Aslına bakarsanız bu bir tulum evet gerçekten tulum 2 parça altıyla üstü içten fermuarla birleştirebiliyorsunuz ne cebi var nede başka birşeyi tek kötü yanı bu. fakat kanguru derisinin verdigi koku ve vücunuzu sımsıkı sarması rüzgarı hissetmemenize sebeb oluyor.
bu tulum bana çok sevdigim bir arkadaşımın hediyesi diyebilrim
türkiye fiyatını bilmiyorum fakat alırken yurt dışı fiyatına buradan bakmıştım.
burada videosu var http://www.furygan.com/
burdada fiyatı http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...an-Lederkombis
Tsubasa= dostum yazdıkların için ve bilgilendirmen için teşekkür ederim uzun bi araştırmadan sonra aldım bu makina bütçemi aşıyordu fakat 3e 5e bakmadan sagdan soldan bularak bi şekilde aldık
Umarım sende temizini bulursun ve bulacagınada inanıyorum sabretmek en iyisi
engin_deniz= sizi zaten er6f er6n topiginden gayet iyi tanıyorum teşşekür ederim.
mkaptan= benimde tanıdıgım 2 fazerlı yakın arkadaşım var 1i fazerını satıyor digeri yeni aldı toplamda 5 kişiyiz diyebilriz
tr_select = dostum pek hızlı kullanıyor sayılmam o yüzden dikizden görebilirsin beni :D
c3nk= teşşekür ederim dediklerinize aynen katılıyorum..
sakinseytan= elimden geldiginde hakkını verecez bakalım
CİHAN= cihan bey sizin fazer topiginden tüm yazılarını okudum tanışmasakta sanki 2-3 yıldır sizi tanıyor gibiyim
Fabrisio= dediklerinize aynen katılıyorum arka freni biraz yokladım fakat kitlemedi hyosung daha çabuk kitledigi için biraz korkarak davranıyorum orasıda kesin. fakat en kısa zamanda kitledigi noktayı bulmam gerek teşşekür ederim
F54= teşşekkürler nede olsa yamaha evet yamahacı olduk
Yok arabayla değil.. Bir gün motorlarla gidicez
Cem dostum fazer'in hayirli olsun Allah kazalardan nazarlardan korusun , herkezin gonlune gore versin.
motorun hayırlı olsun cem, yollar aksın altında kazasız belasız
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun
Kazasız belasız iyi günlerde kullanasın Cem
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Çok yakışıklı motor almışsın.Kazasız,belasız,nazardan ırak,güle güle kullan.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
herkeze çok teşekkür ederim sagolun
hayırlı olsun gerçekten basmakları hakkı ile çıkmışın. yeni motorunla allah kaza bela vermesin.
Cem hayırlı olsun kardeşim. İnan bana kendim motor almış gibi sevindim. Kazasız belasız inşallah kardeşim benim. Tekerine taş değmesin. Görüşmek üzere...
Canımız çekiyor ama hep üste konuda hep üst konuda. Çizicem he motoru
Kardeşim güzel günlerdi vallahi. Biliyorsun askerlik için satmıştım motoru. O zamandan beri takip etmiyorum mct topiğini. Beycivan abi için takip etmeye başlayacağım tekrar. Saolsun çok yardımları olmuştu. Kardeşim Ankara'ya yolun düşerse beklerim her zaman.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)