35 Gün Hayaller Gerçek Oldu (Bol Fotoğraflı)
Reklamlar
-
mehonium adlı üyeden alıntı
ellerinize sağlık süper bir gezi olmuş bir niyetlensem neler olucak ben gezmiş kadar oldum
Çok teşekkür ederim inşallah size de nasip olur...
Reklamlar
-
harika gezi müthiş yerler süper süper paylşaımınızi çin teşekkürler
-
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
harika gezi müthiş yerler süper süper paylşaımınızi çin teşekkürler
Çok teşekkürler
-
çok güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık.
şahsen benim dikkatimi, anadolu insanının sıcaklığı,misafirperverliği,yardımseverliği çekti.zaten bilinen birşeydide bikez daha görmüş olduk. kim ne derse desin ,biz eşsiz bir milletiz.
-
Helal Olsun size arkadaşlar.
Şuan yaşım 41 22 yaşında evlenmiş 22 yaşında baba olmuş birisi olarak hemen heme türkiyenin sahil kısmındaki heryerini gezdim ama emin olun Bu yaşıma kadar geçen süreçteki tek hayalim. sizin gibi iki kafadar arkadaşlar iki motor Böyle bir seyahat etmek oldu. Şuan sağlık sorunlarından Haftasonları motora binmeyi bile ertelediğim anlar oluyor:( Ne Mutluki sizer bu güzel seyehatleri gerçekleştiriyor ve bizlerle paylaşıyorsunuz . Bu yüzden Önce Teşekkürler . SONRA TEKRAR HELAL OLSUN
-
okan kartal adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler,ellerinize sağlık.
şahsen benim dikkatimi, anadolu insanının sıcaklığı,misafirperverliği,yardımseverliği çekti.zaten bilinen birşeydide bikez daha görmüş olduk. kim ne derse desin ,biz eşsiz bir milletiz.
Kesinlikle o konuda haklısın o kadar çok yardımcı olan insan oldu ki her seferinde işte memleketim dedirtti yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
coolmekan adlı üyeden alıntı
Helal Olsun size arkadaşlar.
Şuan yaşım 41 22 yaşında evlenmiş 22 yaşında baba olmuş
birisi olarak hemen heme türkiyenin sahil kısmındaki heryerini gezdim ama emin olun Bu yaşıma kadar geçen süreçteki tek hayalim. sizin gibi iki kafadar arkadaşlar iki motor Böyle bir seyahat etmek oldu. Şuan sağlık sorunlarından Haftasonları motora binmeyi bile ertelediğim anlar oluyor:( Ne Mutluki sizer bu güzel seyehatleri gerçekleştiriyor ve bizlerle paylaşıyorsunuz . Bu yüzden Önce Teşekkürler . SONRA TEKRAR HELAL OLSUN
Güzel yorumunuz için çok çok teşkkürler,sağlık sorunlarınız için gerçekten üzüldüm Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz...
-
çok eğlenceli bir gezi olmuş emeğiniz için tesekkurler
-
volkanocak adlı üyeden alıntı
çok eğlenceli bir gezi olmuş emeğiniz için tesekkurler
Yorumunuz için çok teşekkürler...
-
-
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi tebrikler
Çok teşekkürler
-
Mali_181Tebrikler dogrusu cok güzel bir gezi olmus okurken ben bike keyiflendim ;) bu arada ben istanbulda yasiyorum aslen saldaliyim ramazan bayraminda ordaydim sizin konakladiginiz zamanda denk gelseydik sizi evde agirlamak isterdim;) salda golüne hayran kalmamak elde degildimi;) kazasiz belasız bur gezi olmus ensevindirici yanida bu olsa gerek tekrardan Tebrikler tekrarini dilerim. .
-
tilki_emrah adlı üyeden alıntı
Mali_181Tebrikler dogrusu cok güzel bir gezi olmus okurken ben bike keyiflendim ;) bu arada ben istanbulda yasiyorum aslen saldaliyim ramazan bayraminda ordaydim sizin konakladiginiz zamanda denk gelseydik sizi evde agirlamak isterdim;) salda golüne hayran kalmamak elde degildimi;) kazasiz belasız bur gezi olmus ensevindirici yanida bu olsa gerek tekrardan Tebrikler tekrarini dilerim. .
Çok teşekkürler,aynen öyle ben salda gölüne bayıldım keşke orda olsaydınız tanışmak isterdim artık Allah izin verirse bidahakine diyelim o zaman...
-
Kismet seneye bende f650gs alip memlekete dogru yola cikmayi düşünüyorum belki denk geliriz yollarda ;) yaylaya cikabilseydiniz oranın manzarasi fena ehbide karpuz peynir bide ufak actinmi doyum olmaz;)
-
Tatil böyle olur. Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.
-
sonuna kadar inceledim öncelikle paylaşımınız için teşekkür eder cesaretinizden dolayıda tebrik ederim mükemmel bir gezi olmuş. Bende aynı model aynı renk tvs apache kullanıcısıyım. bir sorum olacaktı tvs apachenin lastikleri orjinal lastikler mi? bu gezi boyunca yorumunuz ne olurdu lastikler hakkında iç lastikli bi lastikle böyle bir geziye çıkmanın sıkıntısı oldumu?
-
Hceylann93 adlı üyeden alıntı
sonuna kadar inceledim öncelikle paylaşımınız için teşekkür eder cesaretinizden dolayıda tebrik ederim mükemmel bir gezi olmuş. Bende aynı model aynı renk tvs apache kullanıcısıyım. bir sorum olacaktı tvs apachenin lastikleri orjinal lastikler mi? bu gezi boyunca yorumunuz ne olurdu lastikler hakkında iç lastikli bi lastikle böyle bir geziye çıkmanın sıkıntısı oldumu?
Evet orjinal lastikleri biz bir kere patlamanın dışında hiç sorun yaşamadık
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
acemi60 adlı üyeden alıntı
Tatil böyle olur. Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
tilki_emrah adlı üyeden alıntı
Kismet seneye bende f650gs alip memlekete dogru yola cikmayi düşünüyorum belki denk geliriz yollarda ;) yaylaya cikabilseydiniz oranın manzarasi fena ehbide karpuz peynir bide ufak actinmi doyum olmaz;)
İstediğinize inşallah kavuşursunuz ...
-
Mehmet abi hayranınım, bir imza lütfen! Tanışabilir miyiz?! :D :D
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Mehmet abi hayranınım, bir imza lütfen! Tanışabilir miyiz?! :D :D
Vaaayyy Batu'm benim eyvallah kardeşim tabi tabi tanışabiliriz ama bu sefer bi Gürcistan yapar geliriz heralde :D
-
mehmet ali kardeşim en sevdiğim ve çok istediğim türden bi gezi yapmışsınız.. teker nereye dönerse misali...
anladığım kadarıyla salda gölü, ve festivaller planın içinde idi ...
bende burdurdan mesut (nickimde yazıyor sanırım) yolun buralara düşerse haberim ola da tanışalım..
tekerinizi aynı zamanda gönüllere sürmüşssünüz... tebrik ederim....
onca zaman ayırıp bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler......
-
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
mehmet ali kardeşim en sevdiğim ve çok istediğim türden bi gezi yapmışsınız.. teker nereye dönerse misali...
anladığım kadarıyla salda gölü, ve festivaller planın içinde idi ...
bende burdurdan mesut (nickimde yazıyor sanırım) yolun buralara düşerse haberim ola da tanışalım..
tekerinizi aynı zamanda gönüllere sürmüşssünüz... tebrik ederim....
onca zaman ayırıp bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler......
Çok çok çok teşekkürler inşallah yolum oralara düşerde tanışma fırsatı yakalarız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)