Ben Lüleburgazlıyım ama iş için bir kaç seneden beri Bursa Karacabey'de sürünüyorum. Resimleri görünce kötü oldum.Çok özledim Trakya'yı. Keşke yine Lüleburgaz'da yaşasaydım motorumla size eşlik ederdim.
Ben Lüleburgazlıyım ama iş için bir kaç seneden beri Bursa Karacabey'de sürünüyorum. Resimleri görünce kötü oldum.Çok özledim Trakya'yı. Keşke yine Lüleburgaz'da yaşasaydım motorumla size eşlik ederdim.
Sağolun Fatih bey siz diğer arkadaşlar beğendiğine göre ,kafalarımız bir sanırım
Havalar soğuyana kadar devam edicem,Allah kaza bela vermediği sürece
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Sağol Mustıfa sanada teşekkürler,Şükür rolenta düzensizliği dışında bir sorun yok,her yanını kontrol ettim temizledim,(karbürator,boğaz,filtreler,hortumlar)h ava alan kısımda yok ama nedenini bulamadım bir türlü,
Yurtdışından service manualinide aldım,bir sorun çıkartırsa sorunu çözerim artık,karbüratörlü modellerin subap ayar ölçüsüde 0,1 değil 0.05+-0.02
Gitmeyceği yol yok gibi çok pratik,sürat ile işim yok zaten,ama gitmiyorda değil,hafif olmasından dolayı manevra kabiliyeti çok iyi ,özellikle orman,dağ taş,ağaç araları,
Yakıtından ziyade almıştım zaten bu modeli,gayette memnunum,ama şimdi çıtayı biraz yükseltip 2011 enjeksiyonlu modelinden almak niyetim,
Motordanda çok memnunum ama,Kısmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
Hasret kötüdür hocam ama en özlediğiniz bir yer bile oraya ulaştıktan sonra en fazla 1 ay sonra gözünüzdeki eski halini alıyor,
İnsanın yabancı bir yerde çalışması farklı tabii
İnşallah en kısa sürede dönersiniz memleketinize,size tavsiyem bir hafta sonu Erdekten girin,o yarım adayı çepeçevre dolaşın,harika koylar var
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
[QUOTE=oyunageldim;3168517]
Sağolun Fatih bey siz diğer arkadaşlar beğendiğine göre ,kafalarımız bir sanırım
Havalar soğuyana kadar devam edicem,Allah kaza bela vermediği sürece
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Evet bende genelde doğada yalnız olmayı kamp yapmayı özellikle resim çekmeyi çok seviyorum doğada kendimi dinliyorum deşarj oluyorum birde bunu motosikletle yapıyorsam her şey dahada güzel oluyor.Sabırsızlıkla yeni gezileri ve birbirinden güzel yeni fotoları bekliyorum kazasız belasız geziler...
innova 125i modelini kesinlikle tavsiye ederim.
artıları
sele daha rahat
daha ekononik
motor daha stabil
yağ eksiltmiyor
sürüşü daha farklı
tipi daha güzel.
Mükemmel olmus ya,elinize tekerinize saglık. Devamını bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)