ALLAH murat ben sana ne diyeyim,işin gücün muziplik,eee o kadar boş vakit olunca...eline sağlık,güzel olmuş,bakalım gürsel bu işe ne diyecek.
ALLAH murat ben sana ne diyeyim,işin gücün muziplik,eee o kadar boş vakit olunca...eline sağlık,güzel olmuş,bakalım gürsel bu işe ne diyecek.
bayıldım bu işe derim bora başkanım, gülmekten yıkıldım vallahi.
ellerine sağlik murat hocam, çok güzel olmuş çok güldüm sağolasın.
Valla Gürsel Paşam sen beğendiysen ne ala çok sevdiğimden midir bilmem farkında olmadan en çok sana yüklenmişim...
Çok üzüldüm çok, ayağıma kadar ! gelmişsiniz haberim olmamış. Bayram telaşı iş güç çıkamadım evden yoksa görürdüm sizleri. İnşaallah sevmissinizdir buraları. Kazasız belasız gezmeler dilerim.
kamp güzel geçmiş anlaşılan kaçırdık valla fotolar mükemmel kampın yazılı özeti için murat arkadaşıma ayrıca bi teşekkürler
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Baskanim fotolar icin eline saglik...Cok keyifli bir kamp oldugu her karesinden belli oluyor...Uzun yol,bol viraj,dogayla ve dostlarla eglenceli birliktelikler,yagmur,camur,bol protein ,guzel motorlar...daha ne olsun,maceranin dibi olmus...Katilan,emegi gecen ve bizleri arayarak gonul birlikteligi kuran tum dostlara tesekkurler...
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.fotoları çeken ibrahim'in oğlu tufan'a da teşekkürler.
Yine gayet güzel ve renkli bir organizasyon olmuş, tekerinize sağlık
Murat Abi süper olmuş ya hele Gürsel Abi'mle Fatih Abi'mi çok güzel yakalamışsın,pazartesi sabahı çok iyi oldu
diyecek laf bulamıyor, adana Mt gerekeni yine yapmış emeği geçen ve katılan tüm dostlarıma ayrıca foto üzerinde yorum yazan murat hocama teşekkür ederim
Kısmet inşallah birdahaki kampa
Beğendiğinize sevindim... Ben teşekkür ederim. Adana Mt de malzeme bol. Motorlar süper,Motorcuları Süper,geziler kamplar 10 Numara 5 Yıldız... İyiki varsınız.
TÜM FOTOĞRAFLAR 10 NUMARA OLMUŞ. BİR DAHAKİ GEZİYE DAHA İYİLERİNE İNŞALLAH (SULU DEĞİL KURU OLSUN BU SEFER LÜTFEN, ÇAMAŞIR SERMEK İSTEMİYORUM)
Birader,
anca yemişsiniz beeee
Allah esirgesin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Fotoğraflar süper, katılan arkadaşlar süper, ortam süper, yemekler süper eeeee daha nediyim ki.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)