35 Gün Hayaller Gerçek Oldu (Bol Fotoğraflı)
Reklamlar
-
iyi gezmişiniz bidahakine beraber haber verirseniz takılırım arkanıza..
Reklamlar
-
ak1n adlı üyeden alıntı
iyi gezmişiniz bidahakine beraber haber verirseniz takılırım arkanıza..
Bidaha olur inşallahta haber veririz :D tabi
-
Hep hayal ettiğim şey budur. Gerçekten kıskandım. Helal olsun size. Belki benim de bir gezi planım olabilir ama bu kadar uzun yaşamak herhalde imkansızdır.Bir defa evliysen ve de çocuk varsa daha da zor.Yani bekar arkadaşlar evlenmeden mutlaka bunları yaşayın derim. Sakın ailem var yanlarında, ben gezerim diye düşünmeyin. İnsan özgürce telefonuna bakmadan dolaşamadıktan sonra, sürekli nerde siniz ne yapıyorsunuz diye hesap verdikten sonra ne anlamı kaldık özgürlüğün. Bu arkadaşlar benim içimdeki özgürlüğü yaşamışlar, gerçekten tebrik ediyorum. Nice farklı serüvenlere inşallah...
-
YBR_34 adlı üyeden alıntı
Hep hayal ettiğim şey budur. Gerçekten kıskandım. Helal olsun size. Belki benim de bir gezi planım olabilir ama bu kadar uzun yaşamak herhalde imkansızdır.Bir defa evliysen ve de çocuk varsa daha da zor
.Yani bekar arkadaşlar evlenmeden mutlaka bunları yaşayın derim. Sakın ailem var yanlarında, ben gezerim diye düşünmeyin. İnsan özgürce telefonuna bakmadan dolaşamadıktan sonra, sürekli nerde siniz ne yapıyorsunuz diye hesap verdikten sonra ne anlamı kaldık özgürlüğün. Bu arkadaşlar benim içimdeki özgürlüğü yaşamışlar, gerçekten tebrik ediyorum. Nice farklı serüvenlere inşallah...
Kesinlikle haklısınız sorumluluğunuz olmaması lazım bu kadar rahat gezebilmek için ayrıca yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler...
-
02 Aralık 2013, 22:52
10 numara 5 yıldızlık bir calısma olmus.
-
03 Aralık 2013, 16:48
rabbim kazasız belasız nıce yolculuklar yapmayı nasıp etsın özenerek baktım fotolarınıza.cbr 250 ile yolculuk nasıldı rahatmıydı bende 600 rr almayı dusunuyorum
-
03 Aralık 2013, 17:12
inazuma43 adlı üyeden alıntı
rabbim kazasız belasız nıce yolculuklar yapmayı nasıp etsın özenerek baktım fotolarınıza.cbr 250 ile yolculuk nasıldı rahatmıydı bende 600 rr almayı dusunuyorum
güzelim inazuma varken rr da nedir arkadaşım
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
03 Aralık 2013, 18:37
Gri siyah suluğun aynısı bendede var :D Bisiklete taktım ama su kaçırıyo ...
-
03 Aralık 2013, 19:39
mükemmel tek tek okudum tebrikler, devamını bekliyoruz, vazgeçmeyin, heryere gidin..
-
03 Aralık 2013, 20:09
sağ sağlim dönmüşsünüz en önemlisi bu
imrenmemek elde değil
-
03 Aralık 2013, 20:32
Harikasınız, özlediğim bir geziyi hayalen de olsa yaşattığınız için teşekkürler. O kadar işimin arasında serüveninize dalmış gitmişim. tektek fotoraflarınıza baktım. Süper olmuş! Ben de bir karadenize gittim geldim fakat sizinki tam tatil modunda olmuş... Bence asıl zevki veren iyi bir ekip arkadaşıyla yolculuk etmeniz. Bilmem yanılıyor muyum. Hoşça kalın.
-
05 Aralık 2013, 03:58
tek kelimeyle muhteşem...ben yedi yıldız veriyorum...birdahakine haber verin karşılayalım...
-
05 Aralık 2013, 10:36
on numara tebrikler güzel bir gezi olmuş kanımca darısı bizim basımıza tekeriniz düz bassın her daim
-
05 Aralık 2013, 22:58
cevran07 adlı üyeden alıntı
10 numara 5 yıldızlık bir calısma olmus.
Çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
inazuma43 adlı üyeden alıntı
Rahattı ya öle yorucu değildi yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
agrasiwe adlı üyeden alıntı
mükemmel tek tek okudum tebrikler, devamını bekliyoruz, vazgeçmeyin, heryere gidin..
Aaaahhh Caner Bey bu fırsat herzaman geçmez ele malum işler güçler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
SULH adlı üyeden alıntı
sağ sağlim dönmüşsünüz en önemlisi bu
imrenmemek elde değil
Kesinlikle en güzeli sağa salim gelmekti yorumunuz için çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
abahadir adlı üyeden alıntı
Harikasınız, özlediğim bir geziyi hayalen de olsa yaşattığınız için teşekkürler. O kadar işimin arasında serüveninize dalmış gitmişim. tektek fotoraflarınıza baktım. Süper olmuş! Ben de bir karadenize gittim geldim fakat sizinki tam tatil modunda olmuş... Bence asıl zevki veren iyi bir ekip arkadaşıyla yolculuk etmeniz. Bilmem yanılıyor muyum. Hoşça kalın.
Hayır yanılmıyorsunuz dediğiniz gibi,eğer anlaşamamış olsaydık bu gezi böle olmazdı ama hiç bir sıkıntımız olmadı çok şükür...
-
06 Aralık 2013, 00:22
Cok guzel bir gezi olmus yazilar ve fotograflar harika
Tebrik ederim,darisi benim basima...
-
06 Aralık 2013, 00:27
mustafa abi sen bu azimle hepimizi aşarsın sana bi çin seddi yolu görünüyo
-
06 Aralık 2013, 04:33
brds adlı üyeden alıntı
tek kelimeyle muhteşem...ben yedi yıldız veriyorum...birdahakine haber verin karşılayalım...
Çok teşekkürler inşallah gelirimde haber veririm :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
myhammer adlı üyeden alıntı
on numara tebrikler güzel bir gezi olmuş kanımca darısı bizim basımıza tekeriniz düz bassın her daim
İnşallah isteyen herkes yapar böyle bir gezi
-
06 Aralık 2013, 22:44
blackarca adlı üyeden alıntı
Cok guzel bir gezi olmus yazilar ve fotograflar harika
Tebrik ederim,darisi benim basima...
İnşallah istediğiniz gezileri sağa salim yaparsınız...
-
08 Aralık 2013, 12:56
Çok güzel bir gezi olmuş, teşekkürler.
-
10 Aralık 2013, 23:28
mohican80 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş, teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)