Arkadaşlar herkeze merhaba.
forumdan bazı arkadaşlar beni tanısada tanımayan arkadaşlarda illaki vardır o yüzden öncelikle kendimide tanıtayım .
bir zamanlar skyjet F5 almak adına bu forumu buldum daha sonrada bir bagımlılık yaptı bırakamadım gitti edindigim tüm bilgilerin çogu bu foruma aiitir.
benim için motosiklet.net bir motosiklet sitesi olmaktan çok ansiklopedi gibidir. motorum bir arıza verdiginde ilk motorun topigine girip arama yaparım illakide birinin başına gelmiştir . daha sonra ustamla nokta atışı yaparız sorunu kökten çözeriz
Fazere tabi direk balıklama atlamadım fazera gelene kadar merdivenin birçok basamagınıda çıktım.
Daha erken de alabilirdim 4 silindir fakat kısmet bu zamanlaraymış...
İlk başlarda temiz bir honda cbr 125 ile başladı serüvenim. daha ozamanlar o kadar bilgisizdimki karbüratörle radyatör kelimesini karıştırırdım
fakat honda cbr 125 benim için tam bir başlangıç motoru oldu.
Daha sonra görüntüsü itibariyle mct 250 ile tanıştım nedense chopper çok seviyordum görüntüsüde güzel gelince birazda araştırma yaparak kendime uygun buldum ve mct 250 ile yoluma devam ettim.
fakat daha sonra büyük bir kaza geçirerek kolumu bacagımı kırdım ve birçok sürtünme izi yaraları. neyseki kaskım yerindeydi sagsalim bu kazayıda atlattık.
aslına bakasanız yaptıgım bütün kazaları mct 250 ile yaptım. kalitesiz çin malı lastikleri ve yol tutuşu olsun bir çok kez beni düşürmeyi başardı . tabi bütün suç motorunda degil benimde payım mevcuttu
Daha sonra mctyi sattıktan sonra kısa bir boşluga girdim. ne alsam ne yapsam 600lükmü alsam derken en iyisi meriveni yavaş tırmanalım dedim ve er6f almak yerine gidip hyosung gtr250r aldım.
Hyo kendimi geliştirmemi aşırı derecede yardımda bulundu bütün ögrendiklerimi okuduklarımı edindigimi tecrübeleri hyoda gerçekleştirdim.
hyosunguma gerçekten teşekkür ederim bana motorda ileri sürüşü ögreten gerçek kadim dostumdu.
tabi hyosunguda sattıktan sonra ne alsam düşüncesi beni içten içe düşündürdü ve kararsızlık içinde bıraktı.
bir yanda yaşımın verdigi çılgın damarlarımdaki kan ile diyordum bi zx6r yada bi r6 ne iyi gider nede güzel görünür derken bi yanım aman cem bulaşma boşver ss bize göre degil hyosungun biliyorsun neler çektirdigini diyordu.
SS motor uzun yolda bel agrısı ve bilek agrısı daha fazlası artçı konforunun sıfır olması beni ssden caydırdı. altının alçak olmasıda cabası.
alacagım motor güzel görünüşlü artçı için konforlu benide yormıyan tam bir uzun yol makinesi olmalıydı. bi ara bmw gs 1150 düşündüm ve babamın destegiyle alabilirdim fakat merdiveni yine hızlı çıkmayalım dedim kendime göre çok büyük bir makine oldugunu düşündüm ve fazer alarak kararımı vermiş oldum..
Şimdide gelsin fazer fotoları
herkeze teşekkür ederim okuyup benimle bu fazerın mutlugunu paylaştıgınız için..
nazar degmesin maşallah sözünüde eksik etmeyin