BOLU MT >> BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI GEZİSİ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tanıdık yüzleri gördüm bolu gezisi aklıma geldi...
tanıdık tanımadık herkese selamlar...
-
erro adlı üyeden alıntı
tanıdık yüzleri gördüm bolu gezisi aklıma geldi...
tanıdık tanımadık herkese selamlar...
VE ALEYKÜMSELAM ... BOLUYA YİNE BEKLERİZ HAVALAR İYİCE BOZMADAN ...
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
-
abicim güzel bir geziydi katılan tüm dostların tekerine sağlık,karanlığa kaldığınızdan dolayı üşüyeceğiniz belliydi yinede sıkıntısız boluya ulaştığınıza sevindim.
-
Güzel bi birliktelik oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler....
-
sizleri ağırlamak, sizlerle tanışmak çok keyif vericiydi. Ailem de sizlerle tanıştığına memnun oldu.. ama vakit kısıtlıydı. sizler yola devam edecek, eşim ve bende tekirdağa arabayla sıkıcı bir yolculuk çekecektik..
tekrar görüşmek dileği ile
saygılarımla
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
sizleri ağırlamak, sizlerle tanışmak çok keyif vericiydi. Ailem de sizlerle tanıştığına memnun oldu.. ama vakit kısıtlıydı. sizler yola devam edecek, eşim ve bende tekirdağa arabayla sıkıcı bir yolculuk çekecektik..
saygılarımla
Tekrar teşekkürler Ramazan. Ailene selamlar
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
saygılarımla
Misafirperverliğiniz için çok teşekkürler bizde ailenle tanıştığımıza çok memnun olduk,pideler anıldı...Çok sağol kardeşim...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
O sigortacı abimiz, oğluna diye almıştı motoru kendimi gezmeye başlamış? (Not:enişte)
-
htmetin adlı üyeden alıntı
O sigortacı abimiz, oğluna diye almıştı motoru kendimi gezmeye başlamış?
(Not:enişte)
Hasan Atilla'yı nerden tanıyorsun, aynen dediğiniz gibi. Çocuk motora hasret kaldı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)