Motogezi 10 (Vize,Panayır iskelesi,Longoz ormanları)
Reklamlar
-
Bu gezi hep aklımdaydı,bir yada iki gün çadırda konaklamak
Ama havaların değişmesi korkutuyordu beni,tedbiri sıkı tutup gerekli hazırlığı yaptıktan sonra koyuldum yola
Tamamı 300 km orman,deniz,toprak yol ve tek
Sabah biraz sallandım saat 11 gibi çıktım yola
malum yan çanta bağla ,nevale hazırla filan,anca
Maalesef googleden koordinatları veremiyorum,çünkü öyle bir yol yok (kırmızı ile çizili)
Kendim şöyle birşey yaptım,4252 ci ağacı geçtikten sonraa
Bu geziyi geçtiğimiz Pazar ve pazartesi günleri gerçekleştirdim
Yerdeki Ahmet yazısı saldırıya uğrayan birinin son nefesinde yazmış olduğu katilinin ismidir
Buradan her geçişimde o olayı hatırlarım
Şaka,Nerden bileyim ben kim yazmış,yazıyıda şimdi gördüm zaten
Bizim buralartda Çeltik çok,işte bu makine ile pirinçler biçildiği gibi kurutmaya alınıyor
Lüleburgaza arkadan dolaştım,böylece ulaşacağım noktaya kadar 15km karım var
İstasyon
Motora montajlı olan mp3 çalarım bozuldu,tamiratıda mümkün olmadı
Yenisi gelene kadar Türkiş ,Montaj için bir lastik yeterli
Sakızköy
Tırmanıyorum,ormana doğru,hayat burada değişiyor
İstikamet Kızılağaç
Ya şu otomatik çekim neden saniyelerle sınırlı,nasıl bir tasarımdır bu
Dakikalara parçala şunuda millet teknoloji görsün,nefes nefese kalıyor insan böyle
Gece burada kalmayı planlıyorum fakat buradan girersem sahile hemen ulaşılıyor
Yolu biraz uzatmak lazım
Nasıl bir isimdir bu,Police de bari,peki ya Polizei
Poliçeymiş; imzağlarsam namerdim
Yol okadar uzuyorki,acaba çaprazmı gidiyorum diyorum,hala deniz yok piyasada
Malum gps yok zaten mp3 çalarda bozulmuştu,bende sorun yok inançlı biriyimdir ben
Acıcık ucundan göründü
O kadar ıssız bir yerki,Bana insanlığı hatırlatan sadece bu köprüye rastladım
Oda bir kaç seneye kalmaz gider zaten buradan
Ve
Tuborg kutusundan yapmış olduğum termosum
Çok susamışım ,bir yan koyda konaklıycam zaten,bu kadar suyun zararı olacağını düşünmüyorum.
__Madem suysa nedenmi bu kadar üzerinde durdum!
Yanlış anlaşılmamak namına açıklamayı uygun gördüm
Sahibinden com a iyi gider bu
Biraz moladan sonra yola devam
Şaşırdınız değilmi,su ne kadar berrak
Bir arkadaş karavanın camına kullanmış
Panayır iskelesi burası
İlk izlenimlerim Burada iskele yok birkaç aile dışında sakin ,kimsesiz gibi
Sezonunda giriş ve kamp yapmak ücretli,bu arazi aslında bir şahsa aitmiş birine kiralamış
Ufak bir göl
İşte kamp alanım,arkadaki yapıların hepsi boş karavanlar bile
Herhalde burada bırakıyorlar
Bu bulutları hiç gözüm tutmamıştı zaten
Gece bayağı yağmur yağdı,ayakkabılarıda dışarıda unutmuşumki sormayın gitsin
İyi bir çadır lazım bana,pratik kurulum,su geçirmez yaz kış kullanılan türden,ve uygun fiyat
Bu abimin çadırı gece su aldı biraz dikiş yerlerinden,benimki 4 kişilik biraz büyük,motorla taşımayı gözüm almadı
Ama sabah uyandığımda çok güzel bir gün beni bekliyordu
Heryer ıslanmış ama çamur yok,tertemiz bir hava
İş ayakkabısı,üzerine bakarak,sahibinin bu ayakkabı ile hangi renk boyalar yaptığını anlayabilirsiniz,hala üzerindeler
Pekiya sahibi,kimbilir nerelerdedir şimdi
Ya bunlar kışınmı olucak anlamadım gitti,yaz ortalarında olgunlaşmış olmaları lazımdı
Çantalar çok işimi gördü
Gerçekten kim tasarlayıp yaptıysa ellerine sağlık,süper işçilik
Burada
Yola devam
Orman içerisinde bir ağıl
Çaydanlık ,yemek ateşin üzerinde
Bakıcı arkadaş ile biraz sohbet ettikten sonra yola devam
Kışın buralardan geçilebileceğini sanmıyorum,birçok dere yatağından geçtim,kışın bunlar dolacak
Deniz tekrar göründü
Şu şişeyi fotoğraf alanını temizlemek için fırlattım,yaklaşık 10 metre,Dik durdu
Neyin alametidir bu !
İnşallah buda bir koyun olayına dönüşmez
Koyun bir yere kadarda Kelime-i şehadet mi getirsem ne yapsam
Bulanıkdere
Ufak bir yol buldum ve daldım içeri
Nereye gittiğine dail emin olun hiçbir fikrim yok,
Biraz flu var ama olsun
Arkadaşlar gelmeyin yolun sonu b....k biryere çıktı
Dön geri...
Herhalde temiz su tesisatı,derenin üzerinden geçirmişler Neden!
İşte zararlı böcekler ormandaki ağaçlara bu şekilde zarar veriyor,Kabuk altına girip ağacı besleyen yolları tıkıyorlar
ve sonuç
Bir gecelik konaklama yeterli,daha kalırdımda bu çadır ile bu iş olmayacak
Eve dönüyorum yavaş yavaş,Nereden gitsem nereden gitsem...
Şu anda Sivriler deyim,Vizeden geldim,Demirköyden çıkayım barim
Bir ara karşıki tepelerdeydim,daha önceki bir gezimde
İşte burada
Hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmadan eve kadar geldim çok şükür
Birdahaki geziye kadar dinlenme vakti
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Reklamlar
-
güzel gezmisin tebrikler, ayrica yan cantelerin 10 numara
paylasim icin tesekürler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
-
paylasim icin tesekkürler
-
Çok güzel gezi olmuş. Anlatım da güzel. Emeğine sağlık. Bu arada yan çantaları nereden temin ettin? Sağlam ve kullanışlıya benziyor. Bende de honda cb125 var uyarlanabilir mi diye düşündüm. Mandayla karşılaşma mizahiydi
-
EGE YELI adlı üyeden alıntı
güzel gezmisin tebrikler, ayrica yan cantelerin 10 numara
paylasim icin tesekürler
Teşekkürler Hüsnü bey
Çantalar ile fazla uğraşmamama rağmen güzel oldular,gayette dayanıklı çıktılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
enxdesign adlı üyeden alıntı
paylasim icin tesekkürler
Sizede teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
EFEKAN09 adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş. Anlatım da güzel. Emeğine sağlık. Bu arada yan çantaları nereden temin ettin? Sağlam ve kullanışlıya benziyor. Bende de honda cb125 var uyarlanabilir mi diye düşündüm. Mandayla karşılaşma mizahiydi
Teşekkürler Efekan çantaları büyük büyük usta yaptı,beğendiğine sevindim,alttaki linkte açıklama mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...apimi-cup.html
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
-
Hocam gene güzel gezmişsin bizden iyisin maşallah
-
paylaşım için teşekkürler 4resmi füze başlığı sandım birden görünce...
-
bir motorcu ancak bu kadar şanslı olur! nedenmi ? gezi yapman için çok nedenin var. çünki gezilecek çok yer var oralarda,bu güzel paylaşım için çok teşekkürler!!!!! saygılar değerli morcu kardeşim saygılar...
-
güzel gezi olmuş tek takılınca insan kafasını dinliyor...
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Hocam gene güzel gezmişsin bizden iyisin maşallah
Sağolasın ,teşekkürler fırsat buldukça ,soğuklar başlayana kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler 4resmi füze başlığı sandım birden görünce...
Abicim sanada teşekkürler,motormu şopar? anlayamadım
O makinenin adı kurutma kömür ile çalışır,kömür yanar elezon yardımı ile pirinç karıştırılır,kuruma böyle gerçekleşir
Alttaki fotoğrafıda dünyayı istila ettiklerinde çekmiştim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
bir motorcu ancak bu kadar şanslı olur! nedenmi ? gezi yapman için çok nedenin var. çünki gezilecek çok yer var oralarda,bu güzel paylaşım için çok teşekkürler!!!!! saygılar değerli morcu kardeşim saygılar...
Teşekkürler Mesut hocam
Her tali yolu,her ormanı,her kumsalı bıkmadan gezebilirim,kısaca her yola gelirim
Sağolun değerli yorumunuz için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tek takılınca insan kafasını dinliyor...
İşin özü aslında bu,
Hele ki, gece yağmur altında tek başınıza bir çadırda olunca
-
Helal olsun diyorum. Yine muhteşem bir gezi.
Kışın arabayla girilemiyor o yollara. Çamuru buz gibi kaygan oluyor.
-
muhteşem bir gezi ve fotoğraflar... trakya bölgesi ve istanbullu motorcular için bir nimet o bölge kıymetini bilmek lazım.
-
çok güzel bir gezi özellikle fotoğraflar harika elinize sağlık...
-
paylaşımın için teşekürler
-
Elinize sağlık hep diyorum size bir cross şart Fotoğrafları hangi site üzerinden yüklüyorsunuz acaba?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık
-
Yusuf eline sağlık,yıllar önce yaptığım rotaları hatırlattın bana,sen daha çok gez,fırsat bu fırsattır,bir gün gelir iş güç,şartlar izin vermez olunca eski rotaların,paylaşımların olur bakacağın ,ben öyle yapıyorum bu sene
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Helal olsun diyorum. Yine muhteşem bir gezi.
Kışın arabayla girilemiyor o yollara. Çamuru buz gibi kaygan oluyor.
Teşekkürler,haritanın o bölümü çok hoşuma gidiyor,geneli hiç bozulmamış insanlarda pek cana yakın
Bende kışın dere kenarına bir uğrayayım diyordum,ama desenize yaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
crxforever adlı üyeden alıntı
muhteşem bir gezi ve fotoğraflar... trakya bölgesi ve istanbullu motorcular için bir nimet o bölge kıymetini bilmek lazım.
Sağolun
Evet özellikle temizliğe dikkat etmek lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
mali_181 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi özellikle fotoğraflar harika elinize sağlık...
Beğenmenize sevindim,teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
sinka251 adlı üyeden alıntı
paylaşımın için teşekürler
Sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık hep diyorum size bir cross şart
Fotoğrafları hangi site üzerinden yüklüyorsunuz acaba?
Murat krostan bu ikinci bahsedişin,ilkinde sahibinden comdanda bakmadım değil,ama yakıt benim için önemli
Googlede hesabın varsa Google+ daki fotoğraflar kısmına yükleyebilirsin,photobucket ede yükleyebilirsin,her ikisindede hesabım var süreklide kullanırım
Sözüm meclisten dışarı forumlara fazla güven olmuyor ,bir arıza bir çöküş gitti bütün emekler,Gezenbilire bu siteler aracığı ile yüzlerce foto aktardım,Şu anda site sorunlu herkezin emekleri heba olma durumunda,Ama benim fotolar hala görünürlükte
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
cesur509 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık
Teşekkürler Celal bey
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
Yusuf eline sağlık,yıllar önce yaptığım rotaları hatırlattın bana,sen daha çok gez,fırsat bu fırsattır,bir gün gelir iş güç,şartlar izin vermez olunca eski rotaların,paylaşımların olur bakacağın ,ben öyle yapıyorum bu sene
Sağol Savaş abi,bende bu durumların farkındayım,sürekli iş güç bunlarıda bilirim,ama bu sene farklı,fırsat buldukça attım kendimi bir oraya bir buryana,hiçbir ayrım yapmadım,çamurmuş,kummuş,toprakmış,
Asıl böyle farkına varıyor insan çevresindeki güzellikleri,işte buraları gezdim,şunu gördüm bunu yaptım diyebiliyorum
yoksa ben 80~90~100 km sürat ile yapılan gezmelere ben gezi diyemiycem ,,,o süratlerde insan sadece üzerinde gittiği yola odaklanabilir
Dediğiniz gibi kışın fotolara bakar bakar içimi ısıtırım
-
Yusuf bey her zamanki gibi gene harika bir geziye daha imza atmışsınız tebrik ediyorum mükemmel bir gezi olmuş yapmış olduğunuz gezileri ve özellikle çekmiş olduğunuz fotoları heyecanla takip ediyorum kazasız belasız geziler...
-
paylaşım için teşekkürler
honda innova sadık bir arkadaştır.
nasıl gidiyor bu arada arkadaşlığınız?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)