tek kelimeyle mükemmel
tüm gezilerde hiç tualet ihtiyacından cırcır olduğundan yapıcak yer bulamadığından bahseden olmuyor adam dünyayı geziyo hiç banyo yapmıyor tualete girmiyor
10 numara gezi. Keyifli paylaşım. Tebrikler arkadaşlar.
Abi hatırlamazmıyım hatırladım yaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
İnanın hiç yormadı zaten oturuş pozisyonu rahatsız bir motor değil cbr
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Çünkü en basiti tuvalet , tabi doğayla baş başa olduğumuzda tabiki tuvalet olmuyor ama zaten doğanın kendisi tuvalet hatta birçok tuvaletten temiz e yol üzerlerinde benzinlikler var daha nolsun banyoya gelecek olursak yazlık yerlerde zaten hep denizdeydik ve duşlar vardı olmayan yerde sadece saçlarımızı yıkayarak idare etmemiz gerektiğide oldu sonuçta kampa çıkıyoruz yeri geldi 3-4 gün duşta alamadık olmadı değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Ha ha ha :D çok teşekkürler :D bütün yorum yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler...
Harika gezi, ve raporlama rica etsem tükettiğiniz hazır gıdalar ve ısıtıcı poşet ile ilgili detay verebilrmisiniz, nedir nasıl kullanılır nereden temin edilir.
Isıtıcı poşet şu biz kendimiz almadık bir abimiz bize birkaç adet hediye etti kullanımı çok basit içine su koyuyorsunuz suyun içinede içinden çıkan aparatı bu kadar ve başlıyor su kaynamaya içinede konservenizi attınızmı oh mis sıcacık yapıyor(araşturursanız fiyatı daha uygun olan yerlerde var)
http://www.garantialisveris.com/unif...%B1c%C4%B1+Kit
Hazır gıda olaraksa konserve yiyecekler kullandık en çok barbunya pilaki tükettik bimin ki fiyatına göre çok güzel söliyim, bardakta çorba çok tükettik ,şunuda belirtiyim ekmek olarak bu tür gezilerde kepekli almayı tercih edin daha geç bayatlıyor...Birde küçük kamp tüpü kullandık.
şahane bi gezi olmuş ayrıca hiç sıkılmadanda tüm yazıları okudum elinize kolunuza yüreginize saglık
yola çıkıcam yanıma ne almayım derdi biter en azından üye oldugumdan beri bu siteye en az bi elli defa görmüşümdür heralde
fotograflar resimler anlatım güzel on üzerinden on bi çok arkadaşa faydası olur diye düşünüyorum
Çok teşekkürler ..
Çok güzel fotoğraflar var aslında ama hepsini paylaşamadık onlarıda burdan takip edebilir isteyen arkadaşlar.
mesela ben ilk defa sizin sayanizde hazır yemek ısıtma poşetinden haberdar oldum vayyyy beeee dedim kendi kendime böyle zerzavatlardamı varmış hemen bi iki araştırma youtube falan
güzel gezmişsiniz sayenizde gezmiş gibi olduk dünya ya erken gelmişiz zamanında gezecek paramız yoktu şimdi ise vakit yok
tebrikler her kişinin hayalindeki bir geziyi yapmışsınız Çok da güzel olmuş
mükemmel olmuş,paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
güzel bir gezi ve paylaşım olmuş, kıskanmamak elde değil...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar
Geçen seneki gezimi hatırladım.Gelidonya fenerine sıcak tepedeyken öğlen saatlerinde yürüyerek gitmiştim,kara sinekler insanın etini koparırcasına ısırıyordu.Gene hatırladım o günleri
Olay budur beyler,tebrikler,tekerinize,elinize,kolunuza,bileğ inize,yüreğinize sağlık.Gezdiğiniz yerlerden bilmediklerimiz için bize yolgösterecektir.En iyi tecrübe yaşayarak elde edileni.
Tekrar tekrar tebrikler,tekeriniz daima düz bassın.
Dostum ybr var bende ama apache alsam uzun yok icin iyi olurmu ya ben apacheyi cok seviyom ama bilmedigim icin kararsizim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)