Ankara Küçük CC 15 Eylül 2013 Eymir Gölü Tanışma & Sohbet Etkinliği Fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cok guzel bi etkinlik olmus.kurban bayramindan sonra ankara dayim.umarim havalar sogusada boyle guzel etkinlikler devam eder ve bende katilirim
-
çok güzel ve bol kahkahalı gündü arkadaşlar herkese tesekkürler.Başka etkinliklerde görüşmek üzere
-
Herkesin ayaklarına sağlık çok güzel bir gündü ;)
-
Elinde foto olanlar dökülsün bakayım :D Hep devletten beklemeyin :D
-
-
Cross'ta aklın kalmış gibi başkan
Seni bu paklar :D
-
-
:D sizden sonra crossçular var ya nizamiyenin yanındaki o çok dik rampaya vurdular. Hani çorak ve zaten patika gibi iz vardı belki dikkat etmişsinizdir. Bildiğin 70' eğim vardı :D Baya heyecanla izledik :D
-
forevermore adlı üyeden alıntı
:D sizden sonra crossçular var ya nizamiyenin yanındaki o çok dik rampaya vurdular. Hani çorak ve zaten patika gibi iz vardı belki dikkat etmişsinizdir. Bildiğin 70' eğim vardı :D Baya heyecanla izledik :D
görseydim zaten pek iyi olmazdı :D bora abi nin motorla denerdim :D düşerdim
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
görseydim zaten pek iyi olmazdı :D bora abi nin motorla denerdim :D düşerdim
Bora abi hiç yorum yapmıyor eve gitti mi acaba ??
-
ulaşmıştır büyük ihtimalle
-
Ben sana dedim onlar teker izi diye siz ordan kayıyolar dediniz
Dönüşümüzde iyiydi bro
-
evet dönüş biraz hızlı ve seri oldu
-
Arkadaşlar iş nedeniyle Kocaeli'den Ankara'ya taşınıyorum.
Bu vesileyle Kocaeli MT'den de Ankara MT'ye transfer olabilirim.
Ancak bu gidişimde valizler filan olduğu için motosikleti götürmeyeceğim. Önümüzdeki ay motosikleti de getirmiş olurum Ankara'ya.
Yakın zamanda sizinle tanışmak isterim ;)
-
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Ancak bu gidişimde valizler filan olduğu için motosikleti götürmeyeceğim. Önümüzdeki ay motosikleti de getirmiş olurum Ankara'ya.
Öncelikle yeni işiniz ve yeni hayatınız hayırlı olsun diyelim. Umarım Ankara'yı sever ve mutlu olursunuz :D
Geldiğinizde görüşmek dileğiyle selamlar.
Not: Antalyalıyım, Antalyasporluyum, Kocaeli kardeş takımımızdır, depremden doğan kardeşlik, bu yüzden Kocaeli'nin bende yeri başkadır
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Öncelikle yeni işiniz ve yeni hayatınız hayırlı olsun diyelim. Umarım Ankara'yı sever ve mutlu olursunuz :D
Geldiğinizde görüşmek dileğiyle selamlar.
Not: Antalyalıyım, Antalyasporluyum, Kocaeli kardeş takımımızdır, depremden doğan kardeşlik, bu yüzden Kocaeli'nin bende yeri başkadır
İlköğretimi Ankara'da yatılı okulda okumuştum. Ayrıca 2009-2010 arasında da yine Ankara'da çalışmıştım. Şehre yabancı değilim yani.
Ankara trafiğinde otomobil kullanmıştım ancak motosikleti sadece 1 hafta kadar kullandım. Trafikten ziyade yollardan şikayet edebilirim.
Taylan arkadaşımızla Honda Efe'de karşılaşıp tanıştık, hatta numara değiş tokuşu da yaptık. Gelince görüşmek dileğiyle...
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Tanışmak isteriz ;)
-
mERHABA ARKADAŞLAR YAZILACAK ÇOK ŞEYVAR FAKAT YAZACAK ZAMANIM YOK ANCAK FORUMA BAKABİLDİM COK YOGUN TEMPOYLA ÇALIŞIYORUM BUARA.hEPİNİZLE TANISMAK SOHBET COK GUZELDİ BİRDAHAKİ ETKİNLİKTE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE..
-
Güzel bir etkinlik olmuş gezilerinizin ve birlikteliğinizin devamını diliyorum kazasız belasız geziler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)