Fazeri Islatalım Dedik ( CEM.)
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Oh oh asfaltı eskitmişsin geze geze. Resimler güzel - motor güzel... Tekrardan hayırlı olsun cem kardeşim. Ama böyle konular açmaya devam edersen gelince motoru çizicem ona göre . İmrendiriyorsun insanı
-
süper bir gezi olmuş solukusuz okudum fotolar harika bir kaçı mükemel (otobanda kasayı son anda fark etiğine sevindim ) kazasız belasız bir gezi olmuş, motorun seni üzmemesi beni sevindirdi motor resmen konuşuyor al beni diye gezilerin devamını bekliyoruz ...
-
Maşallah. Allah nazarlardan korusun. Motorun gercekten cok guzel. Yakit durumu ne alemde test edebildinmi cem .?
-
Hayırlı olsun kazasız belasız.Galba sizi lunapark evlerinin orada gördüm yada benzettim güzel gezi olmuş
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Güzel gezmişsiniz bir dahakine haber edin biz de gelelim.
-
İzmir İl Temsilcisi
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Maşallah. Allah nazarlardan korusun. Motorun gercekten cok guzel. Yakit durumu ne alemde test edebildinmi cem .?
Engin bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Yakıtı pek sabit olarak ölçmedim ama şehir içi 6lt 6.5 lt hatta çıkıyor.
şehir dışı 5.5lt 5ltye kadar düştüm diyebilrim. fakat çokk çok sakin kullanıyorum.
-
döndüm diyarbakırdayım aldım birtane yarın yada p.tesi atacam fotoları. Bakım beğenecekmisin diyarbakıra herzaman hepinizi beklerim.. (cem gelsen birde uğramazsan bana bende çekeceğin olur )
-
İzmir İl Temsilcisi
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
teşşekür ederim sagolun.
Evet mavi Fazer ben olabilrim fakat mutlaka ve mutlaka topcaseyi takarım çıkarmam.
Karşıyakada koyu lacivert siyah şase bir fazer daha mevcut onun motorunu ben sanıyorlar.
Fakat o motor baya hırpalanmış tiplerdenmiş dediklerine göre.
en iyisi ceketimden tanımak
ben oldumdan emin olursanız buyrun gelin tanışalım
Kesin sizdiniz birdahakine tanışmak üzere
-
İzmir İl Temsilcisi
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz bir dahakine haber edin biz de gelelim.
Foçaya gelirsek haber edecegiz. teşşekürler
---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:04 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Tekerinize sağlık diyelim ilk önce
Fazer'ın (Yol yapma adına) hakkını vermeye yavaş yavaş başladın
Stabilize toprak yollar bozuk yollar hakkında tembihlerim sonuç vermiş ve sen de aynı fikirlere ulaşmışsın kardeşim
o dere yatağından geçmemene sevindim; çünkü kesinlikle suya yatırıverecektin motoru
yakışın gayet normal değerlerde. Hızda tempoyu arttırmamanıza da ayrıca sevindim. Tek gözüme takılan hep koruma tam koruma; şortla kullanmanı tasvip edemedim, en azından iç dizlik kullanabilirdin
Bir de, bir daha xj6 ile sürüşünde tavsiye rica karışımı birşey. Motorları bir takas edin deneyin bakalım, birbirinizin motorları arasındaki farklar nedir ne değildir. Bizi de bu konuda bilgilendirirsen güzel olur
Nice kazasız belasız sıkıntısız yollara kardeşim
Cihan abi teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
Dizlik birçok fotoda varken birçok fotoda yok çünkü evde unuttum :( mola verdigimiz evde.
eksikligini hisettim fakat yapıcak birşey yoktu geri dönemezdim dalgınlık işte dediklerine katılıyorum şortla binerek dogru olmadı
Dereye sokarsam zaten yosun baglamış taştan korktum fazer agır olmasına ragmen bozuk yollarda çok dengesiz anlam veremedim.
xj6n bence şehir içi ve uzun yol karışımı olarak daha uygun.
-
Bozuk yolda çok kararsız bi karakteristiği var. Ağırlık merkezinin yüksek olmasının etkisi yadsınamaz. Bunun yanında gücü ve lastik yapısı da cabası.. O yüzden toprak, stabilize vs. koşullarda hem yatırman an meselesi hem de 4-5 kat yorucu bir tutumu oluyor...
-
-
İzmir İl Temsilcisi
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bozuk yolda çok kararsız bi karakteristiği var. Ağırlık merkezinin yüksek olmasının etkisi yadsınamaz. Bunun yanında gücü ve lastik yapısı da cabası.. O yüzden toprak, stabilize vs. koşullarda hem yatırman an meselesi hem de 4-5 kat yorucu bir tutumu oluyor...
kesinlikle aynı fikirdeyim
yatırma tehlikeside toprak yolda yaşamadım degil
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi
ee ıslatalım demişsin fazerı ama ıslatmamışsın
(dereden geçmemişsin)
teşşekkürler sagolun ıslatalım dedik fakat dereden geçelim derken komple ıslatmaktan korktum
-
Emre foçaya gidicez demişti...
Demek gizli kalmasını istediğiniz için yer belirtmedin...
Gez dolaş... İzmir senin.... Gençliğin tadını çıkar....
-
İzmir İl Temsilcisi
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Emre foçaya gidicez demişti...
Demek gizli kalmasını istediğiniz için yer belirtmedin...
Gez dolaş... İzmir senin.... Gençliğin tadını çıkar....
foçaya bu hafta sonu gidicektik fakat gidemedik. benim işten dolayı müsait olamadım.
fakat diger haftalarda aktif olacagız
teşşekür ederim izmirin keyfini çıkartıyorum
-
İslatmissin iyi guzelde biz bisey gormedik valla tatli bakkava felan
Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
-
fren diskleri sıcakken su görmemesine dikkat edin yamulabilir. ben uzun yolculuk sonrası motorumu asla yıkamam aradan 1 gün geçer ve soğukken yıkarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)