Kaska çok güldüm Sineklerden resmen bi seyyar mezarlık olmuş
-
Burakesk adlı üyeden alıntı
Kaska çok güldüm
Sineklerden resmen bi seyyar mezarlık olmuş
Tam gezinin sonunda böyle bir olay işte. Sadece kask değil mont eldiven pantolon ve mtorun her yerine sinek kaçtı. Sinekten bir çamurdu resmen.
-
Muhteşem bir gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum.
-
23 Aralık 2013, 11:52
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Muhteşem bir gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum.
Teşekkürler dostum Bu arada Çankırı'nın neresindensin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)