Para pul içinde fakir bir hayat sürenlerin hiç bir zaman yaşayamayacağı anlayamayacağı mükemmel bir gezi olmuş çok şanslısınız çok kıskandım!!
Sevgili mehmet ve cem gerçekten harika bir gezi yapmışsınız ve motorlarınızda kafalarınızda çok iyi uymuş anlaşılan: Yamanlarda karşılaşıp şahsen de sizlerle tanışma fırsatım oldu inşallah daha uzun daha güzel gezilerinizi zevkle izleriz her şey gönlünüzce olsun
hey dostum bu gezi bir harika
karşıyakayı görünce burnum direği sızladı gece gece :(
Tebrikler harikasınız
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Yazınızın tamamını okudum.
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.
Hep hayalini kurarım böyle bir gezinin.
Tekeriniz düz bassın.
Güzel yorumlar ve iyi dilekler için çok çok teşekkürler...
çok güzel ve çok zevkli bir gezi olmuşa benziyor,önemli olan sizin eğlenerek, geziyi kazasız belasız bitirmiş olmanız.çok güzel fotolar var,geziyi çok beğendim,paylaşım için size teşekkürler, ve diyelimki daha nice kazasız gezi dileklerimle hoşçakalın saygılar...
kanka delikanlı gibi 35 günün hepside elizabeth mi geçti
Olum kafanız başka bişeye calışmıyo mu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şaka bi yana tam deli işi ha Knidos'a 2008'de motorsuz gittim, sonra çok üzüldüm İstanbul'dan motorla gitmediğime O zamanlar acemiydim gerçi Çok güzel olmuş şahane de olmuş tamam mı, inşallah daha güzellerini de yaparsınız
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Mukemmel olmuş arkadaşlar. Sunum da gezi kadar iddialı elinize emeginize saglik.
tebrikler...o kadar gece çadır kur, kaldır gerçekten sabır ister
darısı daha uzununa diyicem ama 1 ay yapmışınız zaten, daha ne uzunu olacak
süper on karakter
Ha ha ha :D nie yaramızı deşiyosun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Şaka bi yana yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar hiç durmadan çadır toplayıp kurmak zor oluo ama bi zaman sonra çadır 2 dakikada kurulup toplanıo
Denizle doğayla tarihle dolu süper bi gezi yapıp fotolar ve anlatım ilede ortaya harika bir paylaşım çıkarmışsınız tebrikler Anlatım ve paylaşım içinse ayrıca emeğinize sağlık
Baraka koyuna sizde apachenin eski yağınımı bıraktınız yoksa
Maden koyunda terk edilmiş dediğiniz araba o görünen beyaz araçmı daha iş görürmüş o yafs
Sonuç olarak okurken bu kadar keyif aldığıma göre sizin aldığınız hazzın tarifi mümkün değildir eminim HELAL OLSUN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)