Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler . Motorun selesine ilk oturduğum günden beri benim de hayalimi bir fazer süslüyor . Tekerin düz bassın .
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler . Motorun selesine ilk oturduğum günden beri benim de hayalimi bir fazer süslüyor . Tekerin düz bassın .
Hayırlı olsun.
Yeni motorun hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Darısı tüm motor isteyen Cem'lerin başına
ALLAH KAZA BELA VERMESİN.. MAŞAALAH
dostum Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanman dileğiyle
cem kardeşim, fazere karşı ilgini alakanı biliyordum.
aldıgına cok sevindim. sıfır 250 cc parasına alınacak en güzel 600 lük.
fazer de saglam oldugu için 100 binlerce kilometre gider bakımlı oldugu zaman.
hyoyla yaktıgın benzini sakin sakin kullanırsan fazerde de yakarsın.
parcaları 250 ccden bile uygundur.
sen zaten bunları adın gibi biliyorsundur.
umarım bizde sahip oluruz =) hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Cem kardeş hayırlı uğurlu olsun cok güzel bir makine.
Benim dikkatimi montun çekti marka ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, her zaman full koruma ;)
hayırlı olsun iyi bit seçim yapmışsın maşallah umarım hakkını verirsin
Hayirli olsun cem. Er 6 alacagin dönemleri iyi hatirlarim. O donemlerde bende er 6 bakıyordum.
Bu arada fazerin km model fiyat bilgilerinide yazarsan sevinirim. Saglicakla
Cem kardeşim eski motorlarını şutlar yeni motorunu kutlarım
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Fazer konusunda ne kadar iyi bir seçim yaptığını ileriki km lerinde daha iyi anlayacaksın.
bazı yorumlardaki gibi fazer basmassan bir 250 cc kadar yakar ama devirli ve hızlı kullanırsan 100 km de 8 litreleri görmen normal olacaktır.
İzmire bir fazerlı arkadaşımız katıldığı için çok mutluyum.Zira seninle birlikte izmirde tanıdığım 4. fazerlı arkadaşımız olacaksın
Umarım en kısa zamanda görüşür,tanışır ve izmir fazer sevenler derneğini kurarız :D . Aklında bu motorla ilgili bir sorun olursa çekinmeden irtibata geçebilir hatta gaziemire kahve içmeye tanışmaya beklerim.
allah kaza bela vermesin maşallah parlıyor fazer.
Hayırlı olsun dostum. Kendim almış kadar sevindim... İzmirli rakiplerim çoğaldı. Bir gün ikinizde aynamda kaybolucaksınız
Motorun gerçekten çok şıkmış. Nazar değmesin. Düşük hızda ve trafiğe kapalı bir alanda mutlaka arka fren çalışması yapmanı öneririm. Hangi noktada kitlediğini ezberlersen yeri geldiğinde hayatını kurtarabilir. Tekerin düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)