ADANA [MT],serin sezona girmenin keyfiyle,şöyle sahilden dağlara doğru uzanıp,bol virajlı bir rota ve nefis pirzola/enfes tatlı yemek bahanesiyle yine yollara düştü.bol katılımlı ve neşe içinde geçen bir günün hikayesi aşağıda.buyrun :
ADANA [MT],serin sezona girmenin keyfiyle,şöyle sahilden dağlara doğru uzanıp,bol virajlı bir rota ve nefis pirzola/enfes tatlı yemek bahanesiyle yine yollara düştü.bol katılımlı ve neşe içinde geçen bir günün hikayesi aşağıda.buyrun :
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkesin yüzünün güldüğü keyifli unutulmaz bir gezi daha olmuş...foto çekenlerin elleri dert görmesin,gitmiş kadar olduk ( her nekadar azzımın suyunun akmasını engelleyemesemde )
hep yüzlerinizin böyle gülüp,keyfinizin ve keyfimizin hiç bozulmaması dileğiyle
Bende katılıcı listesini şöyle bir ilave edim...
Toplam 22 motosiklet 1 araba galiba 28 kişiydik. Yine süper bir gezi oldu, Geziyi organize eden fatih abime çok teşekkür ediyorum
1-fatih abi
2-koluman muzaffer,
3-gürsel,
4-mesut ve eşi
5-murat hoca
6-recep albay
7-ahmet hüdürefe,
8-onurcan
9-yusuf ve ibrahim
10-hyosung ahmet
11-hüseyin dayı
12-636 mustafa
13-dr.murat
14-edip ve eşi
15-cellat murat
16-ozan
17-ferruh kavi
18-murat yoğurtçu
19-gökmen
20-taha uğur can
21-kenan sağlam.
ilk 10 resim eski gibi geldi bana.
aynen ozan bende kendimi görünce şaşırdım dedim gitmişmiyim ben diye
hepinizi tebrik ediyorum.
Allah esirgesin.
Güzel bir pazar olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
canlarım herkes memnun kalıp mutlu bir gezi yapmanın keyfini yaşadıysa ne mutlu bana bende sizlere ve emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.öncülük yapan muzafferime.arkadan tüm arkadaşları bekleyip toplayan ahmedime.salatalarda yardım eden arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim .nice mutlu gezilere.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Bende bulunan bir iki fotoyuda ben ekleyim
Yine Adana ,yine güzel bir gezi,...yürekten kutluyorum sizi....
iyi akşamlar adana mt
benim çektiğim fotolar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
Çok güzel bir gezi olmuş hazırlayanların ve katılanların ellerine sağlık yiyenlerin ağzına sağlık ..........
Kazasız belasız geçmiş olduğuna sevindim... Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler...
Dürülülüp, tşşşhhhgggrrtt - İstanbuş' dan Adana' ya, İstanbul' dan Adana' ya. Tamam
Dürülülüp, tşşşhhhgggrrtt - Adana dinlemede. Tamam.
Dürülülüp, tşşşhhhgggrrtt - İstanbulda 2 kişi haftalardır bir araya gelemiyor, nedir bunun sırrı? Tamam
Abi keyfiniz bol olsun, 200 motosiklet tutkunu toplanmışsınız çok mu yani Helal
Fotolar çok güzel ellerinize sağlık arkadaşlar. Başkanım sana özel teşekkür katılamadığın gezinin orada olamamak yetmiyormuş gibi bir de fotolarını yüklemek zor olsa gerek. Sağolasın...
Ben de sizlere bendeki fotolardan ekleyim dedim...
Önce geçen Çarşamba toplantımızdan kareler...
Geçen Cumartesi Recep Albayım, Koluman Muzaffer Abim ve Ben Mersin Maceramız Harika bir gündü... Muzaffer ve Recep abilerime teşekkürü borç bilirim...
Veeee bunlar da Son gezimizden artık geleneksel hale gelmeye başlayan yol fotoları.... "Kızı kolda ikitekeri yolda severiz"
Şimdilik bu kadar bizi izlemeye devam edin...
şahane fotolar,helal olsun bizlere.
Murat hocam, marifetini bir kere daha alkışlıyorum hareket halinde ne güzel fotolar çekmişsin Bir gün elinden iphone 5 düşürecen diye çok korkuyorum
benim cüsse biraz büyük olunca motor altımda kaybolmuş resmen. Çarşamba konuşalım da değiştirim ben motoru.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)