Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YMC Bodrum Meryemana 400 km grup gezisi

REKLAM ALANI
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    MErhaba ikiteker tutkunları, Yalımotoclub olarak bu hafta Kuşadası dolaylarına gaz açtık.Tüm yaz gezileri izledik, sıra bizde

06:00 da buluşup ilk molamızı Milas'ta çorba içmek üzere verdik.Milas'a kadar gerçekten soğuktu, bu yüzden de çorbacıda herkes kendine gelmişti

http://goo.gl/maps/xUka6

Milas'da karnımız doyunca yoldaki açlık hissi yerini keyfe ve heyecana bırakıyor.Sırtımıza vuran sıcak güneş, kulağımdaki müzik keyfime keyif katıyor.Grup gezilerinde özellikle

sevdiğim şey arkada viraja girince motosikletlerin görüntüsü.Grupta İnnovadan Hornete kadar ayrım yapılmaksızın her güçte motosiklet var.80 ile geze geze yol alırken Pınarcıkta

gözlemecide çay molası veriyoruz.Bayanların oluşu şüphesiz grubu daha renkli kılıyor.

Yol boyunca görenlerin ilgisi beni fazlasıyla şımarttı gözlemecide hemen sıcak çay eşliğinde sıcak muhabbet ile yeni tanıştığım arkadaşlarla kaynaşmış olduk.Yolculuk nerden

nereye?soruları meraklı amcamlar tarafından hiç eksik edilmedi MEraklı çocuklara da bir el sallamayı çok görmedik elbette, onların yüzündeki tebessüm bu hayatı yaşanır kılan

değil mi?
    İşletme sahibine soruyoruz amca şimdi biz yicez torun mu ödeyecek?Adam evet diyor, o zaman para vermeyeceğiz dediğimizde, dedenizden borç kalmıştı diyor ya amca ne çakalsın

hehehe

Söke ovasını görür görmez bir fotoğraf çektirelim diyoruz, ama gençler yapıştırmış gittiler, birkaç motosiklet durabildik

Söke'ye girişte bir motorun eksiğini farkedip ihtiyaç molası veriyoruz.Tabi arkada Hornet olunca sıkıntı yok, ben olsam Kuadasında belki anca yakalarım

Söke içinden geçip Davutlar yoluna giriyoruz.

Aslında kahvaltı yapmasaydık, Davutlara girmeden Ağaçlı Köyünde enfez bazlama yapıyorlar.Başka sefere artık.

Güzelçamlı'dayız, hava tam anlamıyla motor havası.Güneş yeşil ile birlikte enfes bir hal alıyor.Millipark girişinde oturduğumuz çay bahçesi, orman ve deniz havasıyla beraber ne

de güzel bizleri ağırlıyor.Herkesin neşesi yerinde espiriler havada uçuşuyor

İçeceklerimizi yudumladıktan sonra hemen yanıbaşımızda bulunan Zeus Mağarası'na gidiyoruz.Burada derin ve soğuk bir su var, yüzülebiliniyor.

Yüzülecek zamanlar artık geçtiğinden Milli Park'a girmeden Kuşadası'na geçiyoruz.

Bizi şehre girerken Emircan kardeşimiz karşılıyor, direk yemek yemeye gidiyoruz

Kalabalık giderken ışıklarda sürekli bölünüyoruz Dürümcü Emmi de yemeğimizi fazlasıyla yiyip Meryemana güzergahına teker çevirmeye karar veriyoruz.
    HAva iyice ısınmaya başlıyor, ceketler terleymeye başladı.

Selçuk hava limanı yakınından Meryemana yoluna sapıyoruz, virajlar zorlu ve güzel

Hacı olduktan sonra bir çay içerek maneviyaten rahatlıyoruz

Gürgahımızda dönüş Didim'den di ama ben biraz hasta olduğumdan sökeden direk Bodrum'a geçiyoruz ana yoldan.

Ortaklar üzerinden dönüp Söke Outlet de mola veriyoruz.

Dönüşte torunalara borç bırakmak içimize sinmiyor hem karnımızı doyurup, hem yedi ceddimizin borcunu kapatıyoruz

Dönüş yolunda acayip hasta olmama rağmen çalan Elvis ile elim ayağımı sabit tutamıyorum
    Anlatacak çok şey var ama kelimeler yetmez, benden bu kadar, eksik gedik kaldıysa da bize kalsın Müdürüm sen neden bu kadar yazıyorsun diye bayadır garip bakışlar atıyor

YMC iftaharla sunar

[Turan], EGE YELI, dekarator ve 5 diğerleri bunu beğendiler..
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    haftaya pazar inşallah gôrüşelim. Güzel geziyosunuz. Tebrikler.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya pazar inşallah gôrüşelim. Güzel geziyosunuz. Tebrikler.
    Güzeldi abi keşke olsaydın.haftaya görüşelim de ben bu ay duygusal olarak zorladım, anca önümüzdeki ay çıkabilirim ama grup çıkarsa iyi gezersin abi.Hem basana basılıyor tam senlik, Hornet bir geçiyor zııınnn diye
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    gurupta sen yoksan bende yokum. Katılmam. Çünkü guruptan kimseyi şahsen tanımıyorum. Tek başıma gezerim sorun yok. Ayrıca gezi bölümüne ne kadar rağbet var yahu. Kimse yazmıyor. Herkes siyaset, konudışı bölümünde birbirlerini yemekte
    Arda_Karaca ve cesur509 bunu beğendiler.

MOTO71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Guruptaki salcano kimin

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    konuyu açan murat arkadaşın.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Muratcım harika bir gezi , harika bir rapor daha paylaşmışsın ,hepinizin yüreğine sağlık İnş. ileriki gezilerde teker çeviririz hep beraber

Kazasız belasız nice geziler dilerim

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    gurupta sen yoksan bende yokum. Katılmam. Çünkü guruptan kimseyi şahsen tanımıyorum. Tek başıma gezerim sorun yok. Ayrıca gezi bölümüne ne kadar rağbet var yahu. Kimse yazmıyor. Herkes siyaset, konudışı bölümünde birbirlerini yemekte
    Grup gerçekten güzel abi, zaten bizde gezilerde kaynaşmış olduk Maaşı alınca yine güzel bir gezelim Aslında rapor yazmak çok uğraştırıyor, ama yine de hevesi olan genç arkadaşlara hayallerini gerçekleştirme yolunda bir adım daha olur diye kimseyi umursamıyorum, beğenmeyen beğenmeyebilir.Zaten okuyan çokta emeğe saygı yok.Herkesin canı sağolsun

Alıntı MOTO71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guruptaki salcano kimin
    O benim Gümüş Atmaca TAş gibidir maşallah deyin

Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muratcım harika bir gezi , harika bir rapor daha paylaşmışsın ,hepinizin yüreğine sağlık İnş. ileriki gezilerde teker çeviririz hep beraber

Kazasız belasız nice geziler dilerim
    Teşekkürler Celal Abi, inşallah Adem Abi ile sizinde zamanınız olur da gezeriz, anlatamadığım atladığım çok güzel muhabbetler dönüyor, katılmakta fayda var
    cesur509 bunu beğendi.

serkanbitez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TENERE 660Z adayı kymco LIKE 125
    Bana göre grubtansın,sonuçta bir gün tanışıcaz bu neden bu pazar olmasın,bu gezide birbirini daha önce hiç görmemiş tanışmamış 5 ve ya 6 kişi vardı, ortak zevkimiz motorsiklet,yolda hiç tanımadığım bir motorsiklet severde katılmak istese seve seve kabul ederim.
    Yanlış anlamanı istemem,bizim grub diye birşey yok,hepimizin grubu.ortak buluşma noktası motorsiklet olan ağzından çıkanı kulağı duyan herkesle görüşmek tanışmak isterim.bu hafta çıkarsak seni de aramızda görmek isterim..
    Ve murat çım eline emeğine sağlık kardeşim,az veya çok güzel bir anlatım olmuş,emeklerine sağlık tekerin her zman düz bassın.
    Murat 48/30 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Transalp XL 650
    Çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum...

shrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Renault Premium 440dxi Truck
    güzel gezi yapmışsınız,tebrikler

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bitiremedim, ne yapalım artık yarın devam edicez bakmaya ,

Paylaşım için emeğine saglık Murat, bildiğin durmaksızın gezilmiş gibi

Arada oturulup dedelerin borcu ödenmiş, onları yakalaman süper olmuş Bayağa bi güldüm, mantık 2 nesil aşağıya borç takıyor süper süperr

Ekipte fena değil, genellikle ekipmana dikkat eden arkadaşlar var... ...çok güzel gezi daha ne olsun

Motosikleti
    Mondial 150 Zat
    Çok keyifli bir gezi olmuş gibi duruyor. Fotograflara bakarken ben de katılmış kadar oldum. Elinize sağlık.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı serkanbitez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre grubtansın,sonuçta bir gün tanışıcaz bu neden bu pazar olmasın,bu gezide birbirini daha önce hiç görmemiş tanışmamış 5 ve ya 6 kişi vardı, ortak zevkimiz motorsiklet,yolda hiç tanımadığım bir motorsiklet severde katılmak istese seve seve kabul ederim.
    Yanlış anlamanı istemem,bizim grub diye birşey yok,hepimizin grubu.ortak buluşma noktası motorsiklet olan ağzından çıkanı kulağı duyan herkesle görüşmek tanışmak isterim.bu hafta çıkarsak seni de aramızda görmek isterim..
    Ve murat çım eline emeğine sağlık kardeşim,az veya çok güzel bir anlatım olmuş,emeklerine sağlık tekerin her zman düz bassın.
    serkan arkadaşım haftaya pazar inşallah. Bu pazar gene doluyum. İş

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Bende MUĞLA/Milas tanım gerçekten güzel gezi olmuş bende sizlerle tanışıp güzel buluşmalar gezilere katılmak isterim... hepinizin tekeri düz bassın
    Murat 48/30 ve serkanbitez bunu beğendiler.

EGE YELI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    tebrikler güzel gezi olmus
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende MUĞLA/Milas tanım gerçekten güzel gezi olmuş bende sizlerle tanışıp güzel buluşmalar gezilere katılmak isterim... hepinizin tekeri düz bassın
    Yapalım elbet, ben özelden yazdım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)