Siirt, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Turu..
Reklamlar
-
egem1194 adlı üyeden alıntı
yalnızmı gezdin
iki motorlu ve artcılarınızla falan daha eğlenceli olurdu ama bu sizin tercihiniz tabi ve cok beğendim
inş. seneye bende yaza düşünüyom masraflar ne oldu biraz bahsetsen
Doğrudur yanlız gezdim, daha önceleri oğlumla geziyordum ancak okul başlayınca yanlız kaldım. masraf ( bana göre fazla olmadı) yakıt, konaklama, yeme içme toplam 317 TL olmuş. Tabii benim çıkış ve dönüş yolum yakın gözükebilir ama Km. Bakınca bayağı uzun olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
HELLAS adlı üyeden alıntı
Ben begenmedim. Coğrafyası. Kötü. Insanları. ?...........askere. polis e. Ateş. Etsinler
Vatan. Hainleri.
Hellas coğrafyası çok çok güzel sana katılmıyorum bu konuda. Her insanı bir etmemeni tavsiye ederim bu bölgede vatan için bir saniye bile tereddüt etmeden canını feda edecek insan o kadar çokki anlatmakla olmaz gelip görmeniz tanışmanız gerekir.
Not: Ben 1980 dokuz eylül terkim, terk etme sebebim ( ismini yazmıyorum ) örgüt tarafından pusuya düşürülerek vurulmamdır, iki arkadaşım olay yerinde rahmetli oldu ben yaralı kurtuldum. Niyemi yazdım ateş etmek adam öldürmek vatan hainliği yapmak birtek bu bölgelere has bişey değil. Hain heryerde haindir. Allah bu cennet vatana kast eden ne kadar hain varsa hepsinin belasını versin.
Reklamlar
-
Özür dilerim. Ama
Ihs. Sağ duyu. Kazanır
-
HELLAS adlı üyeden alıntı
Ben begenmedim. Coğrafyası. Kötü. Insanları. ?...........askere. polis e. Ateş. Etsinler
Vatan. Hainleri.
HELLAS arkadaşım söylediklerin bi D.BAKIR lı olarak beni üzdü doğrusu, gelip görmediğin tanımadığın insanlar hakında böyle ön yargılı konuşmak hiç hoş değil. Ne yazık ki medyadaki haberlere aldanıp doğu ve düneydoğuyu hep yanlış tanıyan arkadaşlarımız oldu ama emin olsunlarki birilerinin yaptıklarını tüm bölge halkına mal etmek çok yanlıştır. Muzaffer abimin de dediği gibi burda vatanı için canını verecek çok insan var...
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
Öncelikle gezilerinizin devamını dilerim kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim... Ancak haline gülerek paylaştığınız obezite kardeşimiz ve motorunun resimini burada paylaşmanızı kınıyorum. Sizin yaptığınız ayıp birşeydir, daha ağır konuşurum ancak yaşça büyüğüm olduğunuz için terbiyemi bozmuyorum. Çok yakın bi arkadaşım obezite hastasıydı ve motorlara karşı çok büyük ilgisi olan bi kardeşimdir. Sırf kilosu yüzünden çevredekilerin sizin yaptığınız gibi haline gülmesi (paylaştığınız fotoğrafın üstündeki gülücükten bahsediyorum) sırf bu yüzden bunalıma girdi eskişehirden taşındılar aile olarak, piskolojisi bozuldu çocuklarının. Lütfen o fotoğrafları kaldırırmısınız ? Tesadüfen bu fotoğrafı o kardeşimizi yada abimizi tanıyan biri görüp bi şekilde sürücünün haberi olabilir ve aklınızın ucundan geçmeyen sonuçlar doğabilir bunlardan haberiniz bile olmaz belki ama ülkenin bi yerinde o adam sizin yüzünüzden kendi canına kastedebilir. Kimsenin kilosuyla dış görünüşüyle dalga geçmeye hakkınız yok bunuda kafanızın bi köşesine yazın lütfen. Tepkimden dolayı tüm forumdan özür diliyorum ve resimlerin kalkmasını rica ediyorum.
-
Burakesk adlı üyeden alıntı
Öncelikle gezilerinizin devamını dilerim kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim... Ancak haline gülerek paylaştığınız obezite kardeşimiz ve motorunun resimini burada paylaşmanızı kınıyorum. Sizin yaptığınız ayıp birşeydir, daha ağır konuşurum ancak yaşça büyüğüm olduğunuz için terbiyemi bozmuyorum. Çok yakın bi arkadaşım obezite hastasıydı ve motorlara karşı çok büyük ilgisi olan bi kardeşimdir. Sırf kilosu yüzünden çevredekilerin sizin yaptığınız gibi haline gülmesi (paylaştığınız fotoğrafın üstündeki gülücükten bahsediyorum) sırf bu yüzden bunalıma girdi eskişehirden taşındılar aile olarak, piskolojisi bozuldu çocuklarının. Lütfen o fotoğrafları kaldırırmısınız ? Tesadüfen bu fotoğrafı o kardeşimizi yada abimizi tanıyan biri görüp bi şekilde sürücünün haberi olabilir ve aklınızın ucundan geçmeyen sonuçlar doğabilir bunlardan haberiniz bile olmaz belki ama ülkenin bi yerinde o adam sizin yüzünüzden kendi canına kastedebilir. Kimsenin kilosuyla dış görünüşüyle dalga geçmeye hakkınız yok bunuda kafanızın bi köşesine yazın lütfen. Tepkimden dolayı tüm forumdan özür diliyorum ve resimlerin kalkmasını rica ediyorum.
Sevgili Burak yaptığım hatayı uyardığın için çok teşekkür ediyorum, özür dilemesi gereken biri varsa oda benim sen değilsin. Ben yapmış olduğum bu hatadan dolayı bütün forumdan ÖZÜR DİLİYORUM..
Not: Değerli kardeşim çektiğim resimdeki şahısla kısada olsa sohbet ettim ve resmini çektiğimi int. yayımlamam da bir sakınca olup olmadığını sordum. Sakınca olmayacağı yönünde iznini aldım. Bu resmi yayımlamamdaki esas konu şahsın kilosu ile dalga geçmek veya alaya almak değildi ( Ama yazı üslubum yanlış ) Teyzem oğlunu da ikna edip bir motor aldırmak idi ki teyze oğlu resimdeki arkadaştan daha da şişman, bizim baskımız ve bu resim ikna olmasına sebep oldu bir CBF 150 siparişi verildi, önümüzdeki sezon İnşallah bu forumdan onun da resmini paylaşırım. ( ancak doğru bir üslupla ) Tekrar uyarın için teşekkür ederim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)